Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rušný den v Ohiu: Manželé Clarkovi se na letišti loučí se synem, který vylétá z rodného hnízda. Mimořádně zdrcená je z toho hlavně Nancy (Goldie Hawn), protože dala kdysi přednost rodině před kariérou a teď nemá představu, co s načatým životem. V podobné situaci je i Henry (Steve Martin), po mnoha letech propuštěný z reklamní agentury. O novou práci se má ucházet v New Yorku a Nancy se rozhodne ho doprovázet. Jenže na letišti se Clarkovým ztratí kufr, přijdou o peníze, a to je teprve začátek. Bude hůř a povadlé manželství bude muset projít těžkou zkouškou... (Oskar)

(více)

Recenze (51)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Rejza Sam Weismann /Muj Pritel Monk/ natocil len slaboduchu komediu. Steve Martin je vacsinou brany ako tvorca inteligentneho US humoru a veru aj taky Sandler a Styller maju za nim co dohanat. Tu sa vsak maestro sekol, Martin je len jedna hviezda vo filme a tudiz to sam neutiahne. Ne, ne, US inteligentna komedia takto nevyzera : 30 % ()

tommy187 

všechny recenze uživatele

Dobrý film, ja mám rád Steve Martina no a keď sa spojí spoločne s Goldie Hown je to naozaj skvelé. Tie vtipy, ktoré boli "otrepané" mi nevadia, lebo koniec koncov stále sa na nich zasmejeme :). Navyše mne sa páčil veľmi scenár a myšlienka filmu. Jednoducho film ako stvorený pre **** - keď to mám napísať percentuálne tak asi 80%. ()

Reklama

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Koukám, že se jedná o remake filmu ze sedmdesátých let s Jackem Lemmonem, předpokládám, že ten je o třídu lepší než tahle připitomělá taškařice, která ač přímo nenudí, rozhodně není k smíchu! Steve Martin už ztratil ze svého komediálního talentu hodně, ne však tolik jako Goldie Hawn ze své příjemné milé krásy! ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že jsem viděl i originál, můžu vcelku dobře srovnávat. Přestože hlavní postavy procházejí v podstatě stejnými trampotami jako před třiceti nebo kolika lety, film končí zcela opačným způsobem. A i když mám radši Steva Martina než Walthera Matthaua, tak i když už nechci vidět ani jednu z těch verzí, přece jen za kvalitnější pokládám tu původní. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Herny Clark (Steve Martin), reklamní agent z Ohia ztratil práci, a tak se vydává do velkého New Yorku, na pohovor u velké reklamní společnosti. Vzhledem k tomu, že jejich děti už vylétli z rodného hnízda, vydává se jeho žena Nancy (Goldie) do New Yorku s ním. Ve velkém městě se ale oba cítí ztraceni, z čehož vyplývá spousta překážek, které musí společnými silami překonat. A taky - po letech společného manželství - najít sami sebe ... Jestli jste viděli Krokodýla Dundeeho (dvojku), tak Burani ve městě je téměř to samé, akorát místo jednoho burana jsou v New Yorku burani dva. Problém této komedie ale je, že vůbec není vtipná - to co se asi zdá velmi srandovní režisérovi (že si to naši hrdinové rozhodnou rozdat na trávníku přímo v centru města, ehm) naopak vyznívá velmi trapně. Sice se filmu podařilo mi vykouzlit úsměv na tváři, ale určitě ne v místech, kde na to tvůrci spoléhali - ani taneční etuda Johna Cleeseho ani zfetovaný Steve Martin to nejsou. Jediné, co můžu hodnotit jakžtakž pozitivně je ústřední dvojice - mezi Goldie Hawn a Steve Martinem to skvěle jiskří. Ale to je trochu málo... ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Poslední film Josepha Mahera (pan Wellstone). (HappySmile)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno