Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hollywoodská režisérka filmových upoutávek Amanda touží po nepovedeném vztahu uniknout svým starostem a utéct někam hodně daleko. Stejně je na tom i londýnská novinářka Iris, která se právě dozvěděla, že se jediný muž jejího života zasnoubil s jinou. Amanda se rozhodne strávit vánoční prázdniny v pronajatém domku na anglickém venkově, Iris jí přenechá svůj dům pouze v případě, že jí Amanda na oplátku poskytne ten svůj. Plány na příjemně strávenou samotu a odpočinek se ovšem oběma opuštěným ženám jaksi zvrtnou... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (865)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Totální slaďák. Udělané to bylo dobře, ale bombardován ataky příjemné a hřejivé hudby, teploušského herectví Judea Lawa a sladkobolného scénáře, jsem prostě podlehl a nudil se. Na chvíli jsem i usnul. Přišlo mi že všichni hrají divně, protože ty postavy ze scénáře nešlo zahrát nějak normálně. Formálně dobré, ale na mě prostě až moc sladký šálek kakaa. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Nikdy bych nečekal, že Jack Black v přímém měření sil porazí hvězdy typu Kate Winslet či Jude Law. Působí ze všech nejpřirozeněji, má nejlepší roli, dokázal mě jako jediný rozesmát a stal se mou nejoblíbenější postavou celého filmu. Jakmile zmizel z obrazovky, začal jsem si uvědomovat, jak tuctovou a průměrnou romantiku zase sleduji. Ze žánrů by se měla úplně vymazat komedie, hodnocení je přespříliš vysoké. Nancy Meyers si předchozími filmy nastavila laťku příliš vysoko a tu teď bude stěží překonávat. První pokus jí tedy nevyšel, Prázdniny jsou jejím nejhorším filmem. ()

Reklama

PinokKio 

všechny recenze uživatele

CouchSurfing v nablýskaných hollywoodských barvách. Až do teď jsem si myslel, že je to spíše výsada těch, kteří mají hlouběji do kapsy, ale to bychom asi nekoukali na romantickou komedii nýbrž na nějaké sociální drama. Takže jsou tu všichni standardně krásní - aha, Jack Black - nebo jinak výjimeční, thymolínově se na sebe usmívají a občas si nezávisle vrznou, aby později pochopili, že i tohle může být láska .. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Jen zřídka se povede USA takhle dobrá romantická komedie. Celý film mi přišel šíleně upřímný. A na to, že má přes 2 hodiny, jsem se ani chvíli nenudila. Úžasná čtyřka doplněna o kouzelné momenty a situace. Mě tu nechybělo opravdu nic. Žádná scéna, kde bych si řekla "Nooo, tak tohle mělo být jinak". Jedním slovem (a to nepřeháním) - DOKONALÉ. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Dlhočizná ale celkom pohodová romantická komédia s nedotiahnutým a nevyváženým scenárom, kde je dejová línia s Cameron Diaz oveľa zaujímavejšia než tá s Kate Winslet (nehovoriac o divnej zápletke o výmene domov). A Jack Black je strašný miscast. PS: Cameron Diaz mala strašné šťastie, že prišla do Británie keď tam raz za iks rokov solídne snežilo. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (28)

  • Internetová stránka, kterou obě hlavní postavy použijí k výměně svých domů, je reálná: homeexchange.com. (Baltazzar)
  • Náklady na výrobu byly přibližně 85 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama