Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Magazín o filmových novinkách z domova i ze zahraničí. (Česká televize)

Recenze (191)

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Kohout a Holý byli nepřekonatelní, dodnes se pamatuji, jak jsem nedočkavě seděl u televize a těšil se na další scénku, kterou tohle příšerné a zároveň úžasně geniální duo vymyslí. Když pak byli nahrazeni Čtvrtníčkem, byl jsem trochu zklamaný, ale i on svoje "hájení" ustál a jeho specifické glosy také našly svoje místo. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Jo dřív jsem to sledoval častějš ještě za doby Holého a Kohouta ty dva tam dělali neuvěřutelný kousky ,kdy jsem smíchy ch.... Pak jsem to přestal sledovat a až pak zase po letech sem tam sleduju mě Čtvrtníček nevadí taky je dobrý a má občas hustý hlášky hlavně jeho "Hezký kačer" mě vždy dostane. Sice se tam mnoho věcí o filmu nedozvíme a těch žebříčků tam bylo několik ne jako ted pouze jeden. Přesto je to solidní pořad. ()

Reklama

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Poteší síce trhlý moderátor, ktorého absurdné keci nemajú konca, keď však príde na filmové novinky, či iné záležitosti, po skončení relácie zistíte, že vlastne nič nové o spomínaných filmoch, čo by stálo za zmienku neviete. Nezáživné rozhovory, nezaujímavé reportáže, pár trailerov a minimum recenzií... ()

Gimp 

všechny recenze uživatele

Nefunkční. Trailery si můžu vevětší kvalitě stáhnout na moviezone nebo jinde a Holého komentář oželím. České filmy mě nezajímají. Aktualizace 21.9.- dnes jsem náhodou shlédnul kinobox a musím říci, že je vidět jednoznačný posun k lepšímu. Čtvrtníček má velmi specifický humor ostřejšího ražení, který můžu a filmy jsou DOKONCE hodnoceny, byť anonymně.. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Kinobox jsem miloval. Peněz nebylo nazbyt, takže člověk nemohl chodit do kina pětkrát za týden, internet nebyl a s časopisy to také bylo na štíru. Takže Kinobox jsem vlastně vnímal jako takového průvodce všemi filmy, které člověk mohl vidět. A musím říct, že na tehdejší dobu byl pořad dělán velice profesionálně. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama