Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Doktorka Abby Barnesová ve svém rozhlasovém pořadu radí zoufalým posluchačům, co si mají počít s domácími mazlíčky. Do jejího hlasu se zamiluje Brian – a když se jí jednou zeptá, jak vlastně vypadá, uslyší: „Vysoká, štíhlá, překrásná blondýna.“ Ve skutečnosti je však Abby malá bruneta, byť sympatická. Nicméně si spolu brzy domluví rande. Brianovi se Abby líbí, je sexy, ale na druhou stranu je zaskočen tím, že naživo se její mozkové závity roztáčejí nějak pomaleji. Nejistá Abby za sebe totiž na rande poslala dlouhonohou Noelle, jejíž IQ ale poněkud zaostává. Brian z toho má v hlavě zmatek – a kolotoč událostí se roztáčí.. (TV Prima)

(více)

Recenze (80)

movie 

všechny recenze uživatele

Další z řady snímků, který na mě po nevlídných recenzích zapůsobil lehce podprůměrným dojmem. Opak je pravdou, Jako kočky a psi je příjemná romantická komedie s velmi trefně obsazeným Benem Chaplinem a Jennifer Garofalo. Co se pamatuju, tak asi nejlepší snímek Michaela Lehmanna (Hudson Hawk, Rockeři). ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

O romantických komédiích se vždycky říká, že jsou blbé, jednoduché a předvídatelné. To vše se dá říct i o tomto slaďoučkém filmu. Příběh "veterinářky na telefonu" se mi však dost líbil a proto nebudu dělat pokrytce a dávám této "pitomé"romantice nadprůměrné hodnocení. Jasně, že jsou tam scény, které tam fakt být nemusely, ale Hank (pes) a slušná zápletka vše vynahrazují. ()

Reklama

Cristiena 

všechny recenze uživatele

Hodně průměrná, příjemná, nenáročná oddechovka, která však dokáže mile pohladit na duši a ty výjimečně krásné světlé okamžiky její průměrnost nadlehčují.Je zajímavé sledovat nemotorného Briana a to, jestli ho víc okouzlí pohled na krásnou ženu nebo naopak inteligence té druhé.Scéna u Briana doma, kdy on jednu fotí a ta druhá je bedlivě pozoruje, je nezapomenutelná... ()

Lukoye 

všechny recenze uživatele

V průměru se pohybující romantická komedie. Krásně však vybočuje postava Aby, moc se mi líbyla její usmutněná nejistota a odstup, jež možná nebyl jen hraný. Uma Thurman mě tady nijak nezaujala, ale špatná taky nebyla. Naprosto výborná scéna, kdy se z večírku uteklá Aby kouká na to jak její kamarádku svádí chlapec, kterého miluje. Celou událost pozoruje z úkrytu na ulici pouze ve stínech na skle jeho ateliéru, fakt dojemný. ()

Mínós 

všechny recenze uživatele

Protože včera není dnes, chtělo by se říct. A protože někteří jedinci lidského druhu chtějí něco a nevědí co a chtějí být vším možným, jen ne tím, čím jsou. Nikterak objevná a originální, ale zato milá a místy docela vtipná historka se sympatickými hereckými výkony a chlap, který dá přednost Noelle před Abby, u mě není ani kočka, ani pes, ale s prominutím vůl. 6/10 P.S. Golfista: svatá pravda, ale moji psi jsou stejně nejlepší. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Bratr Umy Thurman Dechen Thurman si ve filmu střihl roličku prodavače v knihkupectví, který Umě říká, jaké má skvělé tělo. (HappySmile)
  • Janeane Garofalo (Abby), která měří okolo 155 cm, musela někdy stát na stoličce, aby ji mohla kamera dobře snímat ve stejném záběru s Umou Thurman (Noelle), která je vysoká přes 180 cm. (HappySmile)

Reklama

Reklama