Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jeden den v životě mladého taxikáře, jeden den plný komediálních situací, ale i zásadních změn v jeho životě. Pražský taxikář Jarda (Jan Dolanský) chce oslavit své narozeniny, všechno má pěkně naplánované a pod kontrolou, tak jako zatím vše ve svém pracovním i soukromém životě. S každým vyjde, všechno zařídí, všichni jsou s ním spokojení. Jarda se prostě „vyzná“. Má skvělou manželku, krásný byt, pohodovou práci, novou milenku a spoustu dobrých známostí, jenže do jeho nového taxíku nastoupí muž (Viktor Preiss), jemuž osud toho dne také nadělil řadu nečekaných a komplikovaných situací a zásadních rozhodnutí. A tak se pro oba v nečekaném společenství a v celodenním putování proměňuje řada vztahů i hodnot. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (212)

Cival 

všechny recenze uživatele

Vemte jednu deci Collateralu a dvě lžíce morálního poselství z Telefonní budky a zalijte to dvěma hektolitry rozžhaveného slizu z Pánské jízdy - a máte komediální hit začátku léta. Je to možná velký skok pro režiséra Kotíka, jenž se od tří chlapů v baráku přesunul k pokusu, který lze nazývat filmem (tzn. žádný plamenomet v lednici, žádné jiskry z televize, žádné humorné vaření večeře a chybí i Dejdar s elegantním panděrem). Ale pořád miniaturní krok pro diváka, jemuž ke štěstí nestačí toporné dialogy, humor na hranici selhání srdce (tetička, pane bože, co ta tetička Jany Hlaváčvové?!) a scénář tak zběsilý, jak jen od autora Pánské jízdy může být. Jediným pozitivem je pro mě Preiss, naopak zamrzí, že Kotík semlel i herecké kvality Jana Dolanského, který koulení očima a trousení trapných hlášek nezvládl ustát. V interiérech se znovu odehrává filmařské peklo, venku se jakž takž daří. Každopádně král české situační komedie je zpátky. A i když mu nepřeju nic zlého, na vás ostatní volám: Kryjte se! :-) ()

Kratoc 

všechny recenze uživatele

Kotík má štěstí, že předtím natočil takový paskvil jako byla Pánská jízda. Když jste totiž na úplném dně a cácháte si nohy ve stoce, tak už můžete zamířit jenom nahoru. Což se u Všechno nejlepší! povedlo a film dosáhl spodních pater sklepení a alespoň už nestojí po kolena v žumpě. Škoda tak idiotského scénáře (kdo ho napsal, aha Kotík, tak to vysvětluje vše), protože Preiss i Dolanský mají herecky navíc. ()

Reklama

Andresito 

všechny recenze uživatele

Všechno nejlepší, aneb to nejlepší od Kotíka. A to rozhodně není co říct. Po Pánské jízdě je to každopádně posun vpřed několika mílovými kroky, a to hlavně kvůli Preissovi a Dolanskému, z jejichž úst nezní otravné dialogy až tak otravně, a pokud nečekáte nějaké veledílo (a kdo by ho taky čekal), nějak výrazně zklamáni nebudete. I když mi pořád nějak nedochází, jak je možné, že se něco takového dostane do kina. Jako televizní film by Všechno nejlepší určitě nikoho neurazilo. 35% ()

topi 

všechny recenze uživatele

Všechno nejlepší není špatnej film, ale některé scény jsou hodně trapné a sráží ho hodně ke dnu, třeba tetička v roli Jany Hlaváčové, nebo přiblblá milenka hlavního hrdiny v podání Jana Dolanského, který mě v roli taxikáře také moc nesedl. Už vůbec mě neseděl Pavel Zedníček v roli šéfa taxislužby. Film vyloženě zachraňuje Viktor Preiss, kterej není trapnej v žádné situaci a hraje na jedničku! Kvůli němu jsem si film i pustil, jinak jsem čekal slabotu. Ale zas takovej průser to není, párkrát jsem se i pobavil a dobrá byla i hudba s texty od Alice Nellis. A ještě je moc pěkná Vendulka Křížová v roli Jardovi manželky. ()

Suzana 

všechny recenze uživatele

No jo, asi tomu moc fandím, ale pár světlých chvilek to mělo. Ty bohužel přebíjí zbytečné karikatizující :-) postavičky a natahovaný konec...co bylo vlastně smyslem filmu? Jo, čtu komedie, takže jsem se aspoň tak nějak...pobavila. Všechno nejlepší! není žádny zázrak, smíchy se u něho za břicho popadat nebudete, ale pořád se na to dá koukat. (viz Pásnká jízda) ()

Galerie (7)

Zajímavosti (5)

  • Když si Jarda (Jan Dolanský) povídá na začátku filmu se sekretářkou, říká jí, že má narozeniny. Tuto informaci si sekretářka hned ověří v databázi na počítači. Vpravo nahoře na obrazovce jde vidět, že bylo v ten den 17. října, ale ve spodní části tabulky se nachází rodné číslo Jardy, které říká, že narozeniny má 5. října. (dejv997)
  • Když Jan Dolanský poprvé jede ve svém novém taxíku, je již poškozen levý přední blatník. A to ještě před tím, než herec s novým autem sám havaruje. (navabaca)
  • Jan Dolanský pro inspiraci k ztvárnění své role před natáčením hodně jezdil taxíkem a vyptával se různých taxikářů. (hippyman)

Reklama

Reklama