Reklama

Reklama

Malý Nicky - Satan Junior

  • USA Little Nicky (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nicky (Adam Sandler) se svému tátovi Satanovi moc nevyvedl. Síra mu smrdí, páchání zla ho nebaví a víc než o kažení čistých panen se zajímá o heavy metal a pekelný hlas Ozzyho Osbourna. Jeho dva ďábelští bratři Adrian a Cassius jsou ovšem z jiného těsta. Jde jim o pekelný trůn, kterého se tatíček Satan (Harvey Keitel) ještě zdaleka nehodlá vzdát. Aby o pár tisíc let urychlili jeho odvhod do penze, provedou oba po čertech snaživí mládenci jisté velmi ošklivé věci, jejichž následkem zamrzne pekelná brána, vyschne přísun nových duší a táta Satan se začne rozpadat. Jediný, kdo může zastavit jejich řádění je malý Nicky - Satan junior. Aby to dokázal, musí se ovšem vypravit mezi lidi a tam způsobit opravdu pekelný zmatek! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (319)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Starší komedie se Sandlerem prostě nemají chybu, pokud tedy tomuto jeho humoru přijdete na chuť. Malý Nicky je navíc svým námětem v lecčems výjimečný film, páč Sandlera jako Satana (byť mírně retardovanýho) bych si představit asi nikdy nedokázal. Je to prostě vodvaz, kterému navíc zdatně pomáhají různé cameo roličky v čele se samotným Ozzyjášem nebo slepým Tarantinem zvěstujícím apokalypsu (jak to ten Adam dělá, že do svých filmů dokáže pokaždé natahat tolik slavných lidiček i třebas jen na desetisekundovou pasáž. No jen jestli to nebude tím, že ty jeho komedie prostě maj něco do sebe). A když vám na poličce trůní vychytaná figurka Little Nickyho i s tím jeho tlustým buldokem, tak není co řešit :-) Jen škoda, že se ve filmu nakonec neobjevil původně zamýšlený a tehdy na vrcholu své kariéry se nacházející Marilyn Manson- to už by byla pro mě taková malá kultovka :-)) ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Věřím, že kdybych se díval v jiné skupině lidí a v jiné náladě, tolik by mě to nebavilo. Ale s přítelkyní takto večer s pivečkem opravdu pohoda a fakt jsem se nasmál. A. Sandler zahrál fakt dobře. Bylo tam minimum perverzních vtipů a tak to umě stouplo fakt vysoko. Zvláště mě potěšilo celkem hvězdné obsazení. Mimo hlavních rolí třeba R.Witherspoon, C. Weathers, R. Schneider a další.... Super cameo O. Osbourneho. Shrnuto: Dobrá komedie, na to, jak je krátká, dobrá zábava. Jo a co jsem zapomněl dodat!!!! Dokonalá hudba! ()

Reklama

Liznic 

všechny recenze uživatele

Co si nalhávat, je to ujetost, blbost a zhovadilost nejvyšší třídy. Kdyby jste o tomto filmu někomu vykládali, asi si bude jen nevěřícně klepat na čelo. Ale pak jsou tu prvky jako ďábel Harvey Keitel, Sandler až tak ujetý, že... že se na něj dá koukat, Tarantino zvěstující apokalipsu, Ifans a to co v závěru předvede Ozzy.... Tenhle film si pusťte už jen z toho důvodu, aby jste věděli, že něco takového existuje. ()

Petroff 

všechny recenze uživatele

Odhoďte předsudky, tohle je rychta. Pes s nejstrašnějším chrápáním na světě, Harvey Keitel jako nejlepší satan (-hned po Karlu Heřmánkovi), výborně ztvárněný peklo a na konci Ozzy a jeho koncertní vychytávka. Smál jsem se od začátku do konce a to nejednou. Kancelář starosty ve spolupráci s newyorskou turistickou radou vyhlásila nové heslo, které nahradí "Miluji New York". Nový slogan bude: "Miluju kurvy!" | "Proč ses přišel podívat na Globetrotters, hochu?" "Já přišel na pivo a za děvkama!" Šest, šest, šest, ruce v pěst!! (dá se bez problému sledovat s dabingem) ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Teddy Castellucci: 1. School of Hard Knocks ,2. Pardon Me ,3. Change (in the House of Flies) ,4. (Rock) Superstar - Cypress Hill ,5. Natural High ,6. Points of Authority - Linkin Park ,7. Stupify (Fu's Forbidden Little Nicky Remix) - Disturbed ,8. Nothing - ünloco ,9. When Worlds Collide ,10. Cave ,11. Take A Picture - Filter ,12. Be Quiet and Drive (Far Away} [Acoustic] , ()

Galerie (24)

Zajímavosti (17)

  • Film byl nominován na sedm různých cen - kromě nejhorších herců, režiséra, scénáře a snímku například za nejlepší cameo roli (Ozzy Osbourne). (SHI-SHA)
  • Nickyho spolubydlící měl na stěně plakáty z filmů Blowup (1966) a Psycho (1960). (ČSFD)

Související novinky

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Reklama

Reklama