Reklama

Reklama

Hodná holka

  • USA The Good Girl (více)
Trailer

Obsahy(1)

Justine (hraje ji slavná Jennifer Anistonová) už dávno není malá holka vyrostla, je vdaná a ráda by založila rodinu. Její manžel Phil ji nade vší pochybnost miluje, ale v posteli jim to spolu nějak nevychází. Jednoho dne se Justine setkává se zajímavým mladým mužem, který jí nabízí šanci uniknout z manželské nudy do zářivého světa emocí a sexu. Jenže z banální milostné aférky se záhy stane posedlost a Justinin život je plný zmatků, lží a podvodů . Dokáže si vybrat mezi spolehlivým manželem a neodolatelným milencem? Je to hodná nebo špatná holka? Film podle scénáře Mikea Whitea natočil režisér Miguel Arteta a Jennifer Anistonová v něm dostala výraznou hereckou příležitost ztělesnit moderní Emmu Bovaryovou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (149)

Defaultovna 

všechny recenze uživatele

Touto cestou by som chcela vyjadriť ospravedlnenie Jennifer Aniston za to, že som jej herecké výkony prirovnávala k splaškom plávajúcim dole kanalizáciami. V tomto kúsku ma totiž presvedčila omnoho viac než (hoci strašne chutný) Gyllenhaal, i keď, možno je to tým, že jeho postava bola celkovo napísaná veľmi plocho a jednostranne. Dej plynul pekne, páčil sa mi koniec ktorý som sčasti očakávala no lepšie sa z toho vykorčuľovať nedalo. Príjemný zážitok. 7/10. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Jennifer Aniston ako obyčajné poctivé dievča, ktoré hľadá zmenu a lásku, len nevie, či ide správnym smerom. Až na ten kriminálny záver by to aj bol obyčajný pohodový film, ale ani tá akcia mu nedala nejaký zvláštny šmrnc. Takže zostalo to len pri tom obyčajnom filme, ktorý zaujal aj pri pomerne očakávanom vývoji udalostí. –––– Máš v očích napsaný, že nenávidíš svět. To já taky. ()

Reklama

mazic 

všechny recenze uživatele

Je depresivní koukat na většinu z nás i v tlevizi, proto to nízké hodnocení, jelikož jen málo z nás si řeklo, kurňa koukám na sebe a zkusím změnit svůj stereotyp........Jelikož mě tento problém, momentálně, netíží, celkem jsem se nudil při koukání na tento film...... Mohl jsem se na něj kouknout z okna a u většiny v okolí bych našel to samé........ A jinak nedoporučuji koukat s někým, kdo má depresi... Mohli byste jí z něho dostat taky :-) dvě hvězdy za herce........ ()

Heroine 

všechny recenze uživatele

Nemám tenhle film ráda, protože každé rozhodnutí hlavní hrdinky mne nesmírně štve. Ale už to, že vůbec přemýšlím nad jednáním postav z tohohle filmu, znamená že mne musel aspoň trochu zaujmout. Paní Anistonová, i když většinu jejich rolí fakt nesnáším, zde dala dost slušný výkon. Podařil se tak film o dokonalém zpackání hned několika životů, který si ale rozumný divák nikdy neoblíbí, protože to může jedině zkazit náladu. ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

"Standardní" dílo americké nezávislé tvorby přibližující obyčejné problémy obyčejných lidí amerického maloměsta. Hodná holka má své nesporné kvality, navíc mě velmi mile překvapila Jennifer Aniston, která mě snad poprvé dokázala přesvědčit o svých kvalitách a její postavu frustrované a nespokojené ženy jsem jí uvěřil. Žánrové zařazení mj. mezi komedie bych bral opravdu velmi s rezervou - jistý nadhled zde jistě je, nicméně melancholie zde má drtivou převahu. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (14)

  • Celosvětová premiéra proběhla 12. ledna 2002 na filmovém festivalu Sundance v Utahu (USA). (BMW12)
  • V čase vyjdenia filmu to bol v tom čase najoceňovanejší herecký výkon Jennifer Aniston po zaškatuľkovaní sa v Priateľoch (1994). Mnohí si mysleli, že by si dokonca mohla zabezpečiť nomináciu na Oscara, čo sa nestalo. (Arsenal83)

Reklama

Reklama