Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alex (Allen Covert) má sladký život. Opustí nudnou práci jako úředník, živí se testováním počítačových her a neschází mu skoro nic. Ovšem jen do té doby, kdy jeho spolubydlící utratí všechny peníze na nájem v "masážním salonu". Alex se tak ocitá bez střechy nad hlavou a nezbývá mu než se nastěhovat ke své osmdesátileté babičce a jejím stejně starým, hodně bláznivým spolubydlícím. Film produkoval Adam Sandler, hvězda filmů Klik – život na dálkové ovládání a 50x a stále poprvé. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (213)

MRPitivier 

všechny recenze uživatele

Komedie, kdy se střetnou dva IT mozky při tvoření hry nové generace! Hlavní hrdina zhulenej a nic nedělající bez charisma a oponent ještě horší! Magor, který si hraje na Matrix a myslí si o sobě, co že není za génia! Možná trochu vtipu tu je, ale více nechutných scén vrcholící starou paní, která se vyspí s 35- ti letým panicem a další nechutné kousky pana režiséra! Tento film u mě ztratil body v půlce filmu a doopravdy u komedie bych se chtěl smát! ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Možná to pár puberťáků pobaví, ale je to tak neskutečná hovadina... To je snad jen vysněný svět nějakého zastydlého dítěte, který se ve filmové branži ocitl zcela náhodou. Nemám k tomu ani co pozitivního říct.. snad jen, že rok 2006 není tak dávný, ale tento film bych tipovala, tak na rok 1999. Nejen tím, jak byl nevyzrálý a jednoduchý, ale ta jeho "revoluční" hra Demonic neodpovídala herní bombě ani náhodou!! Když už jim stačilo si vytvořit jen jakési takési video na oko diváka, tak do toho mohli dát víc práce.. jen takový Fable (xbox hra), který v USA vyšel v roce 2005 je tak 100 let před tímhle filmem!.. ()

Reklama

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Viz předchozí komenty - už tu byly filmy o fotbalistech, hokejistech, tanečnících, ukízečkách nebo třeba o klukách snažících se "zasunout". Konečně se svého stříbrného plátna dočkaly i počítačové hry (leč je v popředí xBox od mrkvo$oftu). A dokonce je to i vtipné :-) Zkrátka asi někdo konečně zfilmoval mou vysněnou práci :D ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Som liberálnym zástancom legalizácie marihuany. Avšak tejto americkej komédii nemôžem dať viac ako len jednu jedinú hviezdičku, aj keď sa v nej vyfajčí kopec kvalitného konopí. "Král videohier" je nudný, nezaujímavo natočený, plný nesympatických hercov a trapne nemožných omylov. Ak si totiž niekto myslí, že sa dá dostať do raušu z marihuanového vývaru, tak by asi mal točiť filmy s inou tématikou, pretože je úplne mimo. * ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Tak jsem předpokládala, že se chystám shlédnout totální slátaninu, kterou možná ani nedokoukám do konce a ještě jí tu sepsu, abych sama sebe překvapila solidní komedií, která na jednu stranu opravdu není žádný zázrak, ale na druhou stranu slušně pobaví, několikrát mile překvapí a vůbec dodá takovou tu pohodovou náladičku. A že to nebude tak úplně jen o videohrách mi z originálního názvu došlo taky celkem rychle, čímž se mi větší zklamání vyhnulo. Otestovala jsem a nemám větších výtek. Teda až na ten závěr, celej film žiju v domění, že Alex není žádnej blbec, aby v posledních dvaceti minutách naletěl na ten nejčitelnější podraz a tvůrci na to konto mohli udělat great happy end. To bylo chabé i na průměrnou taškařici... ()

Galerie (23)

Zajímavosti (12)

  • Zvuk, ktorý možno počuť, keď sa otvárajú a zatvárajú dvere do J.P.-ovej (Joel David Moore) kancelárie je prevzatý z populárnej videohry "Doom". (m.a.t.o.)
  • Auto, ktoré šoféruje Kane (Kelvin Yu) je upravená Toyota Supra. Presne to isté vozidlo možno vidieť aj na začiatku filmu Rýchlo a zbesilo 2 (2003). (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama