Reklama

Reklama

Scary Movie 4

  • USA Scary Movie 4 (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Co může být ještě neuctivější, vtipnější a děsivější než Scary Movie 3? Samozřejmě Scary Movie 4! Scénárista a režisér David Zucker se znovu sešel se scénáristy Craigem Mazinem a Jimem Abrahamsem, aby v tomto pokračování velmi úspěšné série opět posunul hranice komediálního žánru. Žádný blockbuster ani popkulturní ikona nejsou před jejich zběsilým humorem v bezpečí: oběťmi nemilosrdné parodie se stávají Válka světů, Nenávist, Vesnice, Hra o život, Million Dollar Baby, Zkrocená hora a celá řada dalších filmů... Tentokrát osud zavane naivní Cindy Campbellovou (Anna Faris), která se snaží budovat kariéru v oblasti péče o nemohoucí, do domu podivné staré paní (Cloris Leachman). Jako by nestačilo, že dům je ještě podivnější než ona obskurní důchodkyně a zjevně v něm straší, bydlí hned vedle skvěle vypadající kluk (Craig Bierko) a svět navíc sužuje akutní hrozba globální mimozemské invaze. Neohrožená hrdinka se však znovu vrhá do víru událostí a snaží se rozluštit hrůzné zprávy ze záhrobí, najít lásku na velmi zvláštních místech a zachránit svět před totální zkázou. Během hledání indicií, které mohou zachránit život nejen jí, ale i celému lidstvu, se setká s hrůznými leteckými katastrofami, pozoruhodnými nevidomými dívkami, vesnickými idioty, nedbale oblečenými rappery, psychotickými lidmi, kteří se připravují na přežití globální katastrofy, mimozemskými svěrači a dokonce i s populární televizní hvězdou Oprah! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (507)

TheMaker 

všechny recenze uživatele

:::::::::::::::::::::::::: Já Scary Movie zkrátka a jednoduše miluju ! Mám rád všechny díly a vždy se u nich docela hodně zasměju !!! Já tohle prostě můžu, ale chápu, že to nemusí sednout všem a hodně lidem takovýhle typ komedií přijde trapný, ale záleží na vkusu, na náladě a hlavně to nesmíte brát moc vážně !!! Jednoduše vypněte mozeček, teda jestli nějaký máte, zapalte jointa, nalijte whisky, zapněte bednu a užívejte si !!!! ::::::::::::::::::::::::::::: ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Výprava jak z české televizní inscenace, děsní herci, nulová zábavnost a naprosté dno kdysi velmi vtipného Davida Zuckera. Začátek ještě nevypadá zase až tak zle. Asi do páté minuty než-li "scénáristé" vymyslí rádoby tuze moc humorný způsob jak se zbavit Charlieho Sheena. V ten moment vám bude zcela jasné na jaké vlně se Scary Movie 4 poveze. Kdyby ten fekální buranský humor, alespoň fungoval, jenže zde není snad ani jeden byť pouze průměrný gag. Zlaté staré dobré parodie, ve kterých tvůrci chápali, že natočit znovu scénu z nějakého známého filmu obohacenou o nějaké to mlácení do hlavy prostě nestačí. A to nás čeká ještě pátý díl... ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

MDavid Zucker se po třech letech vrhl na další díl Scary Movie a tentokrát se rozhodl parodovat takové velikány, jako jsou filmy Nenávist, Válka světů, SAW, Zkrocená hora či paskvil Vesnice. Bohužel jen u pokusu opět navrátit této skomírající sérii její zašlou „slávu“, protože tady to často zavánělo hůř jak týden staré ponožky. Opravdu dobrých humorných situací a hlášek tu bylo málo, spíše jde jen o přehlídku nevkusu a marnosti. „Musím podepsat potratový zákon“, tak přesně tohle měli udělat, než tohle spatřilo svět, protože označení „potrat“ je pro tento film více než trefný. ()

Djkoma odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle ne ! Vloni to byl Hostel, při kterém jsem málem usnul ve spánku a modlil jsem se ať už nikdo nikdy nepovolí nikomu, aby jel do naších československých krajin a točil tady cokoliv ho napadne modlil jsem se, aby na Tarantina spadla jeho sbírka videokazet a zavalila ho minimálně na 10 let, abych si odpočinul od všeho co nese nápis "Producer by QT" apod. reklamní taháky o kterých se možná Quentin doví sám až z telefonátu týden po premiéře, když si s ním nějaký redaktor chce domluvit malý pokec o tom jak vlastně našel toho zázračného klučinu. Bohužel se mi sen a modlitba nesplnili a objevil se někdo jiný. Někdo kdo se jmenuje David Zucker a myslí si, že jeho totálně nevkusné, brutálně vykradačné a nechutně nudné slepence všech filmů z minulého, předminulého a ještě dalších 5 let, jsou dobré filmy. On si to možná ani nemyslí, ale určitě se tak tváří a lidé mu na to vždycky rádi skočí. Sakra VY Američani!!! radši si běžte utratit prachy do mekáče nebo do Tacco Bell a nechoďte podporovat úmysli takových tvůrců jako je David Zucker. Možná někdy před lety natočil Bláznivé střely, které mu asi vystříleli mozek a možná ještě Připoutejte se prosím(což je mimochodem po letech poměrně hodně nudná parodie na sebe samo). Nechoďte na takové filmy, to jediné zabrání těm špatným a zlým lidem, aby takové filmy točili a já snad jednou budu šťastný v tomhle světě. Snad se dočkám... ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack James L. Venable: 1. Games with Peoples Lives (1:34) ,2. BooYa! (1:08) ,3. Tom Wants to Die (2:36) ,4. Cindy Meets the House (1:04) ,5. A Feeling of Evil (1:11) ,6. Tom and Cindy Fall in Love (1:02) ,7. House Creatures (1:10) ,8. Mrs. Norris Gets a Bath / Encounter in the Attic (2:02) ,9. The Big Mistake (1:03) ,10. Why is the Sky So Dark? (1:44) ,11. Nothing Will Start (1:38) ,12. Destroy Humanity (:56) ,13. Cindy Speaks Japanese (1:09) ,14. Dad’s Home (2:07) ,15. I Just Don’t Get Kids (:45) ,16. Cindy Sees the Plane Wreckage / Brenda Explains (1:25) ,17. Look What They Did / Car Trouble (2:21) ,18. Cindy and Brenda are Outsiders (2:21) ,19. The President Enters the U.N. (:40) ,20. Be All You Can Be (2:01) ,21. Those of Which We Do Not Speak (1:43) ,22. A Terrible Accident / Basement Medley (2:22) ,23. The Abduction (:51) ,24. Finding Each Other in the Basket / Getting Sucked In (1:03) ,25. Cindy and Brenda Play the Game (1:53) ,26. The Final Standoff (3:45) ,27. The Way Love Can Find Anyone (1:37) ,28. Crooked Letter* Performed by Young Huss (3:41) ()

Galerie (37)

Zajímavosti (23)

  • Celosvětová premiéra proběhla 12. dubna 2006 v Dánsku. (Varan)
  • Toto je první film z celé série, který byl natočen digitálně na video s vysokým rozlišením. (Bauer)
  • Při jízdě do osady Cindy (Anna Faris) usne za volantem a vylije na sebe kávu. V dalším záběru ale není po rozlité kávě ani známka. (Martin00x)

Reklama

Reklama