Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po prvním skutečném střetnutí s nepřítelem se u jednoho z vojáků objeví zvláštní technické poruchy a smyslové zážitky. (Netflix)

Recenze (91)

majec4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bolo to dobre, no asi ide o jednu z najslabsich casti, hlavne co sa tyka tejto serie. Co je vsak v ramci Black Mirror slabe, tak vo vysledku to nemusi byt az tak zle. Nemozem ist na 3*, lebo koniec koncov ta premisa nema chybu. Tvorcovia to trochu zabili tym konecnym vysvetlenim, naco som v ramci Black Mirror nie az tak zvyknuty. Cudujem sa trochu, lebo by som povedal, ze v tejto casti to praveze vobec nemuseli robit. Pri inych epizodach som bol trochu aj sklamany, ked ten zaver nebol dokonale vysvetleny, no vdaka tejto casti vidim, ze lutovat uz nebudem. Mozno by ma zaujimalo, koho to vlastne chceli vyhladit? Ceresnickou na torte bola pre mna ucast Michaela Kellyho, ktory akoby zahral svoju rolu z House of Cards, prisiel, videl, vyriesil. ()

palmovylist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi zajímavá a poměrně mrazivá vize genetické selekce, kontroly mysli a manipulace. Myšlenka je ale zabalená do vcelku průměrného "filmového" kabátu. Oceňuji zamyšlení nad volbou mezi klidnou nevědomostí a dlouhodobými pocity viny. Jistě velmi zajímavá musela být selekce rekrutů do armády :-D....65% ()

Reklama

havLord 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně, po skutečně slabých tématech lesbické romance a závislosti na sociální akceptaci, kde technologie v příběhu nehrály významnější roli a dvou alespoň zábavnějších příbězích s opodstatněnějším využitím moderních technologií... přichází třetí série ve svém pátém díle se silnou, nosnou myšlenkou. Děsivý pohled na jednu z těch pravděpodobnějších linek, jakým způsobem mohou být technologie... ano, black mirror je silně orientován na technologie... zneužity. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Řekl bych, že téma jako takové bylo docela silné, po několika epizodách bych řekl i pobuřující a celospolečenské. Zpracování rovněž slušné, i když jsem velmi brzy odhalil, oč jde. To je škoda, kdyby to vydrželo, resp. nebylo prozrazeno tak brzy, mohlo to být mnohem lepší. A konec - tak ten zamrazil. Ten výběr fakt "rozmanitý"... Howgh! ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi najslabšia časť, aj keď technológia použitá na vymytie mozgov vojakov zaujala spolu s morálnou dilemou hlavného protagonistu potom, ako odhali kým mutanti vlastne sú. Tak ale takéto vymývanie prebieha nielen v armáde ale aj prostredníctvom médií, aj keď nespĺňa predstavy ľudí tak, ako by si želali. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (12)

  • Jediná epizoda seriálu, která varuje jak před minulostí, současností, tak i budoucností. (griph)
  • Jeden vojak má menovku Medina. Kapitán Ernest Medina bol postavený pred vojenský súd za svoju úlohu v masakre v My Lai. (Arsenal83)
  • Jazyk, ktorým hovoria civilisti, je dánčina. (Arsenal83)

Reklama

Reklama