Reklama

Reklama

Herkules a ztracené království

(TV film)
  • Nový Zéland Hercules and the Lost Kingdom (více)

Obsahy(1)

V dávných dobách si bohové pohrávali s lidmi jako s loutkami. Herkules, provázen krásnou Deianeirou, se vydává zachránit Tróju. Bohyně Héra však nemanželskému synovi svého muže Dia nepřeje a straží na něj četné úklady… (oficiální text distributora)

Recenze (41)

sydney 

všechny recenze uživatele

Další z pilotních dílů, předcházejících pozdějšímu TV seriálu Hercules The Legendary Journey. Poprvé se tu objevila v hlavní ženské roli Reneé O'Connor, pozdější Gabrielle ze seriálu Xena. Docela koukatelné, i když musíte počítat s tím, že Herkules Sama Raimiho má pramálo společného s tím "opravdovým" - snad jenom jména hlavních hrdinů. ()

str0001 

všechny recenze uživatele

Jako ostatní jsem v dětství Herkula miloval. Jako dítě se o Antice moc nedozvíte a Herkules vás s tímto světem ve zjednodušené podobě seznámí. I s odstupem času musím přiznat, že je zde Kevin Sorbo výborný. Na kvalitě filmu rozhodně přidá i Anthony Quinn, jehož je to rozhodně slabší role, než jsme zvyklí. Celkový dojem je však bohužel s odstupem času spíš průměrný. Rozhodně je však příjemné zavzpomínat na dětství a Film si pustit. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Není to až tak hrozné jako první film, ale je to lepší jen o trochu. Ty dialogy jsou pořád blbé, postavy pořád strašné, ale je to místy aspoň trochu humorné. Navíc jsou zde celkem dobré příšery, respektive jedna příšera a jeden divný chlápek. Masky povedené. No, a to je asi to hlavní. Už se tu profilují herci, kteří se objevili i v seriálu, anebo v "Xeně". ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Herkules a ztracené království je v první polovině skvělou a vtipnou podívanou. To se však změní ve chvíli, kdy Herkules a Deianera vstoupí do Troje. Logika jde totiž v tu chvíli úplně stranou. To, že cizí dívka prohlásí, že je dcerou krále a všichni jí hned věří a během minuty se z ní stane statečná a modrá žena, bych ještě odpustil, ale nemohu odpustit to, že první polovina se věnuje nalezení Troje, kterou jen tak někdo naleznout nemůže, jedině s vzácným kompasem a pak se ukáže, že kdejaký otrok si cestu dokáže najít sám a ještě umí létat, jinak totiž nevím, jak by se dostal přes to moře. Já mám přesto tyto filmy s Herkulem rád a i když si myslím, že kvalitativně so zrovna tento film zaslouží jen jednu hvězdu, tak z nostalgie dám dvě. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Velmi povedené pokračování, kterému nechybí napětí, humor a pořádná dávka akce! Hercules je zde, aby zachránil bájnou Troju. Film je velmi slušným pokračováním a těm kterým se líbil první díl tak se určitě pustí i do pokračování. Které se mi líbilo mnohem více než první díl. Ovšem ta část kdy Hercula spolkne obří mořský had je heroická dodnes :) ( 80 procent ) ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama