Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní šéf v Kameníkově Pepa Novák má plno starostí. Ráno se marně snaží uspokojit roztouženou manželku Vilmu, na stanici ho čeká otřesený sportovec, kterého znásilnila babka Kropáčková, a v terénu místní podnikatelé, zuřivě pátrající po zázračném modrém pramenu, který povzbuzuje sexuální chutě a potenci. Nedávno vytryskl ze skály na zámku a nyní zase nečekaně zmizel. Pramen totiž v tuto chvíli vyvěrá ze zdi domku babky Kropáčkové, která ho stáčí do lahví. Ředitel školy představí podřízeným nového tělocvikáře Marka, který se okamžitě stane středem zájmu kolegyň. K jejich zklamání však chodí s lékařkou na místní psychiatrii, která má plné ruce práce, protože se musí postarat o znásilněné muže. Nejhorší je, že obětí přibývá a mezi nimi jsou i Pepovi podřízení, kteří měli za úkol přivést Kropáčkovou k výslechu. Když podnikatelé zjistí, kam zmizel zázračný pramen, pokusí se přimět babku, aby jim domek prodala. Jenže věci nejsou tak prosté, jak se zdají. (TV Nova)

(více)

Recenze (639)

Dadel odpad!

všechny recenze uživatele

Dadel díval se s dědečkem na Kameňák 2. Ani jeden z žertů nepřišel Dadelovi natolik žertovný, aby se mohl zasmáti. Dědeček, vzpomenuv si, že Dadel se i u Kameňáku 1 ani jedinkráte nezasmál, využil toho k následujícímu žertíku: "Dadeli", pravil sivý taškář se šelmovským úsměvem, "spočítal jsem, že ses u Kameňáku 2 smál desetkrát více nežli u Kameňáku 1". "Toho nemožno, dědečku", nedůvěřoval Dadel, "ani jedinkráte jsem se u Kameňáku 2 nezasmál, jak jste mohl takovéhoto výsledku dosíci?". Teprve když Dadel nalistoval v učebnici malou násobilku pro 1. stupeň měšť. školy, pochopil. ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Úroveň šla určitě od prvního dílu dolů, už to prostě nemá tu originalitu. Pobavil jsem se, tak opět vynechám odpad jako zvolila většina. Moje hranice filmu jsou asi moc široké. Dokáži tento film nedát na dno a zároveň jsem milovník filmů jako POSLEDNÍ POKUŠENÍ KRISTA. Ale proč si lhát, ten kdo se zasmál u "PRCIČEK", přeci může stejně ocenit psychologické drama. ()

Reklama

SG_ever 

všechny recenze uživatele

Hodnotím jako celou sérii, nikoliv jako jednotlivé díly. Před 3 lety jsem se některým vtipům od srdce smál. Některé světlé momenty ve filmu jsou, ale přece jenom točit vtipné scénky bez příběhu není úplně optimální. Respektive - musí se to umět, jako to zvládá například Suchánek s Genzerem nebo britská dvojice Lucas-Walliams, ale troška takový génius není. Některé vtipné momenty tomuto filmu však upírat nelze. (35%) ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Žádné velké zlepšení se oproti jedničce nekoná, ale pobavil jsem se v rámci možností. Troška vědom si toho, že jednička měla řadu chyb, tentokrát řádně přitlačil na pilu trapnosti. A tenhle díl je daleko odvázanější. Troška v něm semele naprosto vše a přidá i nové postavy, jako je neobvykle nadržená babka, a nebojí se zariskovat, když obsazuje Helenu Vondráčkovou nebo Martina Maxu. Vtipů je hodně, ale jsou většinou rozdílné kvality. Troška přidává dějovou linku a celkem vtipné představení pokračuje i v druhém poločase. 40% ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

"Kameňák 2" je naozaj veľmi zlý film. Scenár je len chaoticky riadeným tokom navzájom prepojených vtipov. Čo je v podstate zaujímavý nápad, ale samotná realizácia nie je vôbec uspokojivá. Zdeněk Troška je režisér, ktorého ja raz nedokážem pochopiť a oceniť. Mne ten jeho štýl príde desne buransky plytký. Najviac svoje filmy ničí tým, že obsadzuje nehercov alebo totálne podpriemerých babrákov, ktorí nedokážu presvedčivo zahrať ani prd. Bolo mi z toho až trapne. "Kameňák 2" je odpad! ()

Galerie (13)

Zajímavosti (21)

  • V závěru filmu zazní v rádiu skladba z prvního dílu série. (fiLLthe3DD)
  • Ke konci filmu je záběr na hada, který leze do auta. Vpravo na nalakovaných dveřích je v ten okamžik zřetelně vidět odraz kameramana. (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama