Reklama

Reklama

Ricky Bobby: Nejrychlejší jezdec

  • USA Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Nejrychlejší muž na čtyřech kolech. To je Ricky Bobby (Will Ferrell) – mohutný vlasatý americký stroj na vítězství a jeden z největších jezdců série NASCAR v celé její historii. Je to sice trochu zabedněný idiot s poněkud větší dávkou odvahy, ale má všechno, co si může přát: luxusní dům, okouzlující manželku (Leslie Bibb) a tolik hamburgerů, kolik se do něj vejde. Rickyho super divoký životní styl však zasáhne nečekaná rána, když mu porážku uštědří namyšlená evropská jednička Jean Girard (Sacha Baron CohenBorat) a udělá z něj ubohou, vystrašenou trosku. Navíc si jeho ženu i úspěch přivlastní jeho stejně bláznivý "kámoš" Cal Naughton, Jr. (John C. Reilly). A tak Rickymu nezbývá než opět pořádně šlápnout na pedál, aby svou kariéru vrátil do starých kolejí, porazil Girarda a získal zpátky slávu a bohatství. Protože jak Ricky vždycky říkal: "Když nejsi první, jsi poslední!" (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (210)

Shit 

všechny recenze uživatele

Tenhle film provázely si myslim docela dobrý ohlasy z Ameriky a taky za něj mluví výdělky. Ale mě se to teda moc nelíbilo. Jo dobře pár zábavnejch scén to má, ale podle mě ten kdo měl tenhle film táhnout, ho spíš sráží do kolen, protože Will Ferrell, jak už sem si několikráv všimnul, hraje pořád stejně, pořád stejný pohyby, ksichty chování a mě to prostě už nepřijde zábavný, takhle si fakt nejlepšího komediálního herce, jak byl několikrát označenej nepředstavuju. Prostě opakovanej vtip už neni vtipem a tak, když po několikáty Ferrell pobíhá ve slipech, tak mi to přijde už spíš trapný. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Neni to moc vtipný. Ono je to vlastně dost často trapný...a to hlavně kvůli asi miliardě vedlejších postav, co s příběhem nemaj NIC společnýho a jen vždycky pohřběj atmosféru filmu. Kdyby se film soustředil jen na ústřední trojici, bylo by to podle mě klidně za 100%. Will Ferrell není tak dobrý jako v jiných komediích, zato John C. Reilly je fakt hustej a Sacha Baron Cohen vládne, fakt táhne ten film strašně nahoru a je škoda, že má tak málo prostoru. ()

Reklama

Lokutus 

všechny recenze uživatele

Po mimořádně ujetém a na první pohled i celkem šokantně nevkusném Zprávaři, by se i mohlo zdát, že Ferrellovi svědčí skutečně jen malé vedlejší roličky, které svou mimořádnou extravagancí zazdí celý film, opak je ale pravdou. Oproti ujetým vtipům téměř až prcičkovského charakteru, jichž byl Zprávař plný, Ricky Bobby oplývá množstvím vynikajících nápadů a současně výborně Ferrellovi sekundují i herci ve vedlejších rolích - John C Reilly a Michael Clark Duncan především. S obezřetností spojenou s očekáváním tohohle kousku, velmi příjemné překvapení... ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Adam Mckay je vcelku slušný režisér komedií a hezky mu napomáhá Ferrel, který je kdykoliv pro něj k dispozici. Nejsem fanoušek nascar závodů, tedy tahle zápletka mě příliš nezajímala, ale potěšil Cohen v roli teplého Francouze a najde se zde pár slušných hlášek, ale ta stopáž je zbytečně na komedii natažená. 60% ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Úprimne povedané, neviem a doteraz nechápem, čo ľudí v Amerike toľko fascinuje dívať sa vyše štyri hodiny na pár áut jazdiacich dookola ako loptička na rulete. Občas nejaká tá havária, trošku adrenalínového oťukávania to áno, a práve to sú elementy, o ktoré vo filmoch o NASCAR nie je vôbec núdza. Šupnutím Ferrella a jeho šialenej partičky do kokpitu sa z toho ale okrem adrenalínovej, stáva aj komediálna jazda, ktorej jednoduchosť a uletenosť sa mi kráľovsky páčila. Len veľká škoda, že s predabovaním som si musel nechať ujsť Cohenove kreácie. 75%. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (33)

Reklama

Reklama