Reklama

Reklama

Penny se bojí

všechny plakáty
Trailer

Osmnáctiletá Penny Deerbornová má panický strach z aut - jako malá totiž přežila hrůzostrašnou autonehodu, při níž mohla jen bezmocně přihlížet, jak její těžce zraněná máma v příšerných bolestech nekonečně pomalu umírá... Její terapeutka Orianna se rozhodne pomoci utrápené dívce zbavit se její neobvyklé fóbie přímou konfrontací s jejím největším strachem, a tak ji jednoho dne naloží do auta a společně se vydají na dlouhou cestu do hor! Jenže místo požadovaného uzdravujícího procesu se dostaví pravý opak... (TV Horor Film)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (65)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Je neuvěřitelné ba alarmující, že ještě i v dnešní době se najdou takoví nezodpovědní a lehkovážní jedinci, kteří si jen tak z plezíru vyrazí autem z útulného bezpečí města kamsi do pustých hor. A kdybych vám navíc prozradil, že k sobě cestou dokonce naberou neznámého stopaře, měli byste mě za fantastu nebo za vtipálka, který si z vás dělá šoufky. Vždyť přece každý normální člověk sedí doma u telky a nikam zbytečně nerajzuje, to dá rozum. A už vůbec nebere sopaře - toho může vzít jedině masochista nebo potenciální sebevrah. Aspoň tedy já osobně bych stopaře nabral leda tak haupnou (nebo radši pomalu na couvačku, abych si moc nezprasil předek). No a tak není divu, že naše dvě dámy dopadnou tak jak dopadnou, navíc když ten "jejich" stopař je už na první pohled hrůzostrašně vyhlížející hovado. Poté, co v autě zblajzne špíz s krvavě syrovým (nejspíš lidským) masem, začne mít chuť si s našimi děvenkami trochu zašpásovat. A zábava začíná... Zajímavá Rachel Miner je asi ten hlavní důvod, proč film stojí za to vidět. A pokud se nebudete rozčilovat nad nelogickým dějem (scénářem) a máte rádi nízkorozpočtová oddechová béčka, budete spíš spokojeni než nespokojeni. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

HORROR to je fakt napínavý, to musím uznat! Celou dobu jsem přemýšlel, zda je ten psychopat žena nebo muž. Rysy a postava jako chlap, ale dlouhé nehty a křičí jako ženská! Jinak holka, uzavřená v autě, nemohoucí ven, ke všemu trpící fóbií z aut, z důsledku havárie, při které zemřeli její rodiče. Mimochodem, to matčině krvácení z krku bylo skvělé. Sestra zrovna jedla a div se nepozvracela :-) Trošku mne naštval ten konec. Pokud by bylo pokračování, tak s takovým koncem souhlasím. teď ale mohu jen přemýšlet, zda ten psychopat zabil toho řidiče, zda zabil i Penny, nebo zda jen zabil řidiče a Penny ho přejela, nebo jestli Penny ujela.... možností je spoustu. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Zajímavě řešené úvodní titulky a hezký průnik kamery (Joplin Wu) autovrakovištěm. CITÁT - Je to jen auto, je to jen auto, je to jen blbý auto !!!...... Překonal jsem "strach" a fobii z tohoto snímku a odvážně jsem si ho pustil. Pohodlně se usadil, dal ruce volně podél těla a po pár chvilkách .....zavřel oči. Po pěkném úvodu se to proměnilo v docela dlouhou nudu. CITÁT - Krásný auto, ale já budu zvracet........ ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Atmosféra je budovaná celkem dobře, ono ukočírovat film, co se vlastně odehrává jenom v zavřeném autě, který stojí mezi dvěma stromy a pohnout s ním nejde, je sakra těžké, kamera se celkem snaží, ale mě vadí něco jiného a to jsou klišé, kterých je film plný. Zabiják je snad nejklišovitější, co může být, nějaké ty zvraty, co se tam mezitím stanou, taky (úplně zbytečná vedlejší postava objeví v lese to její auto, ona tam je, on se jí snaží pomoct, pak přijde zabiják a bum, je po něm - a tohle se prosím pěkně opakuje snad třikrát), zabiják samotný vraždí opět jenom proto, že je zabiják (na co taky nějaké vysvětlení?) a samotný konec je mixem klasického pro horory a úplně otevřeného, to mě taky celkem vytočilo. Kdyby se to zbavilo těch klišé, kdyby se zapracovalo na nějakém větším napětí, tak je to fakt pecka, takhle mi tu zůstal ve finále celkem průměrný horor. 3* ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Film jsem si pustil zejména, kvůli čtverkám, které vidím od hororových Fandů.. Jakmile jsem viděl Nálepku Barrandov, věděl jsem, že to bude Hrůza, protože tam pouštějí pouze Braky !.. Atmosférické to sice je, ale bohužél nemastné neslané, nic nového pod sluncem, nic zvláštního neukázali, milionkrát ohraný Námět se spousty Chyb ! Nesedlo mi to, je to škoda.. Tyhle nízkorozpočtové, nenáročné filmy už pro mně nejsou .. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama