Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policista Joe Bornowski (Sylvester Stallone) si užíval spokojeného staromládeneckého života, dokud se jednoho dne neobjevila mezi dveřmi jeho maminka! Rázná žena překypující mateřskou láskou a péčí obrátí Joeovu domácnost naruby a způsobí mu řadu trapasů. Aby toho nebylo málo, stane se svědkyní vraždy, takže se musí ve městě zdržet déle. Joea tedy čeká další kolo poučování a zásahů do soukromého života a vás úžasně zábavná jízda plná vtipu! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (307)

Derek 

všechny recenze uživatele

"pravdepodobne najhorsi film v celom nasom solarnom systeme, vratane filmov od mimozemstanov ktore este nikdo nevidel. cervik by dokazal napisat lepsi scenar. v niektorych krajinach, v cine myslim, film vysielaju raz do tyzdna v statnej televizii a porodovost sa vdaka tomu podarila zrazit na nulu. ak by ho vysielali dva razy do tyzdna, tak verim ze do 20 rokov by cina vyhynula."... takto sa o tejto komedii vyjadril sam SLY. ja by som to tak cerne nevidel, lebo su o dost horsie filmy a to vratane i nejakych kuskov na ktorych sa stallone podielal. hlavna zapletka nie je marna, ale okrem prvych troch vtipov s prichodom mamicky to nic dalsie neponuka, teda okrem recyklacie tych istych vtipov stale dokola. akcna zapletka nie je vtipna vobec, toboz zaujimava a len potvrdzuje fakt ze roger spottiswoode nedokaze rezirovat akciu (co potvrdil neskor svojou karierou). esteze si stallone uvedomil (asi potom co videl trzby svojich komedii) ze tadialto cesta nevedie a vratil sa k akcnym peckam... ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Docela se divím, že je to podle většiny uživatelů takovej propadák? Mně to naopak přišlo jako docela odlehčená komedie, která těží hlavně z maminkovského komplexu. Synové a jejich matky, kapitolka sama pro sebe. Něco jako Poslední akční hrdina, akorát jiným směrem. Vždycky se na to s gustem mrknu, protože tu není nijak moc násilí a docela to dobře paroduje obvyklej akční žánr. Nehledě na to, že se v tomhle filmu nějak podezřele poznávám. A název považuju za výbornej, protože člověk vůbec netuší, co si o tom myslet a přiměje ho to se na ten film mrknout. No a uznejte, že ta mamča je s tím kanónem přímo kanónenfutr. ()

Reklama

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Pro mě velmi příjemné překvapení, skvělá krimi parodie a nostaligie na devadesátky... Samozřejmě příběh je béčkový, ale akce a humor jsou super, je to super sranda, takže vůbec nechápu tady to nízké hodnocení... Má to samozřejmě mouchy, hlavně konec není moc povedený, ale mně se to líbilo a nevím, proč jsem to viděl až teď...70% ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

No dobře. Arnoldovi jsem tyhle ujetosti trpěl a u Slye musím uznat, že je to podobné. Žádný extra průšvih to není a místy to je i vtipný. Bohužel ale ne díky Stallonovi. Holt svalovci přišli na to, jak být vtipní, až s rokama. Jinak polda s mamčou jsou zábavní a zajímaví v první polovině filmu, kdy je prostor na narážky mateřské péče v kontrastu drsného poldy. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Asi my stačí ke spokojenosti málo, ale já se celkem dost bavil. Stallone podává standartní výkon. Ostatní herci tedy nic moc ale furt se ve filmu něco děje. Hlavně díky bohu za krátkou stopáž. Dále bych možná vyzdvihnul hudbu, která v tomhle filmu dokázala dělat divy. PS: Takovou maminku bych fakt nechtěl:-D ()

Galerie (30)

Zajímavosti (7)

  • Arnold Schwarzenegger dostal nabídku na hlavní roli, ale odmítl ji a později se vyjádřil k roli, kterou dostal Sylvester Stallone: „Přečetl jsem si scénář a byla to naprostá kravina, ve které bych nikdy nehrál. Takže šli za Slyem a ten mi pak volal, jestli jsem taky dostal nabídku na roli v tom filmu. Řekl jsem: „Ano, zvažuji, že si v tom zahraji. Ten film je skvělý nápad.“ Když to Stallone slyšel, okamžitě volal do studia a řekl jim: „Ať to stojí cokoliv, já ten film natočím.“ (Geralt z Rivie)
  • O filmu se zmiňuje ve své knize "Save the cat!" i Blake Snyder, autor původního námětu. Píše, že prvotní verze byla na světě již v roce 1989. (kriplozoik)

Reklama

Reklama