Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Balič jednoho velkého obchodu Jonathan Switcher má tajemství: je zamilovaný. A nejen tak do někoho: žena jeho snů se jmenuje Emmy a předstírá, že se do ní převtělila jakási egyptská princezna. A jestliže je Emmy plná života a k Jonathanovi se chová jako bytost z masa a kostí, projevuje se ve světě ostatních smrtelníků mnohem zdrženlivěji. Je třeba poznamenat, že pro Emmy je charakteristická jedna dosti neočekávaná zvláštnost: Je totiž figurínou ve výkladní skříni. (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (48)

carly 

všechny recenze uživatele

taký milý filmík na sobotné popoludnie. najviac sa mi páčil Hollywood - ten bol úžasný. a tiež James Spader, ktroý si to hranie dúfam užil aspoň tak, ako ja jeho výkon. no a samozrejme G.W. Bailey v roli, ktorá ho preslávila - trochu pomalý, ale o to odhodlanejší policajt. a na Andrewa sa tak pekne pozerá ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Perfektní komedie, což jsem vůbec nečekal. Už jenom samotný nápad o figuríně, která ožívá jen pro hlavního hrdinu a nikdo jiný ji nevidí je tu využitý do mrtě, ale hlavně jsou tu naprosto geniální postavičky - patolízalský James Spader, G.W. Bailey který si s chutí zopakoval svého Harrise z Policejních akademií, čiperná Estelle Gettyová, úchylný Armand a hlavně boží Hollywood - ty jeho hlody mě dostávaly do kolen. Všechno tu končí happyendem, tak jak mám rád a v titulkách hrají Starship s megahitem Nothing´s Gonna Stop Us, prostě paráda. ()

Reklama

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Pohodová pohádková romance se sympatickými herci a příjemným hudebním doprovodem. Pro mne nostalgická vzpomínka na první videopůjčovny s plnými regály VHS s pro nás filmové nadšence do té doby nevídanými kousky. Nápaditý příběh, bohatá výprava, vtipné dialogy, prostě skvělá reprezentace filmové tvorby osmdesátých let, které ani čas neublížil. ()

Jaxx84 

všechny recenze uživatele

Citlivé, jemné, příběhem na jednu stranu prostoduché a na druhou hluboké, s hereckým obsazením obou hlavních hrdinů na jedničku. Opravdu jsem v těch jejich pohledech cítil to, čemu se na prknech říká "propadnout okamžiku". No a Starship - Nothing's gonna stop us now? Filmová krása 80. let... 8/10. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Pohádková atmosféra osmdesátých let převedená na plátko. Supr. Při závěrečné scéně (a hlavně písničce) ve výloze jsem cítila mravenčení v zádech. Příběh je jednoduchý, výlohy jsou výborné (připomnělo mi to výlohu, kterou jsem viděla v Paříži před dvěma lety u Louise Vuitona, kde se vznášely obláčkové balónky) a jako celek to funguje více než dobře. Nevěřila bych, že K. Cattrall hrála v podobném typu filmu. Byla skvělá. A taky ten policajt, co hrál hlavního záporáka v Policejní akademii :D Ten byl výborný. A jeho psi Terminátoři :D ()

Galerie (25)

Zajímavosti (3)

  • Motocykl Jonathana Switchera (Andrew McCarthy) je Harley Davidson Sportster XLH 883 z roku 1986. (biker)

Reklama

Reklama