Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Na táboře

  • USA American Pie Presents: Band Camp (více)
Trailer

Obsahy(1)

Stiflerův mladší bratr Matt musí strávit léto v nechvalně proslulém hudebním táboře. Akce se skrytou kamerou a žhavými praktikami na sebe nenechají dlouho čekat. Jenže pak se zamiluje do kamarádky ze skupiny, Elyse, a všechno je vzhůru nohama. S radami přispěje i svérázný vedoucí, Jimův otec, a vás čeká skvělá zábava! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (347)

juta 

všechny recenze uživatele

Začátek byl hodně slabý, ale pak to přešlo úplně někam jinam a s prcičkama už to moc společnýho nemělo, ale právě ten závěr zachraňoval a příjemně skončil. Na základní skvadru už bohužel žádná další parta mít nebude. Zaradoval jsem se, když se tu objevil Levy a Owen, ti to ještě víc zvedli, takže to nakonec nebylo tak špatný. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Neskutečně podělaný film - miluji prci,prci, prcičky, ale toto úplně podělali, asi si mysleli, že když tam dají úplně neznámého kluka, kterej se bude chovat podobně jako Sean Wiliam Scott, tak že uspějou - to byli pěkně na omylu. Kluk co se snaží vypadat a mluvit stejně jako Stifler ,,starší" ... nevím co bych měl dodat, jen to, že ta 1hvězdička je jen a jen za Eugena Levyho!!! ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

V podstate nicim vyjimecna pubertacka komedie. Hlavni hrdina tu je pouze jedinej a to mistr Stiffmeister, kteryho hraje nejaky naprosto priserny hovado. Z postav stoji za zminku mozna tak z minulejch dilu znamej Sherminator a Notch Johnson, bohuzel ale nedostane prakticky zadnej prostor. Jinak pribeh predvidatelnej, sem tam naka humusarna a ke konci si to hraje na nejakej otravnej dojak. Navic koz naprosty minimum, ale obcas to pobavit dokaze. Slabsi 3*. ()

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

Ve výsledku vcelku sympatická podívaná, sice se zdaleka nevyrovná "velké" trilogii, ale mladý Stifler je pohodář a i díky jemu film nenudí a občas dokonce i baví, až na ty blicí scény, ty by tam ani být nemuseli. Bohužel nemohu dát ani průměr, protože alespoň jeden výbuch smíchu by u teen komedie měl přijít. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Styl humoru prvních třech dílů nebyl mému srdci kdovíjak blízký. Koukat se na filmy však dalo a i jsem se párkrát zasmál. Z tohoto čtvrtého dílu si pamatuji scénku s opalovacím krémem, která jediná na mě nějakým způsobem zapůsobila. Zbytek je taková jakási nemastná nudná vata. Stiflerův brácha prostě a jednoduše není Stifler sám. Alespoň, že film dává možnost zviditelnit se několika herečkám, které by člověk asi jen velmi těžko někde jinde viděl ,,hrát". * ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Tad Hilgenbrink (Matt Stifler) ve scéně, kde se vysvleče před dívkami při hře na fanty, skutečně odhalil úplně vše. Své herecké kolegyně o tom předem neinformoval. Dívky si myslely, že jeho intimní partie zůstanou zakryté, takže jejich reakce byly opravdové. (HappySmile)
  • Na konci filmu říká ředitelka školy doktorka Dr. Susan Choi (Lily Mariye), že Brandon Vandercamp (Matt Barr) byl diskvalifikován kvůli plagiátorství. To by ovšem musela být diskvalifikována i Elyse Houston (Arielle Kebbel), jelikož její skladba je podezřele podobná skladbě "Pomp and Circumstance" anglického hudebního skladatele Edwarda Elgara. (Severus007)
  • V jedné scéně je mylně řečeno, že Mattovi (Tad Hilgenbrink) uvízl penis v hoboji. Nejedná se o hoboj, ale o anglický roh. (Idée_fixe)

Související novinky

Stifler v reality šou

Stifler v reality šou

07.09.2006

Logicky by teď měla být řeč o dalším pokusu vytřískat peníze ze slavné prcičkovské série ve stylu loňské frašky Prci, prci, prcičky: Na táboře. Leč, žádné znesvěcení klasiky teen komedií se nechystá,… (více)

Reklama

Reklama