Reklama

Reklama

Kate Holbrooková je věčně podrážděná osamělá manažerka, která celý život dávala kariéru na první místo. Teď, když je jí sedmatřicet, se konečně rozhodla mít dítě. Brzy však zjišťuje, že má velmi malou šanci otěhotnět, a proto chce ze zoufalství využít služeb náhradní matky. Její upjatý svět je záhy převrácen naruby, když si najme praštěnou a naivní Angie. Kate se ji snaží převychovat, netuší ale, že její uměle oplodněné vajíčko se neujalo. Carl, Angiein partner, přemlouvá svou přítelkyni, aby zfalšovala těhotenský test, vzala prachy a zmizela. Angie se ale s Kate sblíží a těhotenství dál předstírá. Jenže pak zjistí, že je skutečně těhotná. Se svým přítelem. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

Beagle 

všechny recenze uživatele

Baby Máma je dobře obsazená komedie, která slibuje hodinu a půl originální zábavy s Tinou Fey, Amy Poehler a řadou sympatických herců ve vedlejších rolích. Všichni se mi zdají ale tak nějak nestydatě nevyužití, nemluvě o tom, že úvodní myšlenka náhradní matky přijde vniveč asi tak v polovině filmu, kdy dojde k přerodu žánru z "komedie s Tinou Fey v hlavní roli" na "romantický rodinný film s prakticky kýmkoliv v hlavní roli". A ten happy end...:-/ Je mi líto, ale víc než za 3 nedám. ()

ljukyljuk 

všechny recenze uživatele

Klasicky priemerná a predvídateľná komédia, ktorá však má zopár veľmi vydarených jokeov, na ktorých som sa dosť vyrehotal. No a tie fungujú práve vďaka hlavnej dvojici: Tine Fey a Amy Poehler, ktoré som si zamiloval zo seriálov 30 Rock a Parks and Recreation. Čiže, kto ich nepoznáte, odporúčam asi skôr zhliadnuť seriály a potom eventuálne v budúcnosti dať toto ako oddychovku na večer, kedy sa vám nebude chcieť robiť nič intelektuálne náročné. V inom poradí by to asi nefungovalo ani na tých 59%. ()

Reklama

Gore 

všechny recenze uživatele

Oddychovka na nedělní odpoledne. Komedie, která je sice průměrná, ale poměrně vyčuhuje nad ostatními svým specifickým humorem. Některé fórky jsou naprosto úžasný a poměrně originální. Ale to nezachraňuje to, že děj je jeden velký slepenec, kterej pohromadě nedrží. Pro ty, co mají rádi bezduchý komedie, si můžou jednu hvězdu přidat. ()

darkreider 

všechny recenze uživatele

Priemerná komédia, miestami dosť uletená(hlavne Steve Martin, ten je fest ujetý :) ). Sú tu veľmi podarené vtipy(kedy som sa naozaj dobre zasmial), ale sem-tam aj nechutné alebo trápne vtipy, ktoré patria do odpadných vôd teen-paródie. Našťastie ich tam nie je moc, takže to zostáva vtipné a pozretie Vám neublíži. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Strašná nuda. Mě už teda moc neoslovila ani samotná zápletka, ale z tý by si dalo ještě něco vytěžit kdyby se na to šlo trochu zostra. Tvůrci se ale vydali takovou tou neurážející cestou a humorných situacích tu moc nenajdete. Já osobně jsem se pousmál jenom párkrát a od poloviny filmu jsem pomalu usínal. Tina Fey se sice docela snaží a tenhle tip rolí jí evidentně sedne, Amy Poehler je ale protivná a mezi nimi to nefunguje a žádný přátelství jim tady moc nevěříte. Greg Kinnear je tady tak trochu navíc a Steve Martin vypadá s tim copánkem docela bizarně. Prostě takhle dlouho už jsem se u komedie nenudil. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel ve Philadelphii. (Missa08)

Reklama

Reklama