Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vypadá to, že Steve a Doug Butabiovi se nikdy nedostanou na seznam hostů slavného tanečního klubu Roxbury. Jenže když se setkají s jedním jeho řádným členem, zdá se, že mají vyhráno. Jejich nový kamarád propašuje dvojici dovnitř a bratři se tak ocitnou přímo uprostřed třpytivého světa, o němž dosud jen snili. To je ale trefa! Bratři Butabiové přece nejsou žádná béčka a odteď to chtějí dokázat celému světu...prostě to roztočit! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (476)

Marsik 

všechny recenze uživatele

Klasika. Kultovní záležitost, i když v podstatě strašná magořina a hovadina :-) Tenhle film mě vždycky pobaví a nabudí pozitivní energií. Dvojice Steve a Doug Butabiovi baví i po 14 letech od natočení. Hitovky jako "What is love" nebo "Be my lover" nikdy nezestárnou. Navíc dabing pana Tůmy a Švarce je suprovej. Když hodnotím film až nyní, musím přece jen uznat, že na plné hodnocení to v roce 2012 není, ale 4 hvězdičky dám. Z úcty k této kultovní záležitosti dávám 80%. ()

Spock 

všechny recenze uživatele

Tohle je vážně pecka. Sice budete mít mozek po celou dobu v klidovém stavu, ale na druhou stranu se vážně dobře pobavíte. Sice jsem se u toho smíchy nepopadal za břicho, ale vnitřní uspokojení bylo veliké. Nezapomenutelné jsou taneční kreace a s nimi spojené strategie jak navázat kontakt s ženami. Musím pochválit i hudební stránku filmu, nostalgie po megahitech mého dětství je veliká. :-) ()

Reklama

Indiana 

všechny recenze uživatele

Svýho času nejkultovnější komedie mezi mnou i bandou mejch kámošů, kterou sme někdy v patnácti letech na přelomu 04/05 sjížděli celkem často a fakt se u toho vždycky řezali. Výbornej soundtrack, skvělej Ferrell s Chrisem Kattnem, kteří sypu debilní hlášky a ještě debilnější držky jak na běžícim pásu. Celý to navíc rychle odsejpá a je to fakt super. ()

Moena 

všechny recenze uživatele

Wuala! Tenhle úžasně vtipný klenot jsem v polovině vypnul a pořád ještě jsem nenašel chuť ho dokoukat. Takže se asi zařadí do velmi krátkého seznamu mnou nedokoukaných filmů (asi 4). Protože tenhle paskvil posouvá slovo "tupec" na ještě nižší úroveň. Bože, Wille Ferrelle ty máš na víc! BTW: Ta jedna hvězda je za v mém okolí oblíbenou hlášku: "Šaháš mi na zadek?" ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Je to šíleně ujetý. Ale na druhou stranu to má něco do sebe, takže budu shovívavej. Muzika neskutečně šlape a příběh se veze na její vlně. Obsazení povedený. A některý frky jsou tak ujetý, až z nějakýho záhadnýho důvodu fungujou a to třeba i opakovaně (šahání na zadek). 60 % Oblíbená část- "rande" s policistkou ()

Galerie (17)

Zajímavosti (7)

  • V jedné scéně poslouchá Dan Hedaya s přáteli Emily, jak hraje na klavír "Where Everybody Knows Your Name", úvodní píseň k Cheers. Dan Hedaya hrál tři roky v Cheers Nicka Tortelliho. (PußyMagnet)
  • Když jdou Steve a Doug do otcova obchodu, potkají krásnou dívku kráčející jim naproti. Jde vidět, že v prvním zaběru mají sluchátka na uších, když se k ní rozběhnou, mají je dole a když ji osloví, mají je opět na uších. (LukeN73)

Reklama

Reklama