Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Turboman je zlý sen, noční můra každého otce a očistec za všechny prohřešky, kterých se tatínkové dopustili. Turboman je hračka a velké přání milionů dětí. Výrobce ale nereaguje moc pružně, a tak plastového panáka sežene jen ten nejrychlejší. Arnold Schwarzenegger chce splnit přání svého syna a dát mu pod rozzářený vánoční stromek, co si bude přát. Doufal, že se jen zeptá, zajde do nejbližšího hračkářství a jednoduše za rozmary svého potomka zaplatí. Musí ale napnout všechny své titánské síly, vyvinout obrovskou rychlost i důvtip a přečkat přehršel nástrah, aby nakonec tu zatracenou umělohmotnou postavičku získal. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (415)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Ano, Arniemu sa rozhodne hodia role Terminatorov, ale ani toto zrovna nieje na odpad!. Je to komédia pre deti s Arnoldom, ktorý nevie hrať rodinné filmy, ale ja som sa pri tom nenudil, tak ako to vyzerá tu na csfd (na imdb slušných 5,7). Je to hovadina to ano, ale nie zas taká aby som to hodnotil pod 50%. Producentom je Chris Columbus (Sam doma) a tak pohodová a vtipná vianočna atmosféra nechýba, no priznávam, že záver bol trošku (dosť) pritiahnutý za vlasy, ale v slovenskom dabingu a cez vianočné sviatky je to fajn :-) P.S.: nezabúdajte na scénu za titulkami. 65% - 3* ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Vidieť Arnieho v komediálnej polohe kde musí využívať mimiku tváre býva často bolestné a ani tento film nie je výnimka. Dokonca budem asi jeden z mála čo mu  prial (aspon prvú polovicu minimálne) aby zlyhal v hľadaní hračky okolo ktorej sa celý príbeh točí. Áno, je tu veľa úsmevných momentov a áno, pre mladšie publikum pôjde o sympatickú blbinu čo prvotriedne klišé (otec zanedbáva syna, blížia sa vianoce a chce sa polepšiť) servíruje na prekvapenie nenútene. Občas ale film prestrelí až moc (záverečný let, gang santov) a postava Myrona bola na facky od začiatku do konca. Scény so sobom si budem pamätať asi jediné aj dlhšie po dopozeraní. ()

Reklama

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Rolničky jsou ze začátku podvratný cynický pohled na šílenství okolo Vánoc a komerční mašinérie, kterou tenhle svátek provází - to velmi vítám. Styl hodně nadsazené černé komedie funguje, dokud má za terč všechno, co moc dobře známe a uvědomujeme si to. V závěru ale film sjede do absolutně nereálné šílené sci-fi honičky ve vzduchu a samozřejmě sladkého usmíření a radost z téhle vánoční provokace zhořkne. Dávám o hvězdu navíc za Arnolda, který mě svou podařenou komickou polohou hodně pobavil a bez něj by to bylo asi slabší. Nějaký řeči, že Arnold prej neumí hrát, jsou mi naprosto u prdele. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

[rewatch] s odstupom niekolko rokov to vnimam nie ako vianocnu komediu, ale ako vianocny horror o strese a zhone. arnie a sindbad nie su nejako extra vtipny, zato phil hartman v ulohe suseda je absolutne vynikajuci! rozhodne to nie je tak zle ako som si to pamatal, ale dajte si to v originale... arnie a komédia? tieto pokusy pre divákov skoro nikdy nedopadnú dobre. i keď rolničky majú slušný nápad a miestami sú i vtipné, celkovo to nedopadlo nijak extra skvele a väčšinu filmu sa budete nudiť. možno, keby tam hral niekto iný ako arnie tak to bolo oveľa lepšie. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Když si dáte za cíl vidět všechny filmy se Schwarzeneggerem, dřív nebo později se dostanete i k tomuhle. Nejde to okecat, nedá se tomu vyhnout, prostě se to stane a vy to musíte vydržet. Film je po všech stránkách podprůměr. Vtipy moc nefungují, nikdo pořádně nehraje a po vánoční atmsoféře není ani stopy. Pár povedených scének dojem nespravilo. Konec trochu ano. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (17)

  • Roli obřího Santy ztvárnil wrestler Paul Randall Wight Jr. známý jako The Big Show. (Mr.Dick)
  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (fisus)
  • Ve filmu pronese Howard Langston (Arnold Schwarzenegger) větu "I'll be back with the doll later". Jedná se o narážku na frázi "I'll be back" ze snímku Terminátor (1984). (Rominator)

Reklama

Reklama