Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (3)

Puddle 

všechny recenze uživatele

Dhak dhak – zvuk, který dělá motor motorky, když ji nastartujete a zároveň i citoslovce tlukotu srdce. Stejnojmenný girl-power film o čtyřech odvážných ženách z odlišných světů se pak prolíná s road movie. A musím říct, že jde o jeden z nejlepších „cestovních“ filmů, co jsem viděl. Má zkrátka opravdu co říct a tím u mě hravě strká do kapsy většiny amerických road bijáků. Dhak Dhak je zábavný, skvěle zahraný, má super hudební doprovod a řekl bych, že oplývá i velkou mírou znovukoukatelnosti. Za mě to bylo ještě lepší než např. všemi chválený 12th Fail. Nechybělo málo a dal bych 5*. ()

Gienah 

všechny recenze uživatele

Púť štyroch žien na motorkách z Nového Dílí do Ladhaku sa stala nielen životným dobrodružstvom, ale i cestou k sebapoznaniu a vlastnej emancipácii. Road trip, ktorého plánovaný koniec sa nachádza v nádhernom horskom prostredí Ladhaku, s cieľom v Khardungla Pass. ()

coulismoulis 

všechny recenze uživatele

Cesta je cil, ale tady mi to bohuzel cele prislo takove bezcilne. A asi i vcelku typicke, tematicky zamer (zakladni zenska emancipace) je na planovacim stole vytycen, ale kdyz by bylo potreba uhnout z dalnice alespon na okresku, radsi se drzi dalnice, aby se nahodou taky nekam nedojelo. Takze nakonec vznikne film, na ktery se da jiste podivat, ale nijak moc nezaujme, coz je i pri obsazeni skoda. Tak aspon ze maji ten Ladakh a muzou zaplnit pulku stopaze jeho krasnymi sceneriemi. ()

Reklama

Reklama