Reklama

Reklama

Kate Holbrooková je věčně podrážděná osamělá manažerka, která celý život dávala kariéru na první místo. Teď, když je jí sedmatřicet, se konečně rozhodla mít dítě. Brzy však zjišťuje, že má velmi malou šanci otěhotnět, a proto chce ze zoufalství využít služeb náhradní matky. Její upjatý svět je záhy převrácen naruby, když si najme praštěnou a naivní Angie. Kate se ji snaží převychovat, netuší ale, že její uměle oplodněné vajíčko se neujalo. Carl, Angiein partner, přemlouvá svou přítelkyni, aby zfalšovala těhotenský test, vzala prachy a zmizela. Angie se ale s Kate sblíží a těhotenství dál předstírá. Jenže pak zjistí, že je skutečně těhotná. Se svým přítelem. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

Beagle 

všechny recenze uživatele

Baby Máma je dobře obsazená komedie, která slibuje hodinu a půl originální zábavy s Tinou Fey, Amy Poehler a řadou sympatických herců ve vedlejších rolích. Všichni se mi zdají ale tak nějak nestydatě nevyužití, nemluvě o tom, že úvodní myšlenka náhradní matky přijde vniveč asi tak v polovině filmu, kdy dojde k přerodu žánru z "komedie s Tinou Fey v hlavní roli" na "romantický rodinný film s prakticky kýmkoliv v hlavní roli". A ten happy end...:-/ Je mi líto, ale víc než za 3 nedám. ()

Tyny 

všechny recenze uživatele

Humor Tiny Fey mám ráda, takže to je první věc, která film z mého hlediska zachránila. Celkově nepříjemná Poehler, která se nakonec změní k lepšímu mně nijak nepřesvědčila a ignorantský, hulvátský Shepard už vůbec ne. Druhá věc, která to jakž takž zachránila je velice klidný Martin ve fakt divné roli, která se mi ale přesto líbila. ()

Reklama

jafuska 

všechny recenze uživatele

komedie o vytouženém dítěti a těhotenství a jak otěhotnět za každou cenu a najít toho správného muže který si s tím nějak poradí, hodně známých hereček zejména Sigourney Weaver, kterou mám ráda, je to sice hodně obyčejný příběh, ale někomu by se tento film mohl líbit, nejsem výjimkou, takže nakonec to vše bylo nějak fajn., ()

castor 

všechny recenze uživatele

Nijak zvlášť promyšlená zápletka, několik hereckých stálic a zejména dvě komičky Tina Fey a Amy Poehler (u nás pořád nepříliš známé), které se samy v reálném životě rozhodly pro pozdní mateřství. Právě Fey tu představuje ambiciózní manažerku, které kariéra vzala právě radost z vlastního potomka. Rozhodne se pro náhradní matku, která je jejím přesným opakem. Výsledek je nezávadný, očekávaný, místy milý a místy dokonce vtipný. Ale všeho s mírou. ()

metal.storm 

všechny recenze uživatele

Je to zaujímavé, každopádne. Je to skôr film, možný vyvolávajúc diskusiu o ženách, ktoré sa silou mocou snažia upevniť si kariéru, a potom, keď už ich vaječníky a všetko naokolo starne, začnú vnímať svoj silný nedostatok, absenciu dieťaťa. A potom, potom to dopadá takto. Je veľmi bežné, že "kancelárske ženské" nechajú po tridsiatke prvého debila, aby ich oplodnil, a tak ďalej, možnosti sú zaujímavé. No a potom, možno po prvej pol hodinke je to o pokuse sa zachytiť nejaký nový trend a detský biznis. Nič moc, ale pointa je citeľná. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel ve Philadelphii. (Missa08)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno