Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 2

  • USA American Pie 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nemotorný Jim, sympatický Kevin, sportovec Oz, intelektuál Finch a frajírek Stifler mají za sebou rok půstu na univerzitě a před sebou prázdniny. Pronajatý dům na pláži dává každému z nich naději na skvělý sex. Jejich touha po alespoň jedné bouřlivé noci je tak velká, že přijmou i brigádu, aby si vydělali nějaký ten dolar. Jenže správný sex dělají minimálně dva a v tom je i tentokrát potíž. O holky, které by měly pochopení pro jejich hobby, je nouze, a kluci to s nimi (i sami se sebou) mají zkrátka těžké. Dlouho a pečlivě připravovaný mejdan se i tentokrát poněkud vymkne režii. Nikdo však zkrátka nepřijde. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (489)

movieband 

všechny recenze uživatele

Prcičky 2 aneb úlet amerických středoškoláků z 99. pokračuje. Tentokrát už, ale ve větším měřítku. Ze středoškoláků jsou vysokoškoláci a někteří se uvědomují, že ojíždění každé druhé holky asi není úplně pro ně (Kevin). Každopádně je to pořád vcelku sranda, i když se jedná o tak typický humor, tak jsem se vcelku bavil. Co mě, ale dostalo asi nejvíc z filmu bylo, když se Jim přehmátl a použil ten vteřiňák. Myslel jsem, že umřu smíchy. Ve dvojce prciček, taky dojde na víc Stiflera ("Byl jsem pochcán." Scott to perfektně zahrál.) Hlodů je to požehnaně, trapných scén taky, vtipu jakbysmet, takže o zábavu je postaráno, i když je to místy přes čáru. 70% "Nemáte týmového ducha!" ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack David Lawrence: 1. Every Time I Look For You - Blink 182 [3:06] ,2. Scumbag - Green Day [1:44] ,3. Bring You Down - Left Front Tire [2:30] ,4. Vertigo - American Hi-Fi [2:12] ,5. (I'm Gonna) Split This Room In Half - Uncle Kracker [3:04] ,6. Be Like That - 3 Doors Down [3:57] ,7. Good (For A Woman) - Alien Ant Farm [2:28] ,8. Always Getting Over You - Angela Ammons [4:07] ,9. Cheating - Jettingham [3:47] ,10. Smokescreen - Flying Blind [3:34] ,11. Phoebe Cates - Fenix*TX [3:40] ,12. Susan - The Exit [3:13] ,13. Fat Lip - Sum 41 [3:01] ,14. I Will - Lucia [4:25] ,15. Halo - Oleander [4:43], ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

Skvělé pokračování jedničky. Atmosféra je celkem podobná, ikdyž se film odehrává v létě a ne ve školních lavicích. Vrátila se většina postav. Je zde opět dost trapných a vtipných scén. Velkou zásluhou na tom má jak Jim, tak Stiffler a ostatní ze známé party. Dvojka měla opět romanticko dramatický nádech. Kdy ke konci vše dobře dopadlo. Opět bylo zde dost pěkných písní, které se do filmu hodily. Film hodnotím na 95% = ***** ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Dvojka mi príde ešte viac šťavnatejšia, vtipnejšia, pikantnejšia a aj o chlp lepšia. Producenti a scenárista prvého dielu máju všetko pevne v rukách a dvojku presunuli od školských lavíc k školským prázdninám. Jim, Kevin, Oz, Finch a Stifler sú späť s plnými zásobníkmi a po minulej skúseností sa snažia zabodovať na druhej méte. Okrem hlavných postav poteší, že sa vrátilo späť kopec vedľajších postav (Šerminator, Stiflerova mama), ale aj Rockoví soundtrack (Blink 182, Offspring, Sum 41), či vynikajúce vtipne a aj trápne scény s ľahkou romantickou a aj vtipnou bodkou na záver. Stifler: Ty krááávo, já jsem našel robertka! Velký modrý gumový čuráky pro všechy! Gumový čuráky teď frčej! 90% - 5* ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Slabší, o dost slabíš. Moc nucené, upatlané. Když přidáte víc humusu, nemusíte ještě dostat lepší film. Příběh je trošku prostší než v jedničce a k jeho škodě hlavně moc předvídatelný. Mínusy oproti jedničce: přeplácanost (je toho opravdu moc, za každou cenu být vtipní nejde), ufiknutí Eugene Levyho (to je moc podstatný rozdíl, upoutávky sice hlásaly, že bude „otec“ ještě hustější než předtím, ale opak je pravdou). Plusy oproti jedničce: invence nápadů (i když je to občas přeplácaný, zase spousta z těch gegů má hodně do sebe a při jednom, u kterého bych zaspoileroval, to mi tekly až slzy a řáchal jsem se na fuflíkatým koberci), rychlejší tempo ( to jedničku trochu zařezávalo, to její pomalé tempo. Protože mezi údernými momenty byla často hluchá místa a nebo to nebylo tam moc vtipné). Musím dát ale o jednu míň, neb Stifler a spol nahradili šmrnc za komerční pokus vytěžit ze záchodové mísy mezi komediemi co nejvíce zlatých valounků. A hlavně, po druhý už to není tak vtipný, po třetí se zasmějou agilní a po čtvrté jde jen o zahnání nudy. ()

Galerie (119)

Zajímavosti (25)

  • Prodloužená verze je o 3 minuty delší než původní. Obsahuje např. delší záběry z úvodní párty u Stiflera (Seann William Scott), hrátky s lesbičkami, nebo jak Jim (Jason Biggs) čeká s otcem (Eugene Levy) v čekárně na vyšetření přilepeného penisu. (Marsik)

Reklama

Reklama