Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Motel Halali je ideální místo. Na samotě, hluboko v lesích, přesně to správné prostředí pro víkendový kurs doktora Reiniše, určený lidem hledajícím smysl života. Účastníci se dozví něco o tom, jak žít. A také něco o tom, jak přežít. Z hlubokých lesů, vonících jehličím, hnilobou a krví, se totiž vynoří zombie myslivci. A naši hrdinové proti nim stojí sami, bez možnosti záchrany zvenčí, protože se nacházejí na tom nejopuštěnějším, nejodlehlejším místě na Křivoklátsku. Celý film ZDE (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (419)

Radyo 

všechny recenze uživatele

Vím, že to nebylo míněno vážně, ale tohle bylo i na mě moc... Toto je klasický a přímo učebnicový typ filmu, kde na prvním místě je zábava aktérů a až pak přichází na řadu divák. Párkrát jsem se zasmál, to ano, ale většinu času jsem jen otupěle a s rezignací v očích sledoval parodické výstupy zombie-myslivci vs. nezombie-figurky. Toho rozvařeného rybízového kompotu coby náhražky mozku nakonec bylo snad až příliš mnoho i na parodii. Škoda, od recenzenta/scénáristy typu Marka Dobeše, nad jehož slovními obraty v Ikarii jsem se často zalykal smíchy, jsem čekal přece jen trochu víc, než hodinu a čtvrt sice maximálně uvolněné, ale přece jen nudy. Btw. Štěk Dády Patrasové byl nečekaně jedním ze světlejších míst filmu... ()

Radko odpad!

všechny recenze uživatele

Doktor Reiniš v úvode hovorí o piatich základných náhradných cieľoch skutočného života: 1. práca čiže kariéra 2. koníčky čiže hobby, 3. alkohol čiže drogy, 4. viera, 5. život venovaný rodine. Po záverečných titulkoch som našiel šiesty: sledovanie óber chujovín bez srandy a nápadu. Ale tváriacich sa ako zábavný film pre insiderov od insiderov. Dielo, kde tradícia nablblej českej televíznej inscenácie stretáva jednotvárne melodickú, ukričanú a nudnú rockovo tancovačkovú skupinu. Plus, aby sa to zdrclo (zrazilo), ako mlieko pri varení, pridal sa zombie motív a hahaha dialógy. Vlastne, raz to za pousmiatie stojí. Keď sa v záverečných titulkoch objavia tieto slová: "Svítící uši Martin Pomothy". ()

Reklama

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

"Zombie myslivci? To je ňáká blbost, ne?" Chtěl bych se bavit stejně, jako se museli bavit účinkující při natáčení. Film ale není k divákovi úplně přátelský, byť to dělá částečně záměrně. Jeho archaické vzezření (rovněž částečně záměrné) a punkově úletová forma sice mohou evokovat třeba raného Jacksona nebo Tromu, spíše ale působí jako mejdan studentů FAMU, na nějž někdo dopravil kilo koksu a cisternu protlaku (což je i není špatně, LOL). Relativně často se objeví fajn nápad / fórek / ojeb na diváka, nicméně všechno to rychle vyprchá. Tři mocná déčka (Dušek, Dolanský, Dáda) u mě na tři hvězdy nestačí, sorry. Kultovka se nekoná. ()

5150 

všechny recenze uživatele

Takovýto "pokleslý žánr" mám hodně rád, nicméně tenhle film mě docela nudil a vzhledem k té krátké stopáži tedy dost! Místo toho, aby zábavnost přicházela "jen tak mimochodem", je to neskutečně upracované a hrané na efekt. Přesto se několik světlých okamžiků najde - mj. písničkový doprovod, několik povedených hlášek a zombíci "tančící disco". ()

mchnk 

všechny recenze uživatele

Film, který sám sebe odsuzuje ke komediálně experimentálnímu snímku, který je potřeba brát s velkou rezervou. V Hollywoodu takovýhle věci vznikaly a vnikají už léta, potom se prodávají do Evropy. Tohle je důkaz, že jsme bohužel schopni si stejnou kravinu natočit sami. Ani jako komedie to není dobrý. Brak, je oproti tomuhle promyšlený dílo.Ovšem některé filozofické myšlenky pana Duška byly zajímavé. Následně potom degradovány dalším dějem. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (16)

  • V plánu bylo natočit pokračování pod názvem Choking Hazard 2: Festung Halali. (Fenk)

Reklama

Reklama