Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Andymu je čtyřicet, pracuje ve skladu prodejny elektrospotřebičů, sbírá komiksové postavičky, a co se týče sexu, je stále panic. Když byl teenager, párkrát to nevyšlo a pak už nějak ztratil chuť to pořád zkoušet. Andy je celkem spokojený, ale jednoho dne se prořekne před kolegy z práce. Jeho spolupracovníci se mu za to zpočátku vysmívají, záhy ale nastupuje do jejich intenzivního školícího kurzu, který ho má přivést k jedinému cíli - ke ztrátě panictví. O některých věcech je ale snazší mluvit než je realizovat, což po sérii bláznivých a vtipných erotických selhání potvrdí i Andy a jeho kolegové. I když seznámení se sympatickou Trish by se možná mohlo proměnit v něco hlubšího. Jenže zkuste své holce přiznat, že jste ještě panic. Těžko se to říká v osmnácti, a co teprve ve čtyřiceti. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (488)

Toren 

všechny recenze uživatele

8/10. Nahláškovaný to je neskutečně. Obsazení to táhne kupředu, improvizované dialogy nešustí scénářem a vše hrozně dobře drží pospolu. Fakt jsem se dlouho takhle nezasmál. Jen ta stopáž byla zbytečně smrtící... to však nic nemění na faktu, že Apatow tu byl na pomyslném vrcholu a vůbec se nedivím, že se v USA z téhle taškařice stal takový fenomén (a u nás se klasicky ukazuje, že to nepobíráme - vážně 62%?). ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Apatow objavil pre zvyšok sveta Carella, ktorý touto vydarenou komédiou dosiahol vrchol svojej kariéry. Páčila sa mi myšlienka filmu, čakal som, že Stitzer sa v priebehu filmu premení na sexuálneho borca vďaka radám svojich drsných skúsených sexy kolegov. Zostal sám sebou. Apatow tým dokázal, že má cit pre povedzme psychológiu v rámci žánru. To sa cení. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Lyle Workman: 1. A Life of Illusion - Joe Walsh ,2. Ain't No Mountain High Enough - Michael McDonald ,3. Virgin Man - Smokey Robinson ,4. Heat of the Moment - Asia ,5. Just Got Lucky - JoBoxers ,6. I Got Ants in My Pants (And I Want to Dance) - James Brown ,7. I'm Every Woman - Chaka Khan ,8. Hello - Lionel Richie ,9. Sharing the Night Together - Dr. Hook ,10. I Ran (So Far Away) - A Flock of Seagulls ,11. Jesu Joy - Apollo 100 ,12. Score (Shot Montage) - Lyle Workman ,13. Believe It or Not - Joey Scarbury ,14. Never Surrender - Corey Hart ,15. Search Is Over - Survivor ,16. Aquarius/Let the Sun Shine In ,17. The First Time - Steve Carell , ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Kvůli (jako vždy) skvělému Stevu Carellovi a (naprosto) okouzlující Catherine Keener jsem schopný tomuhle filmu odpustit, že je tak prasácký. Zasmál jsem se, pobavil, tvůrcům jsem poděkoval, že se (až na dvě krátké humus scény s tělními tekutinami) krotili v tom, co divákovi ukazují... A když film skončil, skoro jsem nevěřil tomu, že trval přes dvě hodiny. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Svého štěstí můžete dosáhnout v 10, 15, 30 ba i 40 letech. Tak jako Andy, který za pomoci kamarádů (,,tvůj pták je od teďka i můj pták“) překonal trauma z mládí..... . Je třeba podotknout, že to není jen o oplzlých kecech o sexu. Má to taky trochu romantický děj. Bohužel mi to do sebe moc nepasuje, i když to nepůsobí vyloženě špatně. Horší je, že se občas 40 ti letý Andy chová jako pitomec a stejně často je to trapnej. Přimlouvám se ponechat tento žánr teenagerům. Pubertální vtipy od nich příjmu daleko snadněji. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (27)

  • Režisér Judd Apatow prozradil recept na nečekaný úspěch filmu. Při preview filmu si nahrál reakce publika na magnetofon a pak podle nich film upravil ve střižně. Scény, které měly chladnější odezvu buď zkrátil nebo úplně vypustil. (don corleone)
  • Když pomáhá Trish balit Andymu jeho sbírku hraček a figurek, zmíní se, že zná jenom jednu další osobu, která má tolik hraček, co on a sice Erica Gillilanda. Eric byl hlavní autor seriálu Roseanne (1988) a mnoha dalších. (don corleone)
  • Poradkyni na klinice, kam zavede Andy Marlu, hraje žena Steve Carella, Nancy Carell. (don corleone)

Související novinky

Judd Apatow se vrací k režii

Judd Apatow se vrací k režii

01.02.2019

Po delší odmlce se slavný americký producent a režisér kultovních komedií Zbouchnutá nebo 40 let panic Judd Apatow vrací k režii. Přichystal si novou komedii pro komika a člena SNL Peta Davidsona,… (více)

Ďalší všemohúci smrteľník

Ďalší všemohúci smrteľník

27.08.2005

Keď sa reportér Bruce v podaní Jima Carreyho na krátky čas vžil do kože Boha, štúdiu Universal Pictures to celosvetovo vynieslo 485 miliónov dolárov. Že je na ceste pokračovanie neprekvapí nikoho, no… (více)

Reklama

Reklama