Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratranci Bo a Luke Dukeovi jsou tak trochu postrachem města a celého okrsku Hazzard. Žijí rozmařilým způsobem života, ve kterém si nic neodpírají a velmi často se pohybují na hraně zákona. Místní šerif by je rád viděl ve vězení, a tak se zdejším vlivným bossem Davisem nastrčí do stodoly jejich rodinné farmy kotel na pálení kořalky a ta je jim zabavena. Nejsou však jediní, i jiným byly farmy konfiskovány a nikdo nezná pravý důvod. Poslední dobou mají bratranci velkou smůlu, jejich miláček - auťák Dodge Charger - byl jako vůz užívaný pro nelegální prodej alkoholu také zabaven. Tím pádem by se Bo a Luke nemohli zúčastnit blížícího se, pro město velice prestižního, závodu. Auto je zaparkováno v dílně jejich kamaráda, který nechá bratrance, aby ho v noci tajně odvezl. Mezitím se vloupají do kanceláří Davise a ukradnou velký trezor. V něm však nejsou peníze, ale pouze nějaké vzorky půdy... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (303)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavá komedie a hodlám si troufnout říct, že se k sobě S. W. Scott s Knoxvillem hodí jako Bud Spencer s Terencem Hillem. Ne že by to bylo nabytý humorem až k prasknutí to ne...ale tihle dva by mohli točit tzv. kaskadérské komedie a já si myslím že na to mají. Mimochodem ty závody a vlastně všechny scény s autem (generálem LEEm) jsou opravdu výborné a stojí za pozornost. Doufám že spolu natočí více filmů. Bylo by to nanejvýš zajímavé. ()

Mičl 

všechny recenze uživatele

Super rychlá jízda našlápnutou károu se kterou nemusíte dvakrát řešit doplňování paliva. Duo vidláků Knoxville + Scott mi tam sedí. Reynoldse vůbec nemusím a jak by řekl strejda Jesse je to už tak velkej ....., že už ani po viagře bejt větší nemůže. A bjehnička Daisy? Tak takovou sestřenici bych (ne)chtěl mít. ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

Megahustá komedie. Fakt jsem se často gebil a skvěle se povedlo vystihnout tu buranskou atmosféru. Furt hrálo country a prostě to bylo fakt hyper. Herci jsou přesní a nejvíc mě pobavila středoškolská policie, jak to byli hrozný agenti a jezdili v golfovym vozítku. Dvojka Sean William Scott a Johnny Knoxville funguje skvěle, ale nejlepší je stejně Jessica Simpson, protože takovou kundu svět neviděl. Je to fakt megamrdna. Burt Reynolds je taky hyper. Skvělá komedie ale do 5* jí přece jen něco chybí, takovej Starsky & Hutch byli o něco lepší. ()

Kubick 

všechny recenze uživatele

Zase po dlouhé době film, kde nechyběl humor, akce, pak také naivní akce a do toho ještě pořádný Generál Lee v podání bublajícího Dodge Chargeru. Z mého pohledu hlavní roli nehráli tak bratři Dukovi, ale právě Generál Dodge Lee. Bavil jsem se, odpočinul jsi a to jsem po náročném dni opravdu potřeboval. Nemusíte přemýšlet, akce střídá akci a na své si přijdou i milovníci dívčího popředí, pozadí, poprsí a tak vlastně všeho  ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy se Seannem Williamem Scottem. Mám rád i filmy s Johnnym Knoxvillem, protože tyhle dva frajeři mně dokaží vždy parádně pobavit, takže jsem do tohoto filmu vkládal velké naděje, že to bude nonstop zábavná jízda. Jenže nic takového se nekonalo. Konala se leda tak nuda, nuda a ješte jednou nuda. Sem tam nějakej skvělej skok s tím nabušeným autem. Žádné hlášky, žádné vtipy a žádné vtipné scény. Scénář filmu, naprosta katastrofa . Akční scény jsou natočeny tak, že by mně uspali. A co je tedy vrcholem debility, tak je konec ( zhruba 20 minut do konce ). Bart Reynolds by neměl už taky hrát. Hraje už jen v pouhých kravinách. Tenhle film, kdybych už neviděl, tak by se vůbec nic nestalo. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (27)

  • Sheriff Rosco (M.C. Gainey) má ve filmu zbraň Smith & Wesson Model 686. (dc125)

Reklama

Reklama