Reklama

Reklama

Velmi nebezpečné známosti

  • USA Cruel Intentions (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Kathryn (Sarah Michelle Gellar) a Sebastian (Ryan Phillippe) jsou dva bohatí zhýčkaní teenageři z té nejluxusnější části Manhattanu. A také papíroví sourozenci, protože jejich nechutně bohatí rodiče spolu uzavřeli manželství. Výraz zlatá mládež se ani zdaleka nepřibližuje jejich dekadentnímu životnímu stylu. Sebastian poznal všechny krásné dívky z Manhattanu a také Kathryn je na svůj věk neskutečně zhýralá. O to víc ji rozzuří, když dostane kopačky od svého přítele, který vyměnil její rafinovaný půvab za panenskou nevinnost naivní Cecile (Selma Blair). Kathryn proto s bratříčkem uzavře ďábelskou a náležitě pomstychtivou sázku. Pokud playboy Sebastian, kterému ještě nedokázala odolat žádná dívka, připraví Cecile o panenství a navíc dokáže svést další květ andělské nevinnosti Annette (Reese Witherspoon), připraví mu nevlastní sestřička noc plnou nadpozemské rozkoše. Pokud Sebastian prohraje, přijde o svého milovaného Jaguara, ročník 56... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (711)

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak čekal jsem, že to bude kokotina, to se dá vytušit už z obsahu. Ale že to byla kokotina až taková, tak to mě docela překvapilo. Totálně kriplovsky zahrané. Hercům a herečkám jsem nevěřil ani že jsou. Celkový děj, dá-li se to za děj považovat, si netroufám ani podrobněji rozebírat, protože je to kokotina za kokotinou. A z těchle malých kokotin je vlastně vybudována jedna velká. Tomu příběhu tady vážně někdo věří a bere ho vážně? Vždyť ten film předpokládá, že každý divák je totální kokot, který přemýšlet nezvládne. Mnoho uživatelů se tady rozplývá nad předlohou. Předlohu jsem nečetl(ani nebudu, tahle kriplovina mě dostatečně odradila), ale nepředpokládám, že by byla čirou náhodou zasazena do stejné doby, protože žiji bláhovou představou, že autoři knih nejsou až tak úplně vypatlaní. Kokotina někde na úrovni tomu nesmyslu o upírech, co si říká Stmívání. Jednoznačný ODPAD! P.S. Každý kdo hodnotil 4* a více v mých očích výrazně klesl, protože začínám pochybovat o jeho mentálním schopnostech. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Originál som nevidel ale možno je to aj lepšie, túto verziu pre mladšie obecenstvo prenesenú do prítomnosti som si dokázal vychutnať aj bez jeho znalosti. Možno nie dokonalosť ale veľmi veľmi príjemný filmík so skvelým obsadením, pri ktorom sa ani nedivím, že sa stal jednotkou mnohých mladých ľudí. Už len za tú chladnokrvnú zvodkyňu Kathryn v podaní Sarah Michelle Gellar, nádhernú Reese Whiterspoon či sympaticky hlúpučkú Selmu Blair.. ()

Reklama

boshke 

všechny recenze uživatele

Jo, hudba se mi líbila, auto bylo fešné, stejně jako holky. Ale film jako takový? Sebastianovo procitnutí bylo na můj vkus moc jednoduché. Nejdřív přefikne cokoli (dostatečně atraktivního), co má díru, a najednou Bác ho! Ta je tak nevinná, že ji nepřefiknu a obrátím svůj život vzhůru nohama. Jeho smrt by si jistě našla místo v žebříčku nejabsurdnějších filmových smrtí, konec samotný mne tedy také nějak nedostal. Námět jako takový není špatný, většinu filmu jsem ho považoval za slibný, ale to co z něj vzniklo... 50% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších a nejzajmavějších filmů,které sem kdy viděl.Film,který mě svým způsobem zvláštně formoval,páč sem ho viděl v těžký pubertě kolem 15cti let,jeden z pár filmů mojí tak zvané pubertální pětky,která kdysi patřila k mým nejsledovanějším filmům,kde byli filmy jako Blade,nebo třeba Samotáři.Film mi dal poznat skvělou muziku,vynikající herce,nezapomenutelné hlášky a platonickou lásku k Sarah.Jeden z filmů po kterém sem se začal opravdu na plno zabývat filmy,jjako takovými,načež se z toho stal životní koníček a vedlo to až k přihlášení na ČSFD.Skvělý film,který u mě navíc funguje z určité osobní nostalgie......seď s nohama u sebe,tady nejsi na Jamaice :-D 99%. ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

OK, mezi teenagery už nepatřím. Stejně mi ale přišlo, že tenhle film se tak moc snaží být sexy, až nakonec veškerý sexapeal ztratí. Víte o čem mluvím? Hodnocení jsem navíc zaokrouhlil směrem dolů poté, co jsem viděl originál "Dangerous Liaisons" z r. 1988 a utvrdil se, že na vášeň si tady všichni většinou jenom hráli. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (32)

  • Selma Blair hrá vo filme mladú a neskúsenú Cecile. V skutočnosti však v dobe natáčania mala už 27 rokov. (Msscastillo)

Související novinky

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno