Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Manželé Steve a Jossie Strongholdovi jsou na první pohled úplně obyčejní realitní agenti, když ale povinnost zavelí, stávají se z nich odvážní superhrdinové. Jejich čtrnáctiletý syn Will doufá, že se i u něj projeví superschopnosti, zatím ale k něčemu takovému nedošlo. Nastupuje na střední školu pro superhrdiny, předstírá, že zdědil po otci výjimečnou sílu. Pravdou ale je, že je úplně obyčejný kluk, co má strach ze své budoucnosti. Spolu s Willem nastupuje na střední i jeho kamarádka Layla, která dokáže ovládat rostliny. Will, Layla i ostatní prváci jsou novou školou ohromeni, škola se totiž díky antigravitačnímu pohonu vznáší v mracích, skrytá před očima veřejnosti. Hned po příjezdu do školy čeká nováčky rozřazování podle schopností, přičemž některé z nich čeká dráha superhrdinů, jiní se stanou jen jejich parťáky neboli poskoky. Willa provázejí potíže už od prvního dne, když ale začne zlo ohrožovat jeho rodinu, přátele i školu, dokáže se vzchopit a najít v sobě superhrdinu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (235)

Laku 

všechny recenze uživatele

Průměrná rodinná komedie silně zavánějící teenagerskými seriály po americku. Pokud budete očekávat výše zmíněnou směsici, tak byste mohli být spokojeni. Svým způsobem dost podobné Úžasňákům s několika dobrými vtípky. Ovšem triky jsou dost mizerné (např. scéna s tím obrovským plecháčem), ale tento film není myšlen až tak vážně, takže to zas tak nevadí. ()

Clu 

všechny recenze uživatele

Co, proboha, proti tomu filmu máte? Uvažoval jsem o pěti hvězdičkách, ale jako obvykle mi chyběl nějaký zapamatovatelný "awesome moment". Ale ve svém žánru je tohle naprostá špička. Všichni pláčou, že už se netočí filmy jako v devadesátých letech, s dětským úžasem, hravostí a chytře. Tohle je ono, až na pár slabších vtipů to všechno funguje a zapadá, moc sem si to užil. Konečně zase film kde jsou všechny hlavní postavy chytré a milé, neexistují jednorozměrní hlupáci a záporáci. A navíc Ramona F**king Flowers! Doporučuji. ()

Reklama

char_t 

všechny recenze uživatele

Asi bych měl dát jen tři, ale prostě jsem se bavil :) Jasně, je to taková blbůstka na nedělní večer, ještě korunovaná naprosto debilním českým překladem (přeložený název mluví za vše), ale jinak se jedná o fajnové pokoukání, které snad nikoho nemůže urazit. Jen kdyby se ten hlavní (super)hrdina nechoval jako (super)blbec... :) ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Vcelku príjemná zábavička od Disneyho, ale aj tak by som na to povedal - topiaci sa aj slamky chytá. Všetko je to až príliš detské, ale ak totálne vypnete, dá sa to celkom v pohodičke pozrieť a odo mňa to dostáva dosť dobré hodnotenie, pretože ja som od neho dostal tiež čo-to. Je to síce dosť naivné, ale nápad sa mi celkom pozdával a ani trikovo, akčne a hlavne pohodovo to nebolo najhoršie. Podobne ako 'Zathura'. 75%. ()

Ellesime 

všechny recenze uživatele

Na tento klasický příběh ze střední zasazený do prostředí superhrdinů jsem asi měla tu nejsprávnější náladu, jakou lze na tento film mít, protože jinak si nedovedu vysvětlit, že mě tak bavil. Jasně, scénář byl předvídatelný už od začátku, ale to vůbec nevadí, abyste se dobře pobavili, navíc některé schopnosti hrdinů byly vážně k popukání :-) Líbí se mi, že si Kurt Russell umí ze sebe udělat srandu a navlíknout se do takového ,,skvělého" kostýmu. Prostě se mi to líbilo a musím dát (v rámci tohoto žánru) 4 hvězdičky, protože 3 jsou málo. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (13)

  • Herečky Lynda Carter (ředitelka) a Cloris Leachma (sestřička) si spolu kdysi zahrály v seriálu o superhrdince Wonder Woman. Lynda hrála Wonder Woman a Cloris její matku královnu Hippolytu. (HappySmile)
  • Podle herců, kteří se na konkurzu ucházeli o různé role, smlouva k filmu zavazovala hlavní dětské herce nejen k pokračování, ale také k možnému seriálu, který by běžel na kabelovce Disney Channel. (HappySmile)
  • Will má v pokoji na zdi vylepenou spoustu plakátů. Jeden z nich blízko stolu je plakát seriálu Tenacious D. (HappySmile)

Související novinky

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (více)

Reklama

Reklama