Reklama

Reklama

V roce 2033 shromažďuje společnost Water&Power světové zdroje vody. Jediné dvě věci, které mohou Water&Power zastavit, jsou tank a opravdu odhodlaná dívka. V hlavní roli vystupuje Lori Petty, bezvadná kamera a skvělý humor ve spojení s fantastickým hudebním doprovodem (Belly, Bjork, Devo, Hole, Ice-T, L7 a další) z tohoto filmu dělají ten největší akční hit pod sluncem! (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (125)

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Punkerka Tank Girl, Jet, klokani, dobrej soundtrack, Malcolm McDowell a Iggy Pop, strašně blbej nebo spíš nijakej příběh, skutečně přehnaně trhlá zábava..a vůbec to není tak špatné, jak se říká. Velmi dobře tu funguje propojení filmu s komiksovými vložkami a celkově je mi to sympatické, nehledě například na malý rozpočet a hrozné herectví. Příjemnej "malej" bizarní film, který je zbytečně moc zatracovaný, i když skutečně nejde o nic zázračného. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Když jsem jako malý kluk četl(jestli se teda komiksy čtou:-) )Tank girl..představoval jsem si to teda dost jinak než jak to pojali tady .....ale popravdě jsem mile překvapen...tomuhle se říká COOL styl=všechno je tak výrazově přeexponované ,přepálené a nedokonalé až je to skoro geniální...--jako jasně je to pakárna ale našlapaná pakárna....a ty hlášky=fakt jsem se bavil=tak kráásně absurdní :,,Já jsem býval pes ale protože jsem byl fakt dobrej,přesunuli mne mezi lidské klokany-nebo tak něják."..hahaha ()

Reklama

L.Hellhor 

všechny recenze uživatele

Ujeté a šílené post-apo "C". Nebere se vůbec vážně a to se mi líbí. Trhlé hlášky hlavní hrdinky, mutanti klokanů a lidí, spousta až absurdních a zábavných situací. Komiks jsem nečetl (vždycky jsem ho v Crwi přeskočil), a tak nemohu srovnávat, ale u mě se tato Tank Girl zapsala jako skvělá post-apo akční komedie. ()

dr.horrible odpad!

všechny recenze uživatele

Hodne nepodarená komédia. A najhoršie na nej je, že neskonale trápna, netalentovaná a nesympatická predstaviteľka Tank Girl, si je tak strašne, ale tak strašne istá sama sebou... Sledovať ju bolo miestami až bolestivé. Jediný, kto sa tu aspoň snaží hrať je začínajúca Naomi Watts, avšak popri viditeľnom mampičizme všetkých ostatných pôsobí o to neuveriteľnejšie. A neznášam klokany! Pol boda za cameo Iggyho Popa. ()

numi 

všechny recenze uživatele

Fakt, že se někdo pokusil převést tenhle "comix" na filmové plátno, je samo o sobě slušnou diagnózou. Ale to, jak ho převedl, mi vymlátilo úplně všechny trumfy z ruky. Já snad na dvě hoďky umřel a byl v pekle... To už by někdo mohl zkusit dostat na plátno bandu ze Čtyřlístku. A to Čtyřlístek je proti diviznímu comixu Tank Girl minimálně extraligový. Co vede některé lidi v Hollywoodu k tomu, aby natáčeli adaptace nezfilmovateůných comixů, které by si navíc nekoupil ani rychlošípácký kolega Štětináč? Jedna hvězdička za Lori Petty, které to docela sluší, za Naomi Watts, která v závěru dostává trochu více prostoru, což je to jenom dobře, a za některá vtipná místa, která mě dokázala rozesmát. [březen 2006] ()

Galerie (48)

Zajímavosti (12)

  • Lori Petty v roli Tank Girl vymění během filmů 18 druhů oblečení a změní stejný počet účesů. (Pumiiix)
  • Snímek je natočen podle britského komiksu „Tank Girl“ z roku 1988, jehož autory jsou Alan Martin a Jamie Hewlett. (DC_DeteCtive)

Reklama

Reklama