Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tříletý šimpanz Jack byl součástí univerzitního výzkumného projektu dr. Kendalla, kde se naučil velmi dobře komunikovat s lidmi. Poté, co dr. Kendall nečekaně zemře, má být Jack použit pro biologický výzkum. Naštěstí laborant Darren pomůže dostat se Jackovi pryč - posadí ho na vlak jedoucí do jeho rodiště a k jeho matce. Jack však zastávku zaspí a ocitne se v zasněžené Kanadě - zemi sněhu, ledu a ledního hokeje. Opuštěn v neznámé zemi, Jack brzy najde mladé přátele - Taru a jejího bratra Stevena. Ačkoliv je to Steven, kdo hraje lední hokej, právě jeho sestra Tara naučí Jacka bruslit. A tak má hokejový tým brzy nového hráče. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (34)

Diamant 

všechny recenze uživatele

Veľmi milý rodinný film s neuveriteľne vycvičenou opicou, ktorá svojou húževnatosťou, šikovnosťou, prívetivosťou a optimizmom dodáva elán do života deťom, aj dospelým./ Iste, človek je korunou tvorstva, to však neznamená, že by sa nemohol inšpirovať krásou a harmóniou v prírode... Zvieratá sú „oddané“ Bohu cez svoj inštinkt, človek dosiahne radosť a pokoj oddanosťou Bohu (Dobru) cez svoj rozum a vôľu. ()

inachisio 

všechny recenze uživatele

Je mi docela líto toho nízkého hodnocení, protože je to velmi milý film s velmi milou opicí v hlavní roli a velmi milými vedlejšími postavami, který možná scénářem ani efekty nepředčí ostatní filmy, o to více je ale přirozenější a milejší. Pro mě je to film mého dětství, který mě inspiroval a na nějž si stále někdy vzpomenu. ()

Reklama

Brano 

všechny recenze uživatele

Príjemná rodinná komédia, s perfektne vycvičením šimpanzom. Zápletka jednoduchá, ktorá je doplnená jemným humorom, ktorý rozhodne neurazí. Herecké obsadenie sa mi páčilo a herci pôsobili prirodzene. Toto je jeden z tých typických kanadských rodinných filmov. Síce je to proti akejkoľvek logike, ale občas treba brať film s nadhľadom a veľmi sa nezamýšľať nad dejom. Je to predsa rodinný film, v ktorom sa fantázii medze nekladú. Vyzdvihnem aj peknú hudbu, ktorá dodala to správne čaro. Krásne zasnežené kanadské prostredie + hokej + šimpanz, ktorý ho hrá. Mne sa táto kombinácia páčila a Jack ma nie raz pobavil. S ohľadom nato, že ide o žáner "rodinný" dávam za 4*. ()

panvasik 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo moje dětství, vždycky u svých prarodičů, jsem tyhle filmy sledoval, kdy to bylo vypálené na DVD a jestli to náhodou, ještě nebylo na video kazetách, od té doby, kdy jsem "vyspěl", jsem je neviděl a ani vidět nechci, chci mít jenom ty hezké vzpomínky na tyto filmy. Jako dítě, byl Jack můj filmový idol a ohodnotit tady filmy, jsem úplně zapomněl. Láska z mého dětství. Samozřejmě co já si vzpomínám ty filmy nebyly nikdy perfektní, ale nikdy na ně nebudu mít ani křivé slovo. 7/10 ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama