Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Píše se rok 1961. Jsou to už dva roky, co hrdinové z prvního dílu Pomády ukončili svá studia. Přesto však tyto mladé dámy i pánové zůstávají typickými představiteli své doby. Stephanie se však přes léto změnila. Hledá novou lásku. Jinou než s Johnym. Objevuje se Michael, který se do Stephanie bezhlavě zamiluje. Ta ho zatím nevnímá. I další příběh vzdává úsměvný hold tehdy módním sukním, seznamování s dívkami a mladým láskám. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (154)

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Nevím, možná už mi z těch špatných filmů jebe, ale tady se alespoň daly nějaké písničky poslouchat, hlavní hrdinka byla prcatelná (soudím že to bude tím, že to byla mladá Mišél Frajter což je číča vskutku výstavní) a tak jsem si broukala wuuhůůů ůůůhůůů rajdr a pár dalších odrhovaček a byla ráda , že na mě nevykoukne tlustej Seagal nebo něco podobně otřesnýho, co se ve 300 nejhorších nachází. Jinak taková americká variace Bajaji bo obráceně (sem líná se mrknout kterej film vzniknul dřív ale hádám, že Bajaja) kde hrdinka chce maskovanýho HEROINA a na reálnou persónu sere skoro až do konce. Jen ten drak tam chyběl, ale byl zručně nahrazen bandou T-Birds což bylo vhodné jméno. Bird je pták, pták je kokot a tohle byla fakt banda čuráků. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Na tohle jsem najel jen a jen kvůli Mišelce, protože pro ní cokoli, tedy i 115 minut svého života. Což si taky vzala, ale bohužel že bych za to něco dostal já to se říct nedá. Filmu by prospěl jiný název, jenže to by se zase neprodávalo, ale takhle to vypadalo opravdu jak patlanina, která nevěděla jestli je dvojka něčeho kultovního a nebo je to úplně něco jinýho. ()

Reklama

PROTIVETRU 

všechny recenze uživatele

No jednička bola jednička a asi akékoľvek pokračovanie by bolo odsúdené na odpad, ale nemyslím si, že to bolo až také hrozné, to rozhodne nie. A aj keď väčšina pesničiek nezostala tak kultových, ako tomu bolo predtým, Cool Rider sa mi do pamäte vryl. Maxwell Caulfield tak sladký, až bol slizký, Pfeifer-ová tradične zvodná a charizmatická si to kazila tým väčným žutím žuvačky ale ten vodca "T-birds" bol vážne srandovný, nepamätám ako sa volal vo filme (žeby Zucho??) a neviem kto ho hral (žeby McDonald??) ale tá jeho držka nemala chybu. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Dvojka se mi teda vůbec nelíbila. Je to trapná kopie jedničky, nezmohli se na nic nového. Na jedničku se můžete dívat pořád, ty hity si taky můžete zpívat pořád, ale toto ne, ty písničky jsou docela děsné a herecké obsazení mi taky nesedlo. Neměli se do dvojky vůbec pouštět, protože jednička je klasika a tenhle film jí sahá tak maximálně po kotníky... ()

werus odpad!

všechny recenze uživatele

Ježiši to je tak příšernej film. A spojení s Pomádou, která je dost dobrá, tomu ještě hodně ubližuje. Dost špatné herecké obsazení, té Michelle je tu škoda, špatná hudba, trapnej příběh a hlavně nesmírně kýčovité podání. Takže ve výsledku nejde hodnotit jinak než odpadem. Důrazně nedoporučuju nad tímto filmem těch 115 minut strávit, nestojí to za to. A hlavně to nedoporučuji těm, co viděli první díl. A těm, co se jim ten první díl líbil. Pomáda 2 nemá s jedničkou vůbec nic společného, naštěstí. Proč tohle vzniklo, to teda nevím.. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (23)

  • Michelle Pfeiffer (Stephanie) se nechala slyšet, že lituje toho, že přijala roli ve filmu. Po premiéře prý nemohla uvěřit, jak moc byl film špatný. (Duoscop)
  • Film se natáčel v Los Angeles, v Long Beach, v Norwalku a v Hawthorne v Kalifornii. (rafix)

Související novinky

Prequel Pomády našel režiséra

Prequel Pomády našel režiséra

23.07.2020

Studio Paramount našlo režiséra pro svůj oznámený prequel muzikálu Pomáda. Snímek Summer Lovin’ natočí Brett Haley (V rytmu srdce, Všechny malé zázraky) scénáře od Leah McKendrick (M.F.A.). V… (více)

Pomáda se dočká prequelu

Pomáda se dočká prequelu

10.04.2019

41 let od premiéry slavného muzikálu Pomáda se studio Paramount Pictures rozhodlo pustit do práce na prequelu. Scénář píše John August (Velká ryba), příběh by pak měl pojednávat o létě, během kterého… (více)

Reklama

Reklama