Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Teenageři v Los Angeles mají jasný pohled na svět kolem sebe. Problémy neexistují a když, tak jejich řešení je jednoduché. Rodiče ti nerozumí? Důležitější je, že máš silnou motorku a rande s pěknou kočkou. Život je nekonečná párty. Sex, halucinogeny, znásilnění, vražda i únos... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

Trevor 

všechny recenze uživatele

V porovnaní s Doom generation je Nowhere slabším filmom, ktorý sa narozdiel od prvého spomínaného filmu sústredí skôr na vizuálnu stránku ako na dej, ktorý v Nowhere takmer úplne chýba. Je to taká sonda do duše zmagorenej generácie, pre ktorú sú základom bytia iba drogy a sex a hodnoty normálnych ľudí sú im na míle vzdialené. Napriek tomu za pozretie stojí a názor si vytvorí každý sám. Nepredpokladám však, že sa u niektorého z filmových fanúšikov umiestní v jeho osobnej top dvadsiatke. 55%. ()

Puol 

všechny recenze uživatele

Neviem či som na tento druh filmarčiny ešte nedozrel alebo som už skôr na to pristarý, ale absolutne ma to nezaujalo a tento radoby nezávislý pokus mi pripadal trapne. Vyskytuje sa tu sice sex, drogy a hojny počet hviezd mladšej generácie ale to je asi všetko čo tento film ponúka. Je to prvý film Gregga Arakiho, čo som videl a podľa komentárov na jeho ostatné filmy, pravdepodobne ostane aj posledný. ()

Reklama

Oralfabet 

všechny recenze uživatele

Psychedelický úlet, jemuž se daří celou dobu působit jako parodie předešlých devadesátkových teenage filmů, ale zároveň v sobě má i nějaké ty opravdové, upřímné emoce. Nedávno jsem začal koukat na Buffy, a tady mi všechny ty dialogy zněly jako parodie na Whedonův charakteristický styl mluvy. Nebo možná ani ne úplně parodie, možná jen jakési dotažení do extrému. A tak nějak vypadá celý film, ať už jde o jména postav nebo samotný děj (dá-li se o nějakém hovořit). Araki sám to tuším popsal jako 90210 na LSD, a i když jsem 90210 nikdy neviděl, zní mi to dost výstižně. Zdejší hodnocení mě nijak zvlášť neudivuje, ale já si to fakt užil. Sice jsem to našel jen v trochu horší kvalitě, ale zas jsem se před tím pořádně zhulil, takže celkově prostě docela fajn zážitek. Někdy v budoucnu bych to rád viděl v lepší kvalitě, a opět zhulen. 8/10 ()

Utero 

všechny recenze uživatele

Teda musím říct, že snad v žádném jiném filmu než je Nowhere nezaznělo tolik mých milovaných kapel (Namátkou: Radiohead, Slowdive, Sonic Youth, Portishead, Hole a opravdu mnoho dalších), což je hodně velké plus. Film je jinak plný sexu, násilí, krve, drog, hrubých slov, halucinací, blití, močení, mimozemšťanů a.... myslím, že není třeba pokračovat, to se musí vidět! Ikdyž má tenhle film v českém překladu název "Zkurvená nuda", tak já se kurevsky bavil! ()

mr.kliky 

všechny recenze uživatele

takovej americkej acid house pro děti s božím stupidním soundtrackem těch neprůměrnějších devadesátkovejch sraček, haistylem vzatým od těch největších profíků svý doby (tim myslím coal chamber a offspring), všudypřítomnýma náušnicema, pár mrtvolama a postavama prázdnejma jak kelly z ženatý se závazky (která je tam na bonus taky) snad až na tu hlavní a její halucinační noční muru. . ale nějakým způsobem to aspon neni zkurvená nuda a konec správně přes čáru. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Film je završením trilogie, kterou Gregg Araki přezdívá souhrným názvem "Teenage Apocalypse Trilogy". Do trilogie dále patří filmy Totally F***ed Up (1993) a Zkurvená generace (1995). (Terva)
  • Christina Applegate (Dingbat) si kvôli filmu prefarbila vlasy na červeno. (Msscastillo)
  • Přestože se příběh odehrává v jednom dni, mění aktéři i několikrát své oblečení. Jen postava Dark (Beverly D´Angelo) má celý příběh jeden oblek. (Terva)

Reklama

Reklama