Reklama

Reklama

3 plus 1 s Miroslavem Donutilem

(seriál)
  • Česko 3+1 s Miroslavem Donutilem
Česko, (2004–2010)

Hrají:

Miroslav Donutil, Zuzana Norisová, Roman Vojtek, Andrea Růžičková, Simona Stašová, Luba Skořepová, Veronika Freimanová, Vlasta Žehrová, Jitka Smutná (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(62)

Obsahy(1)

Každý díl pořadu je sestaven ze tří televizních povídek a jedné historky. V obsahu jednotlivých dílů je zpracováno jedno hlavní téma. Autorem námětů je hlavní představitel, průvodce a herec Miroslav Donutil. (Česká televize)

Recenze (153)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Miroslav Donutil nás neustále přesvědčuje o tom, čeho všeho je schopen. Má velký talent a dokazuje nám to ve svých povídkách.Je také velký vyprávěč. Poslouchat ho patří k velkým zážitkům. Když je obklopen dalšími výbornými herci, můžeme očekávat herecký koncert. Některé díly byly slabší a jiné výborné. Čtyři bodíky jsou za Doktora Pitbulla a jeho štěňata. Tak se totiž představil v povídce na téma škola. ()

Aidina 

všechny recenze uživatele

Chápu, že natočit celkem 63 povídek, kde hlavní roli vytvoří jeden herec, dá zabrat. Kvalita je pak nemilosrdně převálcovaná kvantitou. Z tohoto množství bylo dobrých cca 10 povídek (patří k nim např. povídky na téma hypochondři), ostatní byly jen slabým průměrem. Naprosto kýčovité byly ale poslední povídky na téma dovolená (Parohy na kole, Ruty šuty Arizona, a Řecko není všechno). Poslední jmenovaná byla obzvlášť šílená. Ale asi to byl záměr, aby divák mohl po těch x- týdnech, co se povídky "3 plus 1 s M. Donutilem" staly páteří úterního vysílání veřejnoprávní televize, vydechnout a říci si: "..Konečně je tady konec... " ()

Reklama

topi odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle rádoby bakalářská zábava patří na televizní obrazovku Barrandova, Primy nebo Novy. Trapný, ubohý a hlavně bez humoru! A to má být komedie. Donutil od roku 2000 nic pořádnýho nenatočil a touhle žumpou se propadl mezi hereckou elitu srovnatelnou s nekonečnými seriály typu Ordinace, Redakce nebo filmy jako Babovřesky a podobnými žluklostmi. A takový to dříve býval charakterní a sympatický herec. Dávno tomu pryč, penízky zašustily, hodnota osobnosti byla vyměněna za směšnou loutku, které se ale normální člověk smát vůbec nemůže. Spíše naopak. U něj mě to ale opravdu mrzí... ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Velmi slabě natočené a zhusta přehrávané povídky, ve kterých je velmi často dramaturgie tak slabá, až jsem byl z celého toho veletoče zmatený. Ráz vyprávění postrádá návaznost a smysl. Některé povídky mají v námětu potenciál, anebo jsou autentickými prožitky ze života Miroslava Donutila, ale tvůrčí neschopnost je oživit do nekřečovité podoby, je vskutku politováníhodná. Na této (ne)komediální slátanině mě neoslnilo vůbec nic a po zásluze ji házím do odpadu. Měl jsem s tím dost dlouho trpělivost a pořád doufal ve zlepšení, ale to se ani po několika dílech, nestalo. Mé hodnocení: 0% ()

Kimon 

všechny recenze uživatele

Laskavě humorný, úsměvný a inteligentní soubor povídek se autorovi M. Donutilovi i hercům dozajista povedl a každý vkusnému humoru nakloněný divák se opět rád na tyto komediální povídky, ze života jistě ne moc odtržené, znovu rád podívá. Ovšem, jak vidno z některých hodnocení zde na ČSFD, ne každý je povznesený nad ve většině nesympatickými postavami, které Miroslav Donutil ve svých povídkách herecky ztvárňuje. Někdy člověk neví, má-li se smát či smutnit nad charaktery některých jeho postav. Pravda, přivítal bych více i těch pozitivnějších rolí, přesto jsou mi povídky sympatické a spolu s nimi i Miroslav Donutil. Uvažuji, že mu pošlu jeho fotku s žádostí o podpis a přiložím i zpětnou ofrankovanou obálku s nějakým tím "bakšišem", aby mohl Míra taky na Malorku jako ten jistý nejmenovaný z jeho "vyčůraných" obdivovatelů. :-) Ale má Míra pravdu, při těch počtech žádostí, .... není přece milionář, aby byl schopný platit tolik fotek a poštovných. Tak Vás Míro zdravím, a přeji Vám hodně úspěchů v další herecké dráze. Rád se na Vás koukám a 3+1 nahrávám. :-) . Věřím, že nespíte na "vavřínech" a pracujete na dalších dílech. Dodatek ze srpna 2009: už jsem se rozhýbal a poslal konečně tu žádost o podpis. Přiložil jsem i tužku, pane Donutile!! :-) prosím vrátit ! Děkuji .... :-) ()

Galerie (442)

Zajímavosti (20)

  • Díl se natáčel ve Špindlerově Mlýně. (TomasSlach)
  • Když jede Daněk (Miroslav Donutil) s ženichem jeho dcery Radoslavem (Miloslav Tichý) poprvé ráno na ryby, veze si v batohu jeden teleskopický prut. U vody ovšem chytá na dva skládací pruty. (rakovnik)

Reklama

Reklama