Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Na táboře

  • USA American Pie Presents: Band Camp (více)
Trailer

Obsahy(1)

Stiflerův mladší bratr Matt musí strávit léto v nechvalně proslulém hudebním táboře. Akce se skrytou kamerou a žhavými praktikami na sebe nenechají dlouho čekat. Jenže pak se zamiluje do kamarádky ze skupiny, Elyse, a všechno je vzhůru nohama. S radami přispěje i svérázný vedoucí, Jimův otec, a vás čeká skvělá zábava! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (347)

boshke odpad!

všechny recenze uživatele

Prci prci prcičky 4, 5 a 6 patří k tomu nejhoršímu, co se mi kdy dostalo do spárů. Bylo mi jasné, že si filmy neudrží kvalitu prvních tří dílů, jejichž úroveň byla více méně konstantní, ale takový sešup jsem nečekal. Z hlavních hrdinů nezůstal nikdo (asi četli scénář), sem tam se mihne pouze pan Levenstein. S předchozími díly to nemá zhola nic společného (krom skutečnosti, že hlavními postavami jsou Stiflerovi bratranci), a tak se filmy pouze vezou na známém názvu, aby o ně někdo alespoň kopl. Už čtyřku jsem měl problém dokoukat, taková to byla slátanina, ale byl jsem pevně rozhodnut prokousat se až na konec série. Řada přátel totiž básnila o koním spermatu a o šestém díle všeobecně jako o skvělé zábavě (nevím, jestli viděli ten samý film, co já). Pětka je z tohoto tria nejzdařilejší, dá-li se to tak vůbec říct. Ta nabízí alespoň minimální děj, i když čehokoli vtipného je tu, jako u "sourozenců", jako šafránu. Šestka, dorážející celou sérii, se už o příběh ani nesnaží (možná, že je to tak dobře) a sází pouze na přehlídku pěkně rostlých, mladých, spoře oděných dívek. A vtípek s koním spermatem byl dle očekávání velmi "duchaplný"... 0% ()

monolog odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen jedničku a ani tu jsem nesledoval nijak moc pečlivě. Ale tohle jsem doslova proklikal za dvacet minut. A i tak jsem viděl asi všechno, co se tu vidět dalo. Některý děvčata jsou hezký (aby ne, když je museli vybírat mezi stovkama adeptek "herectví"), "vtípky" jsou vohraný a vulgární jako vždy v dnešních teen komediích. Hlavní hrdinové jsou schematičtí jak podle pravítka kreslený karikatury. Kčertu, ani nevím, jak to hodnotit, protože už dlouho jsem nic horšího neviděl. I odpad je v tomto případě lichotka. ()

Reklama

Torision 

všechny recenze uživatele

Pohodová teenagerovská komedie. Jasně, k tomuhle video-pokračování se už neupsali původní herci, ale to ještě neznamená, že by se tenhle film dal hned hodit mezi odpad. Příběh samozřejmě není zrovna dvakrát zamotanej a rozhodně se tu režisér nepokouší o umění, ale rozhodně jde o film , který se nese na vlně předchozích dílů. Ani mi v hlavní roli nevadil dost přehrávající Hilgenbrick, kterýmu se pár vtípků povedlo. A když už nic, tak film aspoň oživý Eugene Levy, kterej je prostě legendární. Oddychovka, která rychle uteče. Nic víc. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

První tři díly American Pie měly jakš-takš styl, svou nevyzrálou pubertálností a přiměřenou nechutností mě dokázaly slušně pobavit, ale Band Camp už je zcela jiné kafe... Přesněji pěkně hnusné kafe a bez Stiflera už to snad ani není kafe, nýbrž jen odstátá voda. Stiflerův brácha je mladší a trapnější, o co víc je v pubertě věkem, tím méně jsou jeho pubertální kousky vtipné... Násilné navázání na původní trilogii je zkrátka nepovedlo. 2/10 ()

choze 

všechny recenze uživatele

Po slabé dvojce jsem necítil nejmenší potřebu se podívat na další díl, ale když se ke mě dostalo cd s čtyřkou, vsunul jsem to do mechaniky, aby si mozek trochu odfrkl. Nic nového, naopak velká koncentrace klišé (zkušenější kluk pomáhá stydlivému získat jeho dívku snů, závěrečné prozření hlavního hrdiny) a gagů zahrnujících nejrůznější tělesné tekutiny, ale jsou tu pěkný kočky a každá desátá nadávka je vtipná, takže jsem to bez větších obtíží dokoukal, což jsem rozhodně nečekal. Tad Hilgenbrink by měl dostat Oscara zato, jak věrně se mu podařilo imitovat původního Stifflera v podání Seana Williama Scotta. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • V jedné scéně je mylně řečeno, že Mattovi (Tad Hilgenbrink) uvízl penis v hoboji. Nejedná se o hoboj, ale o anglický roh. (Idée_fixe)
  • Na konci filmu říká ředitelka školy doktorka Dr. Susan Choi (Lily Mariye), že Brandon Vandercamp (Matt Barr) byl diskvalifikován kvůli plagiátorství. To by ovšem musela být diskvalifikována i Elyse Houston (Arielle Kebbel), jelikož její skladba je podezřele podobná skladbě "Pomp and Circumstance" anglického hudebního skladatele Edwarda Elgara. (Severus007)

Související novinky

Stifler v reality šou

Stifler v reality šou

07.09.2006

Logicky by teď měla být řeč o dalším pokusu vytřískat peníze ze slavné prcičkovské série ve stylu loňské frašky Prci, prci, prcičky: Na táboře. Leč, žádné znesvěcení klasiky teen komedií se nechystá,… (více)

Reklama

Reklama