Reklama

Reklama

Sněhová kalamita

  • Česko Napadl sníh (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nečekaná sněhová nadílka zneprůjezdnila přes noc všechny silnice. A to znamená - žádná škola, žádná pravidla, prostě sněhová kalamita! Pro patnáctiletého Hala (Mark Webber) je to šance získat srdce populární Claire (Emmanuelle Chriqui) - nebo se taky totálně zesměšnit. Desetiletá Natálie (Zena Grey) má ještě lepší nápad: zařídit ještě jeden den sněhové kalamity! Ale, aby se jí to podařilo, musí zastavit neústupného odklízeče sněhu (Chris Elliot). Raději si dejte pozor, odklízeči sněhu! Protože, když je sněhová kalamita, může se stát cokoliv... v této bláznivé komedii! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Slunečné počasí je zničehonic přerušeno nemalou sněhovou nadílkou. Oč větší problémy dělá sníh dospělým, o to větší radost z něj mají děti, kterým sníh nečekaně přinesl volný den. A ve volném dni se může stát cokoliv - alespoň to si říká Hal, který právě v tento den (stejně jako spousta jeho spolužáků) zaútočí na srdce krásné Claire. To jeho sestra Natalie má jiné starosti - narušit bohulibou činnost Sněhového plužáka, a tak si vydobít další volný den... Sněhová kalamita je takový obyčejný rodinný film. Pro dospělého diváka sice film moc nenabízí - ale zase až tolik nenudí, takže se s ním jedno (zasněžené) odpoledne dá strávit. Pro děti patrně bude film větším zdrojem zábavy, jen jim pak budete muset vysvětlovat, že u nás se chodí do školy pořád - a pokud je počasí vhodné na sáňkování, tak na školu určitě taky... ()

Kraliczech 

všechny recenze uživatele

Děj a zpracování filmu neni žádná sláva, nemluvě o scénáři. Ale Chris Koch to má v hlavě srovnaný. Zasadil do tohoto 'veledíla' pár scén, nad kterými se dá zamyslet (zpravodajství...). Možná kdyby vymyslel něco pořádnýho tak to je i koukatelné. Každopádně jeho seriály jsou o třídu lepší a bude lepší, když u nich zůstane. ()

Reklama

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Vcelku príjemná rodinná oddychovka, ktorej ale veľmi podkopáva nohy hlavná dejová línia, ktorá spočiatku nevyzerá až tak zle, no postupom času sa mení na predvídateľnú a neznesiteľne sentimentálnu. O niečo lepšie je na tom príbeh o deckách, ktoré chcú zachovať prázdniny o jeden deň dlhšie, aj keď je výrazne ladený pre najmenšie publikum a tak sa vám môže stať, že budete pri pár scénach len krútiť hlavou. Príbeh matky a otca sú miestami vtipné, ale inak nijak výrazné, takže celkovo ide o priemer, kde si najlepšiu úlohu zahral práve sneh, snehový bunker, snehové zjazdy, zasnežené ulice...vytvára to dojem, akoby sa čas na chvíľu zastavil a postavy sa ocitli v nejakom rozprávkovom svete. 50% ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Najväčšie plus tohoto filmu je nenáročná a krásne hollywoodsky idealizované zimná atmosféra. To posledné o čo ide tvorcom je to, aby bol film reálny. Krásne nadnesene sa rozvíjajú osudy všetkých postáv a je len na vás, či túto hru príjmete. Je to jeden z tých filmov, ktoré prenesú človeka do alternatívnej reality (=Ameriky?) a nechávajú človeka snívať o ideálnom ničím nerušenom živote (podobne ako trebárs Summer School). Áno ide o to či na niečo také máte náladu. Trošku je škoda, že film počíta v niektorých fázach viac s dieťaťom ako dospelým divákom, avšak na to tu máme Chevyho Chasea, ktorý je aj po rokoch vo forme. A Iggy Pop rulez :) ... PS: Sixpence None The Richer urobili pekný cover klasikov The La's, teda ich piesne There She Goes ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Tahle zimní komedie je především o dětech. Chevy Chase a všichni další známější herci tam hrají pouze vedlejší role (a často je to docela křeč). Nejvtipněji působila účast Iggyho Popa. Nicméně, pokud je venku hnusně, můžete klidně sednout k televizi a jestli nejste moc nároční, třeba vás to bude i chvílemi bavit. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama