Reklama

Reklama

Lov na boháče

  • Česko Nejsem na prodej (více)
Trailer

Obsahy(1)

Vždycky randila s muži, co měli peníze... pak potkala jednoho, co měl srdce. V nové euforické komedii, režisér Pierre Salvadori představuje paradoxní vztah mezi polomondénní ženou a zaměstnancem hotelu. Audrey Tautou a Gad Elmaleh, herci v plné formě, se obcházejí, uchvacují, manipulují se sebou a... milují se. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (100)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Ja sa úprimne (a hlavne chlapsky) priznám, že tento film v mojom hlave zostane kvôli prekrásnej A. Tautou. Ona je tu vo fantastickej forme (hlavne fyzicky) a je neodolateľná. Film v podstate ničím neprekvapí, pretože vieme, že ako to dopadne. Ale dvojica G. Elmaleh a A. Tautou hrá dobre, takže to ani nevadí. Osobné hodnotenie: 75% (***) ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Postava Audrey Tautou si sice s názvem protiřečí, ale zato jí večerní šaty a paraplíčka ve vlasech sluší nejvíc ze všech – a to počítám i jejího hereckého partnera s očima a charismatem akvarijní rybičky. Nijak zvlášť hlubokomyslná, ale příjemná komedie plná luxusu, francouzského šarmu a pozlátka, která sice místy pobaví, ale po skončení vyprchá z paměti rychleji než bublinky z šampaňského. ()

Reklama

Dan 

všechny recenze uživatele

Celkem vtipná romantická komedie. Jenom tak trošku mrchoidně naivní a směřující k přílišnému happy endu. Takže pohádka pro dospělé v tom méně lichotivém smyslu :-) Skrze prezentaci hotelového životního stylu mě utvrdila ve zvrhlosti této luxusní úchylky (kterou jsem měl jako správný kritik možnost zažít na vlastní kůži...) ()

drovi 

všechny recenze uživatele

Zábavná sonda do života zlatokopky. Ešte to asi nebude na tom svete úplne prehnité, keď sa aj zlatokopka zamiluje do chudobného chlapca. Bavil som sa od začiatku do konca. Záver ma milo prekvapil a stále som dobre naladený. Beriem to síce s nadhľadom, ale keď sa nad tým človek hlbšie zamyslí, tak tvorcovia v pozadí hlavnej dvojice ukázali osamelosť, povrchnosť a cynizmus európskej smotánky. Tento film by mal prinútiť človeka rozmýšľať o sebe aj o tom, čo v živote znamená láska. Tvorcom sa podarilo aby sa človek zabavil a zároveň sa vážne zamyslel. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Pokud vás už nebaví věčně koukat na uslintaný americký komedie a poslouchat to věčný "Oh my God", máte možnost. Netvrdím, že tenhle film je nějaké filmové umění, to ve svém žánru ani být nemůže, ale rozhodně je zcela jiný, než jsme zvyklí od Američanů. Francie má zkrátka cit pro věc. Oba hlavní hrdinové nejsou vykonstruovaní panáci z Růžové knihovny, ale trosky, co si na úkor své důstojnosti chtějí zlepšit svojí životní úroveň a to v podstatě luxusní prostitucí. Při této práci se potkávají tak dlouho, až je z toho láska. Zápletka není nijak složitá, nicméně dostatečně originální na to, aby bavila. Kdo obdivuje Audrey Tatou, vězte, že zde je opravdu moc pěkná, v dobře napsané roli na tělo. Gad Elmaleh je zamilované tele, Pierre Richard by ho asi kdysi zahrál líp, ale ten už je na milovníka trochu starý. Příjemný film, který mne naplňuje nadějí, že dobrá romantika ještě nevymřela...80% ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • V jednej francúzskej TV šou herečka a speváčka Marie Laforêt oznámila, že bude účinkovať v tomto filme. Nakoniec sa v ňom však vôbec neobjavila. (U_S_O)
  • Film bol natočený v meste Biarritz v Hôtel du Palais. (Arsenal83)
  • Jean (Gad Elmaleh) sa vydáva za arcivojvodu z Edinburghu, aby pomohol Irene (Audrey Tautou). Neexistuje však žiadny arcivojvoda z Edinburghu a ani nikdy neexistoval. Existoval iba vojvoda z Edinburghu. Posledným vojvodom z Edinburghu bol princ Charles. Pri jeho nástupe na trón v roku 2023 sa titul spojil s korunou. (Arsenal83)

Reklama

Reklama