Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam Keenan (Van Damme) je bývalý člen elitní jednotky amerického námořnictva s bojovou zkušeností a určením chránit americké zájmy kdekoliv na světě. Ale v den, kdy přijíždí do svého nového působiště v bouřlivé východoevropské zemi, je Keenan vržen do krvavé a chaotické scény: Těžce ozbrojení rebelové vyplenili hlavní město, zabili amerického velvyslance a hrozí svrhnout nového prezidenta i křehkou demokracii. Keenan rychle zajišťuje americké velvyslanectví a poskytuje prezidentovi úkryt. Ale pomoc amerických jednotek je daleko a agresivní povstalci uvnitř. Keenan musí zlikvidovat povstání…před tím, než ambasáda lehne popelem. Legenda bojových umění Jean-Claude Van Damme se představuje v impulzivním thrilleru plném divokých bojových scén, super napětí a nonstop akce! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Kde je JCVD a jeho legendární práce nohou a propracovaná choreografie? Kde je vtipný scénář plný frajerských hlášek?Kde je závěrečná propracovaná eliminace záporáka?Kde je dotažená tréninková příprava? V Zástupci velitele rozhodně ne!!!!!! Zbyly tak už jen umrněné dvě hvězdy za jediný souboj a pár odfláknutých akčních momentů...zklamání. ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Van Damme točí na sklonku akčního života před kamerou lepší a lepší kousky.! Všechna čest, začátek a konec kariéry se mi u něj líbí, i když konec to zdaleka není.!!! Nicméně tento produkt se příliš nezdařil, neboť kamera je zoufalá-reálná, přesto zoufalá a některé scény by natočil i malý klud bez mozku.!! ()

Reklama

Wormboy 

všechny recenze uživatele

No ja by som az taky kruty nebol. Ide o becko a nehra sa to na nic ine. Na rozdiel od poslednych Lungrenovych filmov sa tu v podstate neustale nieco deje a akcia je niekedy naozaj akcna, aj ked Jean Claudove mlatenice su natocene katastrofalne. Zamyslat sa nad dejom nema zmysel, rovnako nad tym, ze "armada" prezidenta pozostava asi s dvoch obrnenych vozidiel a par vojakov. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

3* nemôžem dať, na to bol film dosť amatérsky či odfláknutý, ale cením si, že sa tvorcovia snažili spracovať vážnejšiu tému. Van Damme film moc neťahal, vlastne film nemal kto ťahať okrem neho. Film je ledva priemerný, ale musím uznať, že sa na to dá celkom dívať. Jediné čo ma fakt už štvalo bola kamera, ktorá bola katastrofálna, kameramanom by som asi ani nezaplatil. Technické prevedenie bolo priemerné, vidno, že chýbal rozpočet. Keby boli peniaze, scény by vyzerali oveľa lepšie a povedal by som, že mali potenciál. 45% ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Kdepak, jeden americkej mariňák vydá za dvacet moldavskejch komunistickejch pučistů. To se pak těžko dobíjí americká ambasáda byť s mohutným přečíslením a revolučním zápalem. No a když mariňákům velí Sam Keenan, bylo by snad lepčí na revoluci zapomenout úplně. Jen ho nerozdovádět... Tohle bylo klasické béčko poplatné své době. Efekty žalostné, v roce 2006 holt ty výbuchy a kouře na písíčkách ještě nevypadaly tak reálně jenže za ty prachy co na film asi byly v reálu nějaká embassy rozstřílet prostě nešla. Film si tak u záběrů na US. Army hojně vypůjčoval záběry z jiných snímků a tak kdo se na chvilku jen trochu více zamyslé zjistí, že se na pomoc ambasádě hrne jen co se týče vrtulníků asi desítka typů v různých kamuflážích i bojové výzbroji... a tak bych mohl pokračovat. Je fajn, že alespoň dle přesvědčení filmařů byli Američané ochotní krvácet za prezidenta Moldávie v rámci demokracie, protože to co v současnosti předvedli Kurdům po invazi Turků není nic jiného než obyčejná kurvárna. Dávám tedy za dva kbelíky s hřebíky. Amerika už holt není tím světovým četníkem co se snažil udržovat na světě klid a rovnováhu (samozřejmě zájmy USA byly na prvním místě). Dnes je spíše silou co občas někde něco pomůže rozmrvit a pak se odtamtud stáhne... A to píši jako příznivec této velmoci . * * ()

Galerie (39)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v rumunské Bukurešti. (Terva)

Reklama

Reklama