Reklama

Reklama

Svatba mého nejlepšího přítele

  • USA My Best Friend's Wedding (více)
Trailer

Obsahy(1)

Julianne a Michael uzavřeli na vysoké škole  dohodu: jestli do 28. narozenin nenajdou nikoho lepšího, vezmou si jeden druhého. Vypadá to jako úplná pitomost ale jen do chvíle, než to jeden z nich začne brát vážně. Do určeného limitu zbývá už jen několik dnů a Michael se konečně rozhoupal. Bohužel o ruku nečekaně požádal jinou dívku, než by si Julianne přála. Ta teď musí zapojit veškerou vynalézavě zvrácenou fantazii, aby dostala Michaela zpět. Připravte se na nejlepší svatbu roku. Teď jde opravdu o všechno! (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (182)

venalce 

všechny recenze uživatele

Ještě nikdy se mi nestalo, abych hlavní hrdince tak upřímně přála, aby zůstala na ocet. Nějaké sympatie k ní mohli cítit snad jen milovníci Julie Roberts, protože ta holka byla prostě sebestředná mrcha. Ale film měl i své světlé stránky, takže se drží v průměru romantických komedií. Ponaučení pro ženy plynoucí z tohoto filmu: Pokud chcete mít za nejlepšího přítele chlapa, ujistěte se, že je gay. Pokud bude navíc vypadat jako Rupert Everett, budete mít o zábavu postaráno. ()

VeeDee 

všechny recenze uživatele

Pro někoho možná průměrná romantická komedie, ale moje srdcová záležitost, na kterou se prostě vždycky, když jí dávají, musím dívat. Cítím s hlavní hrdinkou, asi dělá trochu nelogické kraviny, každopádně z filmu cítím hloubku. A závěrečná scéna, jak tam tak sedí v levandulových šatech... tu miluju! Vlastně na celý film většinou koukám jen kvůli téhle scéně. :-) ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Devadesátková romantická komedie, která vlastně není až tak vtipná, že to asi není komedie a tak nějak to vlastně ani není až tak romantický, ale je to z doby, kdy stačilo obsadit budoucí nejlépe placenou herečku Julii Roberts a tehdejší sexbombu Cameron Diaz a ono to, tak nějak stačilo při nákladech 38mega na tržby 300 miliónů dolarů. Asi tomu pomohl i ten marketingově zapamatovatelnej název. Dneska mne to už jako film moc nebavilo. ()

burton 

všechny recenze uživatele

Znáte ten pocit, kdy se vám zadrhne zip a ne a ne se to pustit a vy pak cukáte tím jezdcem, až se vytrhne a je to ještě horší, protože rozbitý.....? A oprava bude drahá a už to nikdy nebude jako dřív! Takže jo a tím pádem, jestli se na tohle podíváte, bude vám úplně stejně. Bezbřehá bezmoc a nuda, bez ohledu na skvostné herecké obsazení. Báječný zip, ale zadrhnutý. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Slabé, hodně slabé. Romantické komedie opravdu nemusím, ale co je moc, to je moc. Naprosto nevtipné, nudné, plné klišé a klasického scénáře, které jsou ale nudné více, než u jiných filmů. Snad dvě plus to má - a to kupodivu nekončí klasickým happyendem a Cameron, která je fakt roztomilá. Jinak to je opravdu otřes. Ale viděl jsem i horší, proto 2*. Děs! Howgh! ()

Galerie (63)

Zajímavosti (9)

  • Natáčení probíhalo v americkém Chicagu. (Terva)
  • V roce 1997 se stal snímek osmým nejvýdělečnějším projektem. Při rozpočtu 46 000 000 amerických dolarů vydělal celosvětově za čtyři týdny skoro 300 000 000 amerických dolarů. (Terva)

Reklama

Reklama