Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Muž přepadne ženu, uškrtí ji a hodí do řeky Ohio. Pittsburská policie pak vyloví čtvrtou oběť škrtiče „Karkulky“. Tom s otcem, kapitánem Vincem Hardym, po dramatické honičce škrtiče dostihnou, ale při pokusu zastavit ho obě auta havarují. Škrtič uteče, Tom je zraněný a kapitán Hardy v přestřelce umírá. Z  jeho smrti je obviněný tulák Kesser, ale Tom v jeho vinu nevěří. Podle něho je Kesser jen obětním beránkem a na základě zjištěných skutečností Tom tvrdí, že jeho otce zastřelil policista. Děj pokračuje po pěti letech. Uzavřený a samotářský Tom bydlí na hausbótu a slouží u říční policie, kde má pověst odvážného muže, který má však slabost pro alkohol. Stále se nevyrovnal se smrtí svého otce a nevzdává pátrání po jeho vrahovi. Dostane nového parťáka, ale nelibě nese, že je to začátečník, a ještě k tomu žena. Musí však uznat, že Joan Christmanová je dobrá, spřátelí se a zanedlouho se jejich přátelství změní na lásku. V té době řeka zase vyplavuje jednu ženskou mrtvolu po druhé a John je přesvědčen, že jde o stejného pachatele, i když před lety vrah své oběti škrtil a teď je střílí. Dokonce je přesvědčen o tom, že mu vrah oběti schválně předkládá, aby je našel právě on… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (180)

MrPierc 

všechny recenze uživatele

90. léta přála akčním filmům. Poldové byly drsní, čestní a plní mouder i hlášek. Jiný není ani Tom Hardy, který svědčil proti svému parťákovi a znepřátelil si tak všechny policajty. Zároveň pátrá po sériovém vrahovi, který zabíjí všechny ženy kolem něj. Jako detektiv skončil a dělá pobřežní stráž. Nensnáším takovéto baywatch filmy, ale tohle bylo velmi napínavé až do konce s mnoha zvraty - do konce stále všechny podezíráte a nakonec je to zcela jinak . S.J. Parker jako nová policejní parťačka kupodivu nelezla na nervy a okořenila i příběh. Bruce Willis sice hláškuje, ale dokonce to skloubil i s jiným hereckým výrazem než jsme u něj zvyklí a to nebylo vůbec špatné. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Nijak světoborný film, dokonce bych řekl, že jeden z nejnudnějších, v nichž jsem Bruce Willise viděl. A přitom začíná tak skvělou automobilovou honičkou. Zbytek je ale nebývalý škvár, střet v chajdě neskutečně trapný a celé následující finále napsané, natočené a odehrané jen tak z povinnosti k divákům, kteří už desítky minut čekali na nějakou svižnější scénu. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Jeden s tých filmov Bruca Willisa, ktorý mal na viac než sme videli. Dej nie je vôbec zlý, herecký je to dobre obsadené, Bruce Willis ťahá film svojou charizmou tak ako vždy, no pokiaľ čakáte nejaké akcie, tak tých sa moc nedočkáte. Je to viac thrillerová kriminálka ako akčný film. Najväčší problém filmu nie je ten, že tu nie je výraznejšia akcia, ale ten, že režisér Rowdy Herrington, tak úplne nezvládol thrillerovskú atmosféru, čo je fakt veľká škoda. Za to Brad Fiedel vyťažil čo sa dalo. 70% - 3* ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Devadesátky = když měl Bruce Willis ještě vlasy, Sarah Jessica Parker nevypadala jako kůň, hlášky se psaly samy, záporáci byli správně odporní a zápletky z 90% nemusely dávat smysl, protože všichni stejnak byli sjetí až na půdu takže jim to bylo jednoduše fuk. A zatímco na mě tenhle mix v drtivé většině případů fungoval, tady je to z nějakého důvodu všechno jaksi na špatném místě. Škoda, zároveň však nic nového. 6/10 ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Slušný krimi thriller, ve kterém sice není prostor pro velké akční scény, kterým spíše televizní specialista Rowdy Herrington zrovna moc nehoví, ale zase je dán prostor napětí a pointě, která není odhadnutelná. Bruce Willis v roli policejního důstojníka, dodržujícího tradice své rodiny postavené na spravedlivé straně zákona, hraje jinak, než jsem byl zvyklý z jeho předchozích rolí, a to skoro až nesympaticky, což bylo zajímavé, jak si po stopáž filmu nezíská diváka na svoji stranu. Po honičce na masového vraha přijde o život jeho otec, vysoce postavený policejní důstojník. S oficiální verzí vyšetřování případu se nedokáže smířit, a tak svědčí proti svým policejním kolegům v přesvědčení, že vrahem je někdo z nich. Poté, co po obvinění spáchá sebevraždu jeho bratranec, s konečnou platností odchází od policie. Po nějaké době sledujeme Willise jako opilce, co se dal k říční policii, dostává novou partnerku Sarah Jessicu Parker a čeká ho vyřešení série vražd mladých žen, které mají vztah k odhalení pravdy o smrti jeho otce. Film je to dobře vymyšlený a zaujme, že Willis hraje méně sympatického maníka a čekání na to, kdo je vrah mladých žen, je kráceno nějakou to akcí, napětím a velmi dobrou pointou, kterou není snadné odhadnout. Bavilo mě to víc, než některé Willisovy akční spektákly nebo jeho slabomyslné komedie. 80% ()

Galerie (44)

Zajímavosti (9)

  • V záběru, kdy jede Hardy (Bruce Willis) poprvé v motorovém člunu, je v odrazu jeho slunečních brýlích možné spatřit kameramana. (Timak)
  • Při scéně kde si Tom Hardy (Bruce Willis) bere novou košili v hausbotu a Joe (Sarah Jessica Parker) mu vylije pití do dřezu, si Tom košili nezapíná. Při další scéně kde se oba poprvé políbí, má však košili najednou zapnutou. (7ynek)

Související novinky

Zemřel herec Tom Sizemore

Zemřel herec Tom Sizemore

04.03.2023

Z kalifornského Los Angeles přichází smutné zprávy, ve věku jednašedesáti let totiž odešel americký herec Tom Sizemore. Zprávu o skonu médiím potvrdil hercův zástupce Charles Lago. Sizemore byl v… (více)

Reklama

Reklama