Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nudí vás obyčejný život? Věříte v mimozemšťany? Pak se staňte exekutorem! Mladý prodavač Otto (Emilio Estevez) opustí nudnou práci v supermarketu. Když se jednou fláká po ulicích, požádá jej neznámý muž jménem Bud (Harry Dean Stanton) o odvoz zaparkovaného auta, které údajně patří Budově manželce. Vzápětí se ukáže, že Bud s Ottovou pomocí auto legálně ukradl – je totiž exekutorem ve firmě Pomocná ruka. Ta zabavuje auta majitelům, kteří se opozdili se splátkami. Otto má zničehonic novou práci. Jako exekutor si přitom užije spoustu zábavy. Čím dražší auto, tím větší je exekutorova provize. Tím větší je však také zájem konkurenční firmy bratrů Rodriguezových. Zapněte si pásy: městem totiž právě projíždí nesplacený Chevrolet Malibu v hodnotě dvaceti tisíc dolarů. Za volantem je vědec, který utekl z vládní instituce, a v kufru mrtví mimozemšťané… (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (96)

Haymar 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu film docela o h***e, na druhou stranu celkem sranda. Svým pojetím (i myšlenkou) mi to dost připomnělo Antalovy Revizory nebo o dost starší Muži v práci (kdoví, jestli se Estevez neinspiroval pro svůj režisérskej debut právě v Repo manovi). Nebere se to vůbec vážně a divákům to servíruje tuto zaměstnanecky/lidskou lůzu s nadhledem i lehkým despektem! Negativní je, že to bylo občas až moc ukecaný a zub času se na tom přeci jen dost podepsal. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

"WOW, THIS IS INTENSE." Prý kultovka... nó, ten potenciál tam je :-) Asi to šlo líp promakat, zápletku rozvinout, neházet do toho dortu úplně všechno, co se v mozkovně autora urodilo, v každém případě spousta filmů made by 80' zestárla daleko víc, než tenhle úlet :-) "THE LIFE OF A REPO MAN IS ALWAYS INTENSE." 60% ()

Reklama

igi B. 

všechny recenze uživatele

Igi tolik miluje všelijaké ty filmové taškařice! Ale tohle dílko jsem bohužel - přes letité značné zkušenosti s tušašskou televizáčtinou mrvenými filmy - nedokázal pobrat... Příště tedy (snad) na dvd v původním formátu obrazu a s originální zvukovou(!) stopou a titulky! Takto jsem zase jednou znechuceně hleděl na zcela degradovanou televizáckou perverzní paverzi... :-/ - - - - - (Poprvé a značně rozladěně viděno 12.3.2011 na noční >nekůl primerosvizi< , hodnocení 218., nekomentář zde otráveně devětadvacátý - 12.3.2011) ()

ancientone 

všechny recenze uživatele

Perfektné lokácie, úžasný soundtrack, divné rozhovory, obskúrne postavy, signifikantný vizuálny štýl... len škoda, že všetky tie elementy spolu pôsobia ako zostrih dejových vsuviek do videohry, medzi ktorými by sa ešte malo dačo diať, ale veľmi sa nedeje. Osemdesiatklová americká kultovka, o ktorej by sa dalo povedať, že si pýta remake, ale tým by stratila veľké čaro svojho zeitgeistu. A z toho vzniká veľmi prekérna situácia. Každopádne dôležité vykročenie smerom k "punkovému manifestu". Ten však lepšie dotiahol  Derek Jarman. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Je to divný film, o tom žádná, ale v té svojí podivnosti je tak nějak konstantní, takže máte pocit, že to celé vlastně docela dává smysl. Přesto budete zmateni a nebudete chápat, co tím chtěl básník říct. A ano, to může být důvod k tomu, proč se snímek stal kultovním. Rozhodně je celá myšlenka repo manů alespoň zajímavá. ()

Galerie (55)

Reklama

Reklama