Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Strašpytlík je malé, nešikovné kuřátko. Nikdo mu nevěří, že vidělo, jak spadl kus oblohy, a je celému městu pro smích. Co když má ale Strašpytlík přece jen pravdu? Co když to ve skutečnosti nebyl kus oblohy, ale předmět z dalekého vesmíru? Vyjde najevo, že to byl kus létajícího talíře, který mimozemšťanům odpadl z kosmické lodě. A mimozemšťané si nyní pro chybějící kus lodě přiletěli. Během návštěvy na Zemi tu ale zapomenou malého mimozemšťánka, se kterým se Strašpytlík seznámí... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (161)

LencaN 

všechny recenze uživatele

Kupodivu mě tohle bavilo. Trochu jsem se bála, že to bude příliš dětské podle animace, ale rozjelo se to hezky. Vtipné, zábavné a napínavé. Člověk tomu malému kuřeti fandí, aby se vyhrabal z té svojí neslavné pověsti a taky vztah dítěte a otce po tom, co přišli o maminku taky je spíš na vážnější notě, takže nevím, jestli zrovna pro nejmenší by to bylo. I když ti by to možná asi tolik neřešili, hlavně, že to je barevné a srandovní :) takže za mě palec nahoru, útok emzáků, resp. záchrana mrňouse, který byl k zulíbání, na zvířecí městečko se vydařil. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

A už dosť! S animovanými 3D filmami si dám na nejaký čas pokoj. Toto odvetvie filmového priemyslu má výrazne klesajúcu tendenciu, za to však neuveriteľne rastúcu produkciu. Svet dnes zaplavujú nezmysly ako je napríklad aj "Strašpytlík". Plytký, nezáživný, nezábavný príbeh o nesympatickom kurčati s hydrocefalickou hlavou a nudnými hláškami. Až som sa čudoval, že to pochádza zo štúdií Walta Disneya. Úplne bez úrovne. * ()

Reklama

sQelle 

všechny recenze uživatele

Bez příběhu, bez zápletky. Kuře, které vyhazuje peníze za sodu, aby vypadalo akčně, ale kdyby otevřelo dveře a vyšlo po schodech, taky by mu to neublížilo. Hloupé prase, ale tak hloupé, že ani vtipné není. A ošklivá "asi" kachna s občas "geniálním" nápadem. Možná by se mi film líbil víc, kdyby byl v akci jako při závěrečné scéně v kině. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Na méně známou pohádku nezprofanovanou jako její konkurence docela ujde, ačkoliv opět nechápu český název filmu, jelikož hlavní postava je Chicken Little (( :: Jediné co mi na tom fakt docela vadilo byl takovej chraplavej hlas nehodící se na to malé kuřátko a k tomu mluvil hrozně rychle, ale filmu ubral spíš ten hlas než rychlost mluvy. Jinak víc tlustější prase asi v žádném filmu už nikdy neuvidím, mělo by jse jmenovat místo Runt of the Litter třeba PIGI KIGI (( :: ale Steve Zahn ho namluvil dobře ()

prasacimor 

všechny recenze uživatele

Animácia nebola vyložene zlá. Skôr tie zvery boli vymyslene nejak nezaujímavo, nesympaticky. Príbeh tiež nebol zlý, len to dajako celé nefungovalo dokopy. A absencia poriadneho humoru je v takýchto filmoch neospravedlnitelná. Celkovo (našťastie iba krátka) nuda. Ps: Brat si predtým pozrel Shreka 2, tak som sa moc nedivil, keď nemohol na toto nájsť vrúcneho slova..."úplne SHITNY film!!!" ()

Galerie (76)

Zajímavosti (15)

  • Film byl věnován památce Joe Granta (1908-2005). (Pumiiix)
  • Strašpytlík byl po Dinosaurovi (2000) druhým počítačově animovaným filmem, který vznikl ve studiích Walta Disneyho. Chvíli patřil do tohoto studia také megaúspěšný Pixar, který se ale osamostatnil, a proto se i jeho domovské studio pustilo do výroby CGI filmů. (imro)
  • I když je Garry Marshall známý především jako režisér romantických komedií (Pretty Woman), má za sebou překvapivě mnoho hereckých úloh. Viděli jsme ho například v seriálu Murphy Brownová (1988). Ve Strašpytlíkovi namluvil kachnu. (imro)

Reklama

Reklama