Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Co se může stát z burzovního makléře, když zoufale spěje ke krachu? Ano! - novým a velmi oblíbeným autorem sloupků pro ženy. Jak to však dopadne, když nikdo netuší, kdo se to v novinách pod ženským jménem skrývá? - uvidíte v komedii "Zeptejte se Cindy". (oficiální text distributora)

Recenze (66)

infernet 

všechny recenze uživatele

Co si budeme povídat, ten film je chvílemi tak strašně pitomý, až to bolí. Jenže Angie Harmon je tak neskutečně krásná, že jsem asi od půlky nevnímal děj a jen jsem čekal, až se objeví v dalším záběru. A já se tedy ptám, dají se dát filmu tři hvězdičky jen proto, že byste se chtěli vyspat s hlavní herečkou? A odpověď zní ANO! ()

qnnaire 

všechny recenze uživatele

Dobrá komédia s dobrými hereckými výkonmi, sympatickými hlavnými postavami a výbornými vedľajšími postavami (asistentka Iris alebo správca pošty v redakcii), s dostatkom humoru a bez trápnosti. Odporúčam po dlhom dni na zvýšenie nálady a odľahčenie atmosféry. Scenár je síce podľa šablóny a predvídateľný, ale rozhodne nie je prvoplánový a svojou jednoduchosťou sa postará o príjemnú a nenáročnú filmovú zábavu. Angie Harmon je sympatická a pre väčšinu neznáma, takže istým spôsobom aj prekvapením. Navyše skvele pasuje k hlavnej hviezde Charliemu Sheenovi, ktorý tradične podáva dobrý výkon v úlohe nenapraviteľného chlapíka, ktorého ťažké životné okolnosti spôsobené jeho nenapraviteľnosťou vedú nakoniec k jeho náprave. No a poklonu vzdávam najmä Dennise Richards a Rosanne Arquette. Obe hrajú prihlúple, povrchné a po peniazoch a umelej kráse bažiace ženské (každá, samozrejme, v inom podaní a s iným pozadím) s takou ľahkosťou, že Vám na konci filmu aj začne byť ľúto, prečo sa vo filme neobjavili na dlhšie. ()

Reklama

blackJag 

všechny recenze uživatele

Kdyby měli scénáristé koule, mohlo to dopadnout parádně. Startovní čára byla nastavena dobře a v obsazení byste jen stěží hledali přesnější páreček (nabubřelý čurák Charlie, odkvétající pipka Deniska, prostě dokonalé i vzhledem k jejich soukromému vztahu). Jenomže duo scénáristů záhy nasměruje slibně se rozvíjející cynickou bžundu (pojící v sobě prvky filmů jako WALL STREET, ZÁMĚNA nebo PO ČEM ŽENY TOUŽÍ) do bezpečných vod beznápadité romantické rutiny. Sledovat se to dá, ale všechno už tu bylo a bylo tu líp. II Scénář: Daniel Margosis, Robert Horn. 50% ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Rok 2001 byl (alespoň pro Charlieho) rokem dobrým. Vypadal dobře, nepoužíval tak často slovo winning a vůbec se choval ještě jakžtakž normálně. A takhle by se dala shrnout tahle komedie - dobrá. Angie Harmon je sladká, Denise krásně blbá no a Charlie, jak už jsem řekl, zde ještě vypadá jako člověk. Výsledkem všech těchto faktorů (plus jako vždy dokonale hláškujícího Lovitze) je jednoduchá komedie na jedno použití, takzvaná jednohubka. Neublíží, neurazí, ale že byste se z ní najedli nebo měli chuť na další, asi nehrozí… 50 %. ()

RAPTTTOR 

všechny recenze uživatele

Film je o muži, který zkrachuje ve své práci a přijde o všechno, tedy i o přítelkyni, která je novinářka-sloupkařka a radí ženám jak naložit s životní krizí. Tahle pipina nemá smysl pro rodinu, soucit ani pochopení, tedy její sloupky nikdo nečte. Po rozchodu odjede do Brazilie a sloupky za ní začne psát její bývalý… film je plný dobrých vtipu a je i orginální hlavně v tom, že dobrý pozorovatel dnešní doby(2011) nalezne řešení hádanky, kde scénáristi berou ty nápady… mám dojem, že tenhle snímek byl inspirací třeba pro Po čem ženy touží (pokusy o pochopení ženské duše a depilace) nebo se v něm (dle mého názoru) částečně vzhlédli autoři seriálu Will a Grace (chlípná sekretářka, která je bohatá, praštěná a pracuje jen aby se nenudila) a mimochodem ten nápad, že rady čtenářkám novin píše někdo jiný než si všichni myslí jsem viděl zfilmované asi desetkrát… ()

Galerie (49)

Reklama

Reklama