Reklama

Reklama

Máme prachy!

  • Francie Heureux gagnants (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Šance jedna ku 19 milionům. Pravděpodobnost, že vás zasáhne meteorit, je mnohem vyšší než šance, že vyhrajete v loterii. Pro naše šťastné výherce se sen rychle změní v noční můru a jejich životy se roztříští ve velkolepém ohňostroji této vzrušující černé komedie. (Film Europe)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (2)

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Milé překvapení pro diváka, který se většinou na francouzskou kinematografii pořádně nenaladí. Ale Máme prachy! je opravdu skvělý film. V rámci povídkového vyprávění ukazuje hned čtyři příběhy toho, co může výhra přinést lidem, kteří nejsou na něco takového připravení. Možná nás totiž dělá šťastnými právě to, jak se máme zrovna teď, i když to může stát za starou bačkoru. Nebo tak na první pohled může jenom působit a ta představa je jenom v naší hlavě. Ale vážně jsou to právě peníze, co nás udělá šťastnými? Nebo je to spíš ta falešná iluze štěstí, která nám stačí, když si to vlastně ani potom neumíme užít? Jsme kvůli tomu ochotní zahodit ideály, přesvědčení nebo třeba i budoucnost? "Peníze lidi nemění, jen odhalují jejich skutečnou podstatu." V každém příběhu je něco, co je hnusné, ale zároveň tak trochu uklidňující, byť ne každý dojde na konec podle původních představ. A stejně jako jde život...stačí, když se usmějeme a ono to nějak dopadne. Moc oceňuju, že mě film nepřinutil stydět se za to, kdy se směju, protože jsem se smála hodně. Jako fakt fakt hodně. A i v situacích, kdy bych asi správně neměla. Ale tak nějak to přišlo. Hmm, chtělo by to nějaký trest. Co třeba výhru v loterii? A potom chvíli čekat, co přijde... 9/10 :) ()

Yoss 

všechny recenze uživatele

Tvorcovia mali pridať viac čierneho humoru, menej poučovať a moralizovať, a bola by z toho pecka. Samovybuchujúci teroristi boli fakt topka, a aj hláška: "Bola si už v Tijuane?" 😁🥳 ()

Reklama

Galerie (17)

Reklama

Reklama