Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když Marshall Lawson (Seagal) přišel při chladnokrevném a zdánlivě náhodném útoku o členy své úderné jednotky, bere jako svou povinnost podivné okolnosti brutálního vraždění vyšetřit. Při svém pátrání brzy odhaluje vojenskou operaci CTX Majestic, jež podléhá takovému stupni utajení, že se armáda rozhodne Lawsona odstranit, aby své tajemství ochránila dál. Lawson je však neúprosný a pouští se do nemilosrdného a nerovného boje proti organizovanému drogovému obchodu, který je, zdá se, tajně řízen prohnilou buňkou přímo zevnitř armády. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (104)

Morzael 

všechny recenze uživatele

Ok a dost! Jako herce Stevena neberu, film byl total brutal propadak. Ale jestli jeste nekdo rekne o Stevenovi ze se neumi hejbat nebo ze je to uz starec, tak at se zamysli, co je proti nemu on. V soucasny dobe je to jeden z nejvetsich mistru Aikida a ja si ho velice vazim. To, ze tam nic moc nepredvete, neni jeho chyba, ale toho antitalenta Keusche... ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Dobře, zkusím si teď zahrát na Michaela Keusche...: "Takže, dobré ráno všem. Kvůli mé pracovní vytíženosti máme na tenhle film tři natáčecí dny, takže se to snažte neposrat, zkusíme to sjet všechno na první točení. Do úvodní scény dáme pořádnej výbuch, to ty lidi přitáhne. Co?? To nevadí, že na něj padne půlka rozpočtu, říkám, že to přitáhne lidi, tak mi věř. Co chceš Stevene?? Seš blázen, ve tmě, nikdo nemusí vidět, že máš pupek jako těhotná hrošice, uklidni se, sedni si a připrav se, jo?? Výborně, příběh omotáme kolem úplně nové drogy a budeme jí říkat CTX, musí tam bejt to X, protože to dodává na tajemnosti. Oukej a děj pořádně zašmodrcháme, ať si diváci provětrají mozkový závity. Říkals něco, ty blbečku u tý kamery?? Nemám, kde bych vzal na stativ prachy, musíš tu kameru udržet v ruce, ale běda, jestli se to pak bude třást. Super, takže to bysme měli. Co zase se tam hlásíš, Stevene?? Co?? No na to zapomeň, žádný aikido sekvence, vždyť ti pak musíme udělat kompletní transfuzi krve po každý takový scéně. Nezapomeň, už ti není třicet, takže maximálně ti dám do ruky bouchačku, jo a vlastně mám pro tebe supermoderní nože, to si připevníš na zápěstí a budeš tím pak sekat v závěrečný scéně. Jo, ale bacha, kdyby ses chtěl rejpat v rypáku, ať si nerozřežeš ksicht. Souhlas, závěrečnou scénu uděláme v tý polorozpadlý hrobce, co stojí za mnou. A vy všichni z toho komparsu poslouchejte...Chci, abyste tam chodili cik cak a dělali, že někoho hledáte, je to jednoduchý, tak to snad zvládnou i takový vemena jako vy. Ježíšmarjá, co je Stevene?? No v žádným případě, musíme říct, že jsme ty sekvence zpomalili, nikdo nemůže vědět, že se takhle pomalu hejbeš ve skutečnosti. A prosím tě, udělej něco s tou bradou, dyť ti to visí až ke kolenům. Hele, ty magore, co támhle zase hulíš tu trávu, pojď sem. Tady máš paličky, bubínek a občas do toho bouchni, potřebujem mít nějakou hudbu do toho. Jo a ve finále, Stevene, odjíždíš autem a je to. Sfoukli jsme to. Díky kluci." (Dávám 20% za výbuch, jeden Stevenův vtípek a spoře oděnou finální zápasnici) ()

Reklama

Allegro.g. 

všechny recenze uživatele

Steven Seagal zatím ještě alespoň chodí. Jsem zvědavý, jak budou zobrazovat jeho neporazitelnost až ho budou tlačit na vozíčku. Souboje točené stylem "tak Stevene, teď se chytni kamery, začni lomcovat rukama a pokus se přitom neuškrtit o vlastní tlustým krk" jsou legrační. Je to tak totálně o ničem, že jako pozadí k luštění křížovek si to * zaslouží. ()

HChinaski odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z nejhorších filmů na kterém mé oko kdy spočinulo. Film pro opravdu silné nátury. Nemohl jsem dva dny spát a přemýšlel kdo může odsouhlasit podobný scénář do výroby. SS tomu dal opět na prdel...Jeho filmy z minulého tisíciletí se ve srovnání s jeho současnou tvorbou jeví jako oscarové majstrštyky. ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Steven sa nam v tomto filme predviedol ako Marshall Lawson, ktory vysetruje vrazdu svojho timu, pricom ide o nejaku CTX, co neviem ani co to je. Cely film sa odohrava v tme. Preco ASi? Odpoved nech si najde kazdy sam. To, ze Steven je herecka tragedia, predviedol uz vo filme Patriot alebo Cizinec. Cely film je biedne zrezirovany, pricom scenar asi pisal absolvent osobitnej skoly. Jedine tak sa da vysvetlit jeho uroven. No a Stevo evidentne kombinuje svoje aikido so sumom. Davam definitivne 0 % a skoda dalsich slov, lebo by som musel sklznut k vulgarizmom najhrubsieho zrna. Najhorsi Stevov film. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Při závěrečném souboji Marshall Lawson (Steven Seagal) zraní protivníka nožem na hrudi. O několik záběrů poté je protivník viditelně bez jizvy. V dalších záběrech jizvu opět má. (rublik05)
  • Film se natáčel v Bukurešti v Rumunsku. (rafix)
  • Pracovný názov filmu bol Harvester. (Seag)

Reklama

Reklama