Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Veronice je 18, má po maturitě a odmalička má pocit, že osud je proti ní. Aby nad osudem vyhrála, dělá "nečekané věci". Pod tlakem okolností odchází z Prahy. A vydává se hledat "dobré lidi". Hrdinka prochází situacemi, které se vyvíjejí proti její vůli mnohdy díky vlastním úvahám a rozhodnutím jejího věku, ale přesto je silnou a zajímavou osobností. Bezstarostná letní atmosféra kontrastuje s někdy drsnými situacemi, do kterých se Veronika dostává. A její cesta je plná setkání s nejrůznějšími lidmi. Od vymahače dluhů s vybraným slovníkem přes ekoteroristy, kteří chrání nepravý strom, po opilou nevěstu, kterou unesli a nechali v hospodě. Veronika projde svou cestu až na konec. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (172)

Sobis87 odpad!

všechny recenze uživatele

Snaha o postmodernu, existencialismus a především o dobrý film ztroskotala snad na všem...scénáři, režii, otřesných hereckých výkonech, atd. Blbec, co se krčí v koutě a poslušně drží hubu se dá lépe vystát než blbec, co furt kecá a mermomocí se snaží okolí přesvědčit, že mu to sakra pálí. Crash Road je naprosto dementní a příšerný film, který si hraje na umění a já ho vůbec nemohl vystát...ani dokoukat v jednom kuse. Ohavnost. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Príhody jednej vagíny, ktorá síce vyzerá ako niekto s kým by si každý chlap vyrazil ( a nielen to ), ale má bohužiaľ prejav, ako niekto, kto nemá veľké IQ. Sprevádzané trápnymi piesňami, anglicky spievajúcimi českými umelcami a hlavne atmosférou, ktorá sa tak snaží byť niečo viac, až je bezhodnotná. V tomto prípade sa mali dotočiť porno vsuvky, tým pádom, by to malo väčší umelecký zmysel. ()

Reklama

lesumir 

všechny recenze uživatele

Mam pocit, ze tohle nebylo tolik Agatou, ale spis rezii, scenarem a celkove vsim. Coz mi vychazi, ze Agata snad jedina pozitivni. Rad davam filmu odpad, ale tohle ne-e. Dvojecku :) Jo a pro slecnu Janickap, sice nevim, kde jsi v tom kine byla, ale je bezne, ze pokud se film hraje kazdy den, mesic v kuse, v peti kinosalech denne, ze vas tam nebude 150. :) Tohle je uplne bezne, treba kdyz jsem byl na Transformers, byli jsme tam dva. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 4/10 Děj 3/10 Hudba 5/10 Kamera 3/10/// PLUS: je to sice naivní, ale zajímaví příběh (putování) jedné rozpolcené holčiny, krom toho, že Agáta Prachařová (Hanychová) hrála úplně jinou postavu, než jak známe její mediální obraz (takže zajímavý kontrast), tak její herectví mi přišlo nenucené a přirozené, její postava vlastně byla sympatická MÍNUS: vše ostatní bylo bohužel hodně špatné, mizerný obraz, společně často divnou kamerou, neherecké kreace i od kvalitních herců, divné postavy (některé) a často ještě divnější dialogy, navíc všudypřítomný product placemant je fakt zlo/// Shrnutí: Milý příběh se zajímavou hlavní hrdinkou v příšerném (amatérském) zpracování./// Celkem 36%/// ()

B.enka odpad!

všechny recenze uživatele

Úplně zbytečný film - ti, kdo chtějí Agátu vidět, tak otevřou jakýkoliv bulvární časopis, který se zavřenýma očima vytáhnou v trafice z paklu a nemusí kvůli tomu do kina. Já osobně považuju Agátu za pěknou holku, ale není to žádná herečka, toť vše. Jinak bych ale celý ten debakl neházela jen na ni, protože režisér, který vypustí něco takového do světa, nemá dostatek sebekritiky ni sebeúcty. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama