Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Prosťáček Minor (José Garcia) si žil spokojeně na svém ostrově, dokud se nesetkal se satyrem, který jej přivedl na úplně jinou cestu... Minor se dostane do vesnice, kde je shodou okolností považován za bohem vyvoleného vládce... Náhle jej čekají nepředvítalné situace, v nichž si bude muset poradit. Jeho počínání vás rozhodně nudit nebude! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (66)

darthhokro odpad!

všechny recenze uživatele

ehm....... co to jako bylo? Buď je ten humor tak inlegynetální, že na něj nestačím, nebo asi budu muset přejít na těžší drogy, bo travka na tohle nestačila. Jediný na co se tam dalo dívat,tak na kozičky tej roztomilej brunetky. Jinak je to jen reklama na řiťopichy a zoofily. Nic než odpad si to nezaslouží ()

malyLibor 

všechny recenze uživatele

Můj oblíbený režisér mne tentokrát dost překvapil. Tenhle film je opravdu hodně náročný. Musí být hodně trnem v oku pro všechny, kdo si myslí, že dnešní člověk je vrcholem stvoření či konečným cílem evoluce... ale já si při sledování postav ve filmu položil otázku - v čem se vlastně liší od valné většiny těch, které potkávám denně na ulicích? Jak se lidé změnili? Jsou ti, které ve filmu vidíme, natolik odlišní a jsou horší než dnešní společnost? Annaud je na své diváky náročný. Rozhodně netočí filmy pro to, aby prvoplánově pobavil, spíše chce po svém divákovi, aby taky něco pro pochopení filmu udělal - aby nad ním přemýšlel... a to podle zdejších hodnocení očividně bolí. Po shlédnutí filmu jsem dal 4 hvězdičky. I já se rád nechávám filmem bavit a i když musím přemýšlet, chci být výsledkem přemýšlení potěšen... když jsem ale psal komentář, uvědomil jsem si, jak skvěle mistr Annaud svou hru rozehrál... a hodnocení jsem musel změnit. A rozhodl jsem se, že si film pustím ještě jednou. Za pár dní, až se trochu zklidní mé emoce a budu schopen snad lépe vnímat to, co chtěli autor i režisér vzkázat divákům. Zajímavé komentáře Aelita a VictorMartel. ()

Reklama

Fingon 

všechny recenze uživatele

Sa Majesté Minor (jak zní celý název) je zatím posledním filmem Jean-Jacquese Annauda. Ještě jsem sice neviděl všechna jeho díla, ale minimálně tři čtvrtiny určitě, takže můžu s klidným svědomím prohlásit, že tady dost přestřelil. V žádném ze svých filmů se nevyhýbal zobrazování sexu a nikdy mi to nevadilo, až tohohle. Vzhledem k tomu, že francouzsky rozumím asi tak deset slov a anglické titulky se mi dosud sehnat nepodařilo, většinu času jsem neměl vůbec tušení, o čem se ve filmu vlastně mluví. Ovšem příběh naprostého trdla, o kterého se z nějakého důvodu perou krásná dívka a prasnice, přičemž s oběma (!!!) něco má, navíc jej ojede nadržený satyr, který se jinak věnuje do podoby dámského pozadí tvarovanému stromu, všechny tyhle obrazy snad ani komentář nepotřebují. Nejdřív jsem se divil tak nízkému hodnocení na IMDB (cca4/10), ale po shlédnutí jsem pochopil - tahle komedie je spíš trapná než vtipná. Až budou titulky, tak se podívám znovu, ale pro tuto chvíli je to vážně šlápnutí vedle. Tohle mi můj oblíbený rejža neměl dělat... ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Na to, že to je fantasy nebo pohádka nebo co, tak je tam moc sexu, ztopořenejch falů, odhalenejch koz, šukání do zadku, možná i zoofilie a honění, prasáren, vyměšování, potu a prdění. Znám lidi, kterejm by se to líbilo hlavně kvůli tomuhle, ale pro děti to teda není. Tak pro koho to je? Každopádně je to zajímavej počin a nevim, co si o něm mám myslet. Cassel, napůl kozel nebo osel, ošukal mu prdel, prachsprostě ho vojel. A nevim proč, ale mistama mi Minor připomínal Roberta Downeyho jra. A když se tam pak objeví vestálka jak z klipu Windowlicker od Aphexe Twina, tak už se musim jenom smát. Ae jinak to bylo trochu dobry... a hodně divny... A druhej českej název "Doba kamenná" je velmi, ale velmi idiotskej!!! Nevim, proč se Jean-Jacques Annaud snížil k takové fušeřině. Tim mě dost zklamal, protože ostatní jeho filmy mám docela rád. ()

wosho odpad!

všechny recenze uživatele

Co to kurva mělo být??? Debilita a stupidita si v tomto "skvostu" pana Annauda podávají ruce. Nemám nic proti takovým filmům, pokud je v nich hravost, vše je vyváženo a divák se baví (jako já s Rrrrrr!!!!). Ale tady to rozhodně není a Minora bych bezváhání nechal sežrat hladovým křečkem a toho satyra (to jsem od Cassela nečekal) bych fofrem poslal do kláštera ať tam do zadečku prcá pedofilní fáterníky. ()

Galerie (25)

Související novinky

Annaud našel černé zlato

Annaud našel černé zlato

20.12.2010

V 80. letech platil Jean-Jacques Annaud za jednoho z nejlepších evropských tvůrců (ne-li nejlepšího). Pak jeho kariéra nabrala charakter sinusoidy. Po bizarnosti Jeho veličenstvo Minor je nejvyšší… (více)

Reklama

Reklama