Reklama

Reklama

Skupina maskovaných zločinců obsadí banku a drží v ní rukojmí. Jejich velitel Lorenz je ochoten jednat pouze s detektivem Quentinem Connersem. Ten však byl nedávno suspendován po nevydařené akci. Je však vrácen do služby a spolu s mladým kolegou, detektivem Dekkerem se vrhá do akce! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Recenze (216)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Naprosto průměrná a ničím výjimečná krimi,která ovšem ani v žádném případě není nijak nudná,či snad dokonce hloupá a pomalá podívaná.Chaos má značnou porci akce,chvílemi se objeví napětí,ústřední dvojice detektivů je sympatická(což se ale dalo jak u Stathama,tak Phillippa očekávat) a celé vyšetřování má slušný spád.Snad jen ten "nuceně překvapující" konec je až otravný a především je poměrně brzy předvídatelný.Jinak je z celého filmu navíc bohužel cítit velká neoriginalita a otřepanost.Jak už jsem se zmiňoval,například ústřední dvojice je sice sympatická,ale jinak tak strašně okopírovaná z jiných filmů,až to bolí.A to platí vlastně pro celý snímek.S čímkoliv jiným,neobvyklým,či s novým přístupem nebo nápádem se zde prostě nikde nesetkáme a autoři prostě jen naservírovali standart,který potěší,ale nenadchne.Chaos je zkrátka jen lepší béčkovou zábavou se známými jmény v obsazení,ale jinak je to jen jedna velká vykrádačka.P.S. krapet mi unikl nějaký hlubší význam zabudování teorie chaosu do děje.Proč zrovna teorie chaosu???To v ději přece nemělo žádný smysl a ani dopad. ()

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Zajimave pojata detektivka, riznuta akcnimi sekvencemi, v hlavnich rolich Jason Statham (Kuryr), Ryan Phillippe (Velmi nebezpecne znamosti) a Wesley Snipes (Blade) dokazali i z celkem nezajimaveho scenare vycucnout film, ktery nenudi, ma spad a temer nepredvidatelny konec (no dobre, poslednich 15minut uz vite, ze o co vlastne bezi :D ). Co mi akorat na celem filmu nesedelo, byla teorie Chaosu, ktera jaksi ke konci filmu nezapadla a sla vnivec...nicmene, bez tech tri vyse jmenovanych bych dal 2*, takto ale film pozvedli aspon na ty 3* :). ()

Reklama

3n3my 

všechny recenze uživatele

Chaos zdá sa nielen v názve, ale aj pri natáčaní. Neskutočne veľa chýb (napríklad mŕtvola čo ihneď vypláva, kamery v banke (!) bez záložného napájania, atď.) a herecké výkony na úrovni telenoviel (a to aj od tých zvučnejších mien v obsadení) robia z tohto filmu podpriemer, ktorý nemá veľmi čím kladným prekvapiť. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Zajímavé obsazení, které toho moc nevytěžilo.. Jako Stathamovka ničím výjimečná, upadne spíše v zapomnění. Wesley Snipes v jednom z posledních filmů na který se dalo dívat, než si šel pobručet. Nestárnoucí Ryan Phillippe to držel nad hladinou asi nejvíce. Po pár týdnech matně vzpomínáte co vypíchnout z děje. ()

Testament 

všechny recenze uživatele

Já jsem opravdu nekoukal na "Zelené peklo 2:Příběh poldů"? To se divím. Absoultní chaos njen v názvu, ale hlavně ve scénáři, kdy se nás tvůrci snaží do poslední chvíle přechytračovat, co to jde. Wesley a Jason, říkal jsem si, že tyhle crossovery bývají povedené, ale jsem zklamán na celé čáře. Měl to být trhák, ale mě to zklamalo. Wesley, v roli padoucha, je nad věcí a tahá poldy za nos, ale výsledek je nepřesvědčující. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy Dekker (Ryan Phillippe) projede skleněnou výlohou obchodu, je možné si všimnout, že se sklo vysype ještě dřív, než dojde ke kontaktu motocyklu se sklem. (Conspi)
  • Přestože se děj odehrává v USA, policejní vrtulník i soukromý tryskáč mají kanadskou registrační známku začínající písmenem C. Stejně tak pobočky pizzerie Panago se nachází pouze v Kanadě. Podobně ulici "W. Cordova", kde se odehrává automobilová honička, můžeme najít pouze v kanadském Vancouveru. (Conspi)

Reklama

Reklama