Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třicetiletá agentka FBI Grace Hartová je velmi svérázná, nemá doma šminky ani natáčky, ba dokonce ani boty s podpatky. Když se kvůli její chybě zkomplikuje akce proti ruské mafii, rozhodne se její nadřízený odvolat ji z případu teroristy, který si říká Občan a právě poslal úřadům další oznámení o chystaném útoku v podobě hádanky. Přesto je to právě Grace, kdo z ní vyčte, že k dalšímu útoku by mělo dojít na soutěži Miss USA. Je rozhodnuto proniknout do zákulisí a nastražit na atentátníka past. Součástí plánu je agentka, která má být nasazena do soutěže jako jedna z adeptek na titul. Při vyhledávání v databázi se ukáže, že jedinou možností je Grace. Společně navštíví organizátory soutěže, ředitelku soutěže Kathy Morningsdaleovou a moderátora Stana Fieldse, aby je přesvědčili, že potřebují agentku dostat mezi pět finalistek. Grace pošlou za bývalým prominentním poradcem Victorem Mellingem, který je z ní sice v šoku, ale pustí se do práce. Vybavena mikrokamerou a vysílačkou se Grace vydá na soutěž jako Miss New Jersey. Jenže pak přijde zpráva, že terorista Občan byl dopaden a operace je odvolána. Grace však nesouhlasí, protože podle ní je za chystaným útokem Kathy, která se chce pomstít. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (334)

Juto 

všechny recenze uživatele

Dobre, je to hlúpy film s premyslenou a smiešnou zápletkou a je predvídateľný. Ale je to veľmi zábavné. Sandra Bullock má takú víťaznú a sympatickú osobnosť, má výborný spôsob ako dosiahnuť, aby filmy v ktorých hrá, vyzerali lepšie ako v skutočnosti sú. Má tiež talent pre komédiu, ktorá je nepopierateľná. Nenapadá mi žiadna iná herečka, ktorá by mohla túto rolu vytiahnuť. 6/10 ()

xaver 

všechny recenze uživatele

Teda zde režisér zase pěkně ujel. Vybrat Sandru Bullock, která by byť jenom jako herečka měla být adeptkou na Miss USA, tak to musel mít vlčí mlhu. Vůbec, když si teď projíždím filmografii SB, tak pro ni vůbec nedopadá lichotivě. Vlastně si kladu otázku, kde se vzala její popularita? No, někomu se prostě líbit může. Já to ale nejsem. ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

Komedie / Thriller??? Na komedii mi to přišlo poněkud málo komický a nazývat tohle thrillerem, to snad ani nemůže nikdo myslet vážně. Spíš je to hodně blbej romantickej film. Jedinej důvod, proč jsem se na tuhle pakárnu vydržel dívat až do konce, byl ten, že se mi tam líbily ty soutěžící missky a Sandře to překvapivě taky docela seklo, i když na soutěž královny krásy je to už stará rachejtle. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Televízne na Slovensku omieľaný film, ktorý má v sebe humor, ale zároveň aj to hlúpe amerikánstvo. Nikdy som sa pri ňom zvlášť nestotožnil so všetkým. Sandra Bullock bola svojho času veľmi okúzľujúca žena a vedela z toho vyťažiť, ale toto sa skrátka nedá brať vážne ani ako komédia, ani ako akčný film. Za špičkový film ho nikdy považovať zrejme nebudem, od hudby, cez scenár k deju to bolo veľmi rozpačité. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Pro mě asi nejznámější (a možná i nejvtipnější) role Sandry Bullock, ve které si jí vždy vybavím, když slyším její jméno. Uchrochtaná, sarkastická, chvílemi agresivní ... inu prostě slečna drsňák. Nutno zmínit skvělého Michaela Caina, který jako stárnoucí odborník na krásu skvěle sarkasticky doplňoval a stíral hlavní hrdinku. Zkrátka taková ta oddychová komedie ze zámoří, u které sice víme, co se dopředu stane, ale i přesto nenudí a rozesměje - a to je přece také důležité pro světový mír. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (15)

  • Severoamerické tržby byly 106,8 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 212,7 mil. (NIRO)
  • V trailere je scéna, ktorá sa však do finálnej verzie filmu nedostala. Otec (Edward Herrmann) sa v nej Gracie Hartovej (Sandra Bullock) spýtal, či je lesba. Ona sa zasmiala a odpovedala: "To by som si priala". (U_S_O)

Reklama

Reklama