Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fanoušci hrdinů Rockyho či Ramba se mohou těšit z dalšího vydařeného filmového kousku svého hrdiny. Nezapomenutelný Sylvester Stallone (v tomto případě i spoluautor scénáře) se tentokrát představí jako řidič kamionu Lincoln Hawk, který nás ve snímku Do útoku zavede do proslulého Las Vegas, kde se koná bouřlivé Mistrovství světa v páce. Hawk, který musí spoléhat na svou bystrost a sílu vůle, se pokusí napravit svůj život získáním finanční odměny za první místo a obnovit vztah se svým synem (David Mendenhall), kterého dříve opustil kvůli svému majetnému a bezcitnému tchánovi (Robert Loggia). A tak si to Hawk v bouřlivém finále rozdá s některými velikány šampionátu - pěkně ve stylu Rockyho. Užijte si tuto fantastickou zábavu! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (320)

Deyw 

všechny recenze uživatele

film nabusenej soundtrackem jako prase! jinak je to jak rika vetsina..chudak co ma sen a silu jako kreten se rozhodne si vypacit miliony a koupit si vysnenej nakladak...prolina se to, kdy hlida kluka a jak mel spatny dectvi a jeho otec je naprosty kokot..takova klasika v cechach.. :D z respektu k panovi co tam hraje je to klasika, ale jako film je to spatny. videt to dneska poprvi v zivote tak chci vratit tech 93minut zivota.. ()

fefee 

všechny recenze uživatele

Inteligencia malého dvanásťročného spratka prevyšujúca IQ jeho strýka, Stallonove smutné oči, starý kamión s posilňovačom no nie riadenia ale Sylvestrovej pravačky, krásna americká príroda a zaparený hrubokrký gorilí miešok. To bol Over the Top. Ale čo, pozerať sa to dalo aspoň si človek zaspomínal na staré dobré 80-tky. 2,5* ()

Reklama

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Aby nedošlo k mejlce, "Over the top" je rodinný film na odpoledne a jako takový si myslím funguje velice dobře. Navíc je svou audiovizuální stránkou doslova esencí 80. let, přičemž tato dekáda samozřejmě kýčem nešetřila. Nabušený trash soundtrack, jehož autorem je italský syntezátorový mág Giorgio Moroder (jehož doprovází různí vokalisté), do toho všeho víc než zapadá. Ústřední pecka Take it higher s Larrym Greenem je fakt šlágr jaxe patří. ()

KASUGI 

všechny recenze uživatele

Těžko se mi tento film hodnotí. Na jednu stranu naivní béčková pohádka o tom, kterak 170 centimetrový Sly přetlačil obrovského mašíka a ke štěstí, synovi a penězům přišel, na stranu druhou neskutečná nostalgie s mým nejoblíbenějším akčním hercem, originalita (přiznejte se, kolik jste viděli filmů o armwrestlingu?) a chytlavá píseň Samyho Haggara perfektně sedící do "montáže". Prostě 50%. ()

Amroth666 

všechny recenze uživatele

Prvních třicet minut vcelku šlo, kdy začal poznávat svého syna. Byly tam scény, které mě někdy vedly k zamyšlení a vzpomněl jsem si na mě v těchto letech. Klasika, jak učil svého syna řídit v tom obrovském kamionu, ale úplně nejlepší na celém filmu bylo, že ačkoli Stallone je ve filmech neporazitelný hrdina, nebyl jsem si jistý kdo vyhraje až do samého konce. Dlouhé a strhující finále mě ohromně bavilo a vše dopadlo podle mých předpokladů dobře. Film má ale úplně jednoduchý příběh a stvárnit nebyl asi taky žádný problém. Když si film celý projedu v hlavě, vyjde mi jasná kultovní klasika. Nevím, co bych k těmto klasikám dodával, to se musí vidět. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (16)

  • Malé cameo bodyguarda si zde zahrál slavný wrestler Terry Funk. (Kletus)
  • Sylvesterův mladší bratr, Frank Stallone, ve filmu zazpívá píseň „Bad Night“, kterou s ním napsal Peter Schless, v titulcích uvedený pod jménem Peter H. Schless. (Rominator)
  • Stallone za svou roli tehdy dostal dosud rekordní dvanáctimilionový honorář. (hippyman)

Reklama

Reklama