Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Milanův vztah k doktorce Elišce (Eva Holubová) se slibně vyvíjí, a když se jí už Milan konečně odhodlá požádat o ruku, vypadá to, že svatbě nic nestojí cestě. Teda kromě jedné malé „drobnosti" – Milan je stále ženatý se Slovenkou Jankou (Zdena Studenková), matkou Kryštofa, se kterou se před lety jaksi zapomněl rozvést! Kromě Milanových lapálií je tu ještě další problém – návrat čtveřice k hraní vodního póla se moc nedaří. Zůstali jen tři... a to je sakra málo... Aby zachránili partu a vytáhli kamaráda Jakuba z depresí, rozhodne se Kryštof přivést do bazénu aquabely, se kterými chce natrénovat vystoupení. Honza z Kryštofova plánu zpočátku příliš nadšený není, ale posléze s vidinou záchrany kamaráda (a možnosti být v přítomnosti krásných aquabel) se všichni pustí do přípravy vystoupení s názvem „Hodinový manžel"... (Bohemia MP)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (172)

dopitak 

všechny recenze uživatele

I já si myslím, že vtip už uzrál a dvojka je proto ještě o maličko lepší. Pročež snížím hodnocení jedničky na 3, abych dvojce dal 4. Protože na mě tenhle film funguje. I když Novotný není můj idol, Polívku mám za zpiťana a Holubovou filmově nemusím. Asi zásadní je scénář - je to sice ptákovina, ale tenhle styl vyprávění se mi líbí. Nejslabší je Studenková a její role. Je tam pár míst, kde jsem se dost nasmál. ()

Buxholka 

všechny recenze uživatele

Ten film absolutně neguje konec předchozího filmu Hodinový manžel. Nejlepší je obsazení slovenské herečky Zdeny Studenkové, scénaristicky ale její linka naprosto nezvládnutá. Ústřední píseň je stejná jako v Hodinovém manželu (v podstatě kopie hitu I Promised Myself). Alespoň Bolek tam zpívá nějakou písničku, která je ale jen takové torzo. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nejste spolu desítky let, to vás každej soudce rozvede po esemesce." S Hodinovými manželi mi bylo trapně i vtipně, tak snímek hodnotím průměrnými třemi hvězdami, i když průměrný není. Je skvělý a hrozný. Skvělý je ve chvílích, kdy hraje pohodová muzika a na scéně jsou Akvabeláci, Jehovisti, zlatokopka Janka nebo její slovenský pivař. Ten je skutečně dokonalý. Horší je to ve chvílích, kdy se řeší vztahy, podezřívání, antidepresiva a sny. To mi trošku lezlo krkem. Proto si asi vyměním anděla a pokecám si se svým stresem, aby bylo jasné, že jsem si z tohoto snímku něco odnesl do života. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

K mému velkému překvapení se mi volné pokračování komedie Hodinový manžel docela líbilo. Nepřítomnost Jitky Čvančarové určitě sehrála svou roli, teď mi však pro změnu vadila Zuzana Norisová, o jejíchž hereckých schopnostech mám už dlouho značné pochybnosti. Nicméně musím po pravdě připustit, že sexistický humor byl tentokrát mnohem lépe stravitelný, příběh víceméně taky a vkusný hudební doprovod zaštítěný René Ryparem mě vyloženě potěšil. (60%) ()

makuk1 

všechny recenze uživatele

Čínské přísloví praví : do stejné řeky nikdy nevstoupíš dvakrát. A to v případě Manžela na hodinu platí doslova. Režisérovi se nepodařilo ani k té řece dojít natož do ní vstoupit, jako divák se s ním plácám v nějaké louži a po řece ani vidu ani slechu. Manžel na hodinu postrádá vtip a nadhled, Hodinový manžel nebylo žádné veledílo ale mě se to líbilo pro svou jednoduchost, přátelskou atmosféru a humor. To vše v Manželovi na hodinu není a je to zredukované do odvyprávění rádobyvtipné příhody o tom jak se Bolek nejdříve musí rozvést aby si vzal Holubovou. A okolo krouží dva jehovisté, kteří jsou jakože vtipní. Mimo plytkého scénáře je to i zbytečně dlouhé, tak že vše co je blbé jsem si řádně užil. Nečekal jsem film na oskara i po tom co jsem četl, ale mimo výkonu Lukáše Latináka a hudby z prvního dílu není moc co chválit za to jedna hvězdička. Ale je to spíš z nostalgie za jedničkou a protože jsou Vánoce. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (3)

  • Na konci prvního dílu Hodinový manžel (2014) čtveřice kamarádů zdědila 28 milionů korun a součastně Milan (Bolek Polívka) sbalil lékařku Elišku (Eva Holubová). Na začátku tohoto filmu, těsně před tím, než Milan požádá Elišku o ruku, říká její dcera u večeře: „A co vy dva? Jste spolu 2 roky a nic...“ Což nedává smysl, protože ještě nemají vyřešené to dědictví, takže spolu nemohou být 2 roky, ale max. 2 měsíce. (aartep12)
  • Téměř celý film se natáčel ve městě Nymburk ve středních Čechách. (AnčaRambo)

Reklama

Reklama